Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 24, 14:13)
apie rotveilerius irgi raso
ir apie vilksunis ir kitus biog sunekus

apie vilkšunius tikrai nerašo biggrin.gif jų tik keliolika yra Lietuvoj lotuliukas.gif
taip ir gimsta nepagrįstas nusistatymas. paskaitė apie vieną šunį, ir jau apie visą veislę neigiama nuomonė doh.gif be to tie agresyvieji dažniausiai būna neveisliniai, o mišrūnai, pirkti nežinia kur ir nežinia iš ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 01 lapkričio 2008 - 20:00
QUOTE(tvigra @ 2003 11 02, 02:57)
tai taip gavo i dantis, kad net ziezerbos paziro.

Vargšas jūsų šuo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 01 lapkričio 2008 - 21:41
musu suniui 8 metai, kai gime maziukas jis elgesi tikrai normaliai, bet maciau kad vis nori prie manes prisiglausti, matyt pavydejo, bet agresijos niekada nerode, todel problemos niekur nemaciau. Manau kad suo yra kaip seimos narys ir naturaliai pavydi, nori demesio bet nebutinai turi nemegti naujo seimos nario biggrin.gif pas mus dalmatinas smile.gif
Atsakyti
as pries ,ssesu vaikui nupirko suniuk,(na jis zyze 2metus doh.gif )vedziosiu ,priziuresiu ax.gif (10metu)dabar sesuo su vyru vedzioja patys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2007 12 30, 13:26)
As tik uz augintinius. Ir jei imanoma, nuo pat pirmos dienos. Visiskai kitokie vaikuciai uzauga....

Kodėl manai, kad kitokie užauga? Aš nenorėčiau, kad mano vaikas būtų kitoks nei dabar yra. Jis, žinoma, auga be augintinių. Ir tikrai užtenka jam ir meilumo, ir švelnumo.
Mano nuomone, ten, kur vaikas, o ypač kūdikis, gyvūnų neturėtų būti (nebent žuvytės). Išvis nesupantu, kaip galima gyvūną pirkti vaikui. Šuniukas ar kačiukas nėra žaislai, jais reikia rūpintis. Vaikai net jei jie, tarkim, aštuonmečiai, to negali tinkamai atlikti. Todėl visi tėveliai, įsigydami augintinį, privalo apsvarstyti, ar tikrai norės juo rūpintis
Atsakyti
Apibendrindama, pasakysiu, kad naminis gyvūnas, koks bebūtų, jį įsigijus taps šeimos narius, o ne vaiko žasilu, todėl jei vis ašeima nori augintinio, tada ir reikia pirkti, nesvarbu kiek šweimos nariams metu.

Tik aišku gyvūna sturi būti parinktas protingai, kad ir jam nebūtų kančios.
O sšiaip mane tai kelia nerimą, kaip čia skaičiau praėjusių metų žinutę, kai šuo 1,5 metuku vaikucio vis dra nepripazista, neprileidzia ir urzgia. Todel gyvūno veislė turėtu buti geriausia irgi nekovinė kokia nors..
Na vienu zodziu. Augintinis visad ageria, kai pageidaujams seimos ir niekam nekelia pavojaus ir jam irgi nieks nekelia 4u.gif
Atsakyti
Mes auginam 2 vaikus 6 ir 1 metu.Turim suni ir katina.Gyvunus pirkom ne vaikams o sau.Bet kiek dziaugsmo suteikia gyvunai vaikams ax.gif Labai smagu ziureti kaip jie kartu zaidzia rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vaikas ir prase suniuko arba katytes, pabuvus kaime apsigalvojo, nes ten buvo vilksunis, bet dar mazas, tai pargriaudavo vaika, arba vydavosi tai issigando, dabar nori zuvyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 02, 13:38)
As pries augintini  schmoll.gif , jeigu tevai nera pasiruose juo rupintis. Vaikas buvo uzsimanes zuvyciu, nupirkom. Patys ir turejom jomis rupintis. Norejo suniuko. Pasakiau - ne. Nesiruosiu tiek metu paaukoti gyvunui. Vaikui tai laikina pramoga.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

AS PRIES 4u.gif -tai rupestis tevams
Atsakyti
Akvariumą pirksim artimiausiu metu, nes patys jo labai norim, o gyvūnas vaikui bus, tik kai jis eis i pirma klase, nes suniuko pavedžioti per pietus iš darbo specialiai tikri negrįšime....
Atsakyti
Pati maza budama turejau daug augintiniu, todel ir vaikui pirksim. Pritariu, kad gyvunas teigiamai veikia vaiko charakteri. Didesnes prieziuros reikalaujanciu gyvunu dar nesiryztam pirkt, kol kas sunui metuku proga dovanosim akvariuma. smile.gif
Atsakyti
aš prieš,bet katiną turim biggrin.gif šuo namuose atsirastų tik per mano lavoną blush2.gif
Atsakyti