Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

Šiaip tai gal man gyvūnų reikia daugiau negu sūnui,todėl ateity kad ir ką parsitemps,nepyksiu,tik tėvas sako kad šuns vieta kieme,ir niekaip jo nepermuši.Na tiek to.Dabar turim 250l akvariumą,pliusas didelis buvo,kad vaikučiui galvytė krypo į vieną pusę,tai mes jį mažą guldydavom atsukę į akvariumą,taip reikalai pasitaisė.Minusų jokių,džiaugsmą teikia jau 5 m.Dar turim triušį ir šinšilą.Mano dvejų dar neturintis pyplys su užsidegimu juos iškuopia,aišku pridrabsto,po to į dušą einam.Minusų irgi jokių,na nebent nugraužti laidai.Manyčiau smulkesnis graužikas būtų nelabai,nes gyvenimėlis jo trumpas,paskui skaudu vaikui su draugo mirtim susitaikyt.
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2008 10 22, 22:52)
Manyčiau smulkesnis graužikas būtų nelabai,nes gyvenimėlis jo trumpas,paskui skaudu vaikui su draugo mirtim susitaikyt.

Aš apie tai irgi pagalvojau... rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Adile,2005 06 17, 23:41]
Vaikui musu puse metuku, o vokieciu aviganei greit bus du.
Kai dar laukiausi, kale vis megdavo padejus galva prie pilvo klausyt.

mes irgi turim patina.vokietuka,bet jis varksas labai susirgo,kai laukiausi 6tam menesi mus issprase is nuomojamo buto,nes prduot nusprende,tad turejom per savaite issinesdint,o jis ten mego gyvent,nes kasdien eidavo i staijona lakstit po gera valanda su manim,va o kai turejom issikrautiti niekas nenorejo isnuomoti buto mum per suni,tai teko prisiglaust pas tevus laikinai,sunelis per dvi savaites labai susirgo depresija ir pradejo issilaizineti sau zaizdas ant koju irdraskytis ausytes,nebegalejau jo vedzioti nes jau buvau su neblogu pilvuku,o vyras daug dirba,tad vaiksciojimai apsiribojo,va opaskui kai gime vaikelis ir as gryzau is ligonines,man labai baisu buvo del lauku ir kad suo is lauko kokios bakteriju neatnestu,(cia turbut po gimdimo marazmas buvo uzejas),todel dar suneli labaiu apribojau,o dabar jau vaikui devyni menesiai,pagaliau suradom kur kraustytis,namo dali su kiemu,tik del sunelio,tiek praieskojom tinkamos vietos,va ant ienu jau issikraustysim,tikiuosi mano suo pasveiks nuo tos depresuchos ir baiks save zalot schmoll.gif
Atsakyti
Aisku , kad suni auginanciu laimingu seimu yra daug daugiau ir labai smagu del to smile.gif
Kiek? Skaiciais tiksliai neivardinsiu , bet buvo tokiu atveju ir jie labai isimena , gal del to ir atrodo daug . Cia kazkuriais metais tai rase kaip sarpejus ''pasidarbavo'' su naujagimiu , siek tiek veliau ciau ciau pasireiske. vat man siti suneliai nelabai patinka g.gif .

O seip , kadangi esu big suniuku myletoja , as esu uz juos , nes jie teikia tiek dziaugsmo wub.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sogettene @ 2008 10 23, 16:04)
Aisku , kad suni auginanciu laimingu seimu yra daug daugiau ir labai smagu del to smile.gif
Kiek? Skaiciais tiksliai neivardinsiu , bet buvo tokiu atveju ir jie labai isimena , gal del to ir atrodo daug . Cia kazkuriais metais tai rase kaip sarpejus ''pasidarbavo'' su naujagimiu , siek tiek veliau ciau ciau pasireiske. vat man siti suneliai nelabai patinka  g.gif .

O seip , kadangi esu big suniuku myletoja , as esu uz juos , nes jie teikia tiek dziaugsmo  wub.gif  4u.gif .

apie rotveilerius irgi raso
ir apie vilksunis ir kitus biog sunekus

nors pas mus ir didelis suo namuose
viskas vietoj ir tvarkoj
vaiaks laimingas suo laimingas thumbup.gif
Atsakyti
uzauginau savo mazaja su pavydzia kalyte, i suniuka reikia ziureti kaip i vyresni broli ar sese kuri pavydi, tai yra skirti jam pakankamai demesio ir graziai aukleti, kad elgtusi su vaiku graziai, tada visi pavydai virsta i grazia draugyste.
Atsakyti
Sveiki, mes irgi turime suniuka - bulterjera. Iki nestumo jis mums buvo kaip sunus, taip ji kartais ir vadindavom ax.gif
Is musu puses jis nemate jokios agresijos, nes mes ji labai mylejom ir mylim iki siol. Aplinkiniams jis irgi labai draugiskas, mano drauges is proto kraustosi del jo, o jis atsako tuo paciu. Ir vat atsirado dar vienas seimos narys. Visa gimine uzduodavo vis ta pati klausyma, kur desit savo 'sunu' kai gims dukryte. Galvojom su vyru, galvojom ir sugalvojom niekur savo 'sunaus' nedet ir niekam jo neatiduot. Nutarem paziureti suniuko reakcija ir tada kazka galvot. Ir stai, kai grizom namo su lialia - o gi tas pribego, apuoste, palaize pirstukus ir labai dziaugesi,kad "mama" pagaliau grizo namo is ligonines. Dukrytei dabar 2,5 menesio ir jie sugyvena kuo pukiausiai. Aisku, niekada nepaliekam ju vienu kambaryje, visada kontroliuojame sia padeti, nes kaip jau cia buvo mineta, suo yra suo. Bet kol kas viskas gerai. Drauges juokauja - neva, mums reikia dar vieno vaikelio ir busim daugiavaike seimyna lotuliukas.gif
Tai gi mamytes, as manau, kaip auklesit savo augintinius - ta veliau ir gausit. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O tai, kad seimoje yra augintinis ir vaikas, as manau tai gerai. Nes vaikutis nuo pat mazu dienu, jaucia savotiska meile ir prisirisima gyvunams. O tai nera blogai.

TIK VISKA REIKIA DARYTI PROTO RYBOSE
Atsakyti
Vis tik pasirinkom jūrų kiaulytę. Pastatėm narvą sūnaus kambaryje, jam miegoti linksmiau smile.gif Jau po dienos leidosi glostyti nosytę, sūnus išmoko pakeisti vandenį ir įdėti maisto. smile.gif Žiūrėsim, kaip bus toliau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 27 spalio 2008 - 15:01
[quote=flight,2008 10 27, 16:00]
Vis tik pasirinkom jūrų kiaulytę. Pastatėm narvą sūnaus kambaryje, jam miegoti linksmiau smile.gif Jau po dienos leidosi glostyti nosytę, sūnus išmoko pakeisti vandenį ir įdėti maisto. smile.gif Žiūrėsim, kaip bus toliau.

Na ir gerai,tokio amžiaus vaikas jau tikrai sugebės pasirūpint,o ir prijaukinama lengvai.Aš vis dar nuoskaudą jaučiu,kad man tėvai nieko augint neleido.Tikrai būčiau rūpinusis.Sėkmės jums.
Atsakyti
Mes turim katina wub.gif Maze be jo negali,o katinas be jos,nors ji ir paskriaudzia ji daznokai cool.gif
Atsakyti
Mes taip pat turim suni, kuri jau 7metus lepinam, elgiames vos ne kaip su vaiku, todel labai bijojau kas bus kai gims vaikutis...O dabar lyg viskas ir puiku-tiesiog mazinau tam gyvuneliui demesi palaipsniui, niekada nesukeldavau tokiu situaciju, kad jis pavydetu(pvz., neisvarau jo, jei salia noriu pasodint maziuka), leisdavau jam prieit prie vaiko apsiuostyt ir jis tiesiog zino, kad tai yra zmogus, seimos narys ir nieko suneliui nedaro, nebent kartais taikos rankytes palaizyt...Beto, suo netgi megsta miegot salia maziuko...Ir tiesa, kai buvau nescia, suo kartais laizydavo pilva-gal jis jaucia, kad tai tas pats zmogutis... biggrin.gif
Atsakyti
mes ir turim suni stapforsira .iskart labai jaudinausi kaip bus atsiradus naujam zoguciui seimoi, bet kazkaip puikiai sekesi jiems draugaut , dabar abu geri draugai puikiai sutatre thumbup.gif
Atsakyti