mano panelytei 4m, gimtadieniui isikaulijo pelyte, tiksliau DEGU
rupestelis. nerealus. narvelis apziuretas ko turkta , vendeni ksdien keicia,sieno dadeda, ziuri kad visada maistelio butu. nubuciuoja ta gyvuneli, jei susierzina su pele ji nurimsta, manau geras budas mokytis rupintis kazkuo
mes irgi vis dazniau pasvarstome ar ne laikas butu nupirkti sunui gyvuniuka.galvojam apie ziurkena.bet truputi baiminuosi kad jam greit atsibos,nes sunus hyperaktivus.o gal kaip tik pades sukoncentruoti mintis ir veikla.gal kas gali pasidalinti patirtim,ar isejo i nauda hyperaktyviam vaikui nupirktas gyvuniukas?
QUOTE(deisamama @ 2009 01 14, 15:25)
mes irgi vis dazniau pasvarstome ar ne laikas butu nupirkti sunui gyvuniuka.galvojam apie ziurkena.bet truputi baiminuosi kad jam greit atsibos,nes sunus hyperaktivus.o gal kaip tik pades sukoncentruoti mintis ir veikla.gal kas gali pasidalinti patirtim,ar isejo i nauda hyperaktyviam vaikui nupirktas gyvuniukas?
patikek mano mergiote tikras griaustinis, 3 berniokus atstoja, bet va su tom pelytem visai kitaip, ziurekno nepirkau nes laaabai jau mazutis, pabijojau kad uzspaus, o degu pats tas , siap gal dar juros kiaulyte prikciau, nes be uodegos, labai jau knieti kartais uz uodegos papest
mes galvojam apie ziurkena,nes as auginus vaikystej juos,tai prieziura visa zinau.butu lengviau ir sunu priziuret.o tam degu kokio narvelio reikia?ypatingu kokiu prieziuros reikalavimu yra?
Jei pirkti gyvūną, tai visai šeimai. Jau seniai yra įrodyta, kad vaikai pas kurios namuose yra augintiniai rūpestingesniais ir švelnesniais
Dėl tampymo už uodegos, kankinimo ir pan. čia ne vaikų klaidos, o tėvų. Tėvų pareiga paaiškinti vaikui ir pamokyti jį, kaip reikia elgtis. Ir jokių būtų neleisti jiems skriausti gyvūnėlius. Tai ne žaislas!
Dėl tampymo už uodegos, kankinimo ir pan. čia ne vaikų klaidos, o tėvų. Tėvų pareiga paaiškinti vaikui ir pamokyti jį, kaip reikia elgtis. Ir jokių būtų neleisti jiems skriausti gyvūnėlius. Tai ne žaislas!
QUOTE(deisamama @ 2009 01 14, 16:43)
mes galvojam apie ziurkena,nes as auginus vaikystej juos,tai prieziura visa zinau.butu lengviau ir sunu priziuret.o tam degu kokio narvelio reikia?ypatingu kokiu prieziuros reikalavimu yra?
degu biskuti didesnis uz ziurkena bet mazesnis uz juru kiaulyte, prieziura niekuo nesisikiria nuo ziurkeno. dabar yra tokiu granuliu pakratui arba pjuvenu jos sugeria viska ir nesmirda eda jos kaip ziurkenai, tik reikia neduot saldziu produktu, pvz kriausiu, saldziu obuoliu nes ju organizmas neperdirba cukraus. greit pripranta prie ranku, galsutosi, meilus tokie tie Deguciai jie man adugiau voveryte primena nei pele. nieko ypatingo prieziuroje, narveli keiciam kas 2 savaites. mes pirkom turguj nes kikoj be proto brangus. kikoj 81lt turguj 15lt.
Pauksciukus turim jau kokius 3 metus, o per Kaledas seneliukas atvešė suniuka
Bet mano hiperaktyvi dukra pasidare dar aktyvesne, vitoje to, kad nurimtu
MANO ATVIRUKAI
http://picasaweb.goo...oreta.atvirutes
Bet mano hiperaktyvi dukra pasidare dar aktyvesne, vitoje to, kad nurimtu
MANO ATVIRUKAI
http://picasaweb.goo...oreta.atvirutes
Manau,kad tada kai vaikas gali pats priziureti,t.y. api 8-10 metu
mano sunui bus 2 metai,nesenai isigijome suniuka,aisku suniukas ne vaikui o visai seimai,bet ir jam labai smagu turi su kuo pazaisti pasiusti,pamyluoti,visad ryte atsikels bega ziureti kur ta musu Luna apkabina isbuciuoja,turejom katina bet jis buvo labai piktas tai teko atiduoti,vaikas jo net paliesti negaledavo budavo subraizytas,o suniukas kitas reikalas,jis meilus klauso supranta jei pasakai negalima,nei kiek nesigailiu kad ja isigijome uzaugs man vaikas kartu su suniuku
manau,kad nereik niekada jai nera salygu ir galimybiu
Turim kokerspanielį. Truputį pavydėjo, iš pradžių nesuprato, kas čia toks mažas lovytėje. Bet problemų neturėjom.
Maniškė puikiai sutaria su šuniuku ir baimės jam nejaučia,nors ir nėra jis iš mažųjų Manau,kad daug priklauso nuo to kaip auklėjai,bendravai su šuniu iki gimstant vaikui,ir kaip elgeisi kai vaikutis namolio parkeliavo Maniškis šuniukas nekonkuravo,tik džiaugiasi kai mažoji jį šnekina,glosto