Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

Jau tie gyvūnai doh.gif turim vilkšunį, bet jis gyvena būdoj, tai kaip ir nesiskaito blink.gif Tai vaikas zirzė zirzė to augintinio, sakau, gerai pagausi driežą, tai augink. Tai jis du atsinešė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš pati kadaise driežiuką auginau, tai nei kokio kvapo, nei ypatingos priežiūros thumbup.gif
Nors esame sutarę, kad kai pagaliau sugebės be pašalinio priminimo susitvarkyti, kojines išsiskalbti - tada bus šuniukas, kuris galės ir name gyventi, nes juo reikės rūpintis pačiam. Tai, manau, dabar nekuriam laikui ramu, nes nei tos kojinės labai nori skalbtis, o ir ta tvarka kažkokia neklausanti ax.gif
Atsakyti
o as dukrelei nupirkau persu kate, ir ka dabar matau, kad tai buvo klaida. Ji dabar vyro kate smile.gif , meile abipuse, o su vaiku nezaidzia - flegma paskutine, o man tai tik plaukus valyt kuokstais doh.gif , nezinau, kaip bus kai mazius prades sliauziot
Atsakyti
Man regis, paprasciau butu uzsukti i prieglauda ir paimti gyvuneli globai, o veliau paieskoti jam seimininku. Vakar sutikom viena savanore is Pifo. Sake, kad seimininkus suranda per 1-6 men. Nezinau kaip ten viskas vyksta konkreciai, bet galima isgelbeti gyvunelio gyvybe ir paziureti ar gyvuno tikrai reikia. O gal taip surasite sau seimos drauga mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes isigyjome suniuka kai vaikuciui sukako 3men.Mums nereikejo pratinti suniuko prie vaiko,nes augintini isigyjome tuomet kai leliukas jau buvo.Suo zinojo,kad vaikas yra musu angelelis,o suo tik augintinis.Dabar abu labai sutaria ir mes tuo dziaugemias
Atsakyti
QUOTE(Gyvybe @ 2007 02 17, 19:01)
Norejau paklaust ar yra teveliu nupirkusiu 3metu vaikuciui gyvuneli.
Mano mazoji dievina kates. Kazkaip del kates pirkimo labai abejoju, tad galvojam apie maza suniuka. Suprantama , kad juo teks rupintis mamai, bet galbut jis jai bus geras draugas.
Prasau pasidalinkite savo patirtim smile.gif

galiu tau tvirtai pasakyti, tokio amziaus vaikui is vis negali pirkti gyvunelio. Nes sis amzius dar per mazas,kad jis galetu rupintis savo draugu. Tam turi buti isvystytas atsakomybes jausmas. o tokio amziaus vaikas dar jo neturi.
Antra, tokio amziaus vaikas tavo gyvuneliui gali rodyti per didele meile(tasymas, tampymas nesiojimas ir panasiai) ne visi gyvunai tokie tolerantiski, pries tokia meile jie gali ur grybstelti ir ikasti ir siaip, gyvunas -ne zaislas.
visai kitas reikalas jei tavo vaikas gimsta seimoje,kur jau auga gyvunai..Kaip kates reaguos nezinau...bet apie sunis galiu pasakyti tvirtai, kudikiai jiems naujas seimos narys, zemiausio rango bandos narys...jie leis ir uz ausies patampomi, ir uz kailio papesami, jie tai toleruos, nes TAI mazylis jo bandoje. veliau jie nuo tokio tasymo paprasciausiai megins pasitraukti, pabegti. Suo su stabilia psichika niekados vaikui nekas.Jie net saugos ji nuo aplinkiniu,kaip saugotu mazesnius suniukus nuo svetimu sunu.
Bet jei tu pirksi maziuka suniuka mazam vaikui, nezinau ar tai butu labai protinga. Visvien tu pirksi mazyli sau.O vaikas jau tik su juo zais..tik kartoju, nevisuomet tam mazam patiks kenteti jo tasyma... todel pamastyk ,ka darai.
Atsakyti
Labas smile.gif mums trys metukai su trupuciuku, mes jau turime suniuka, kuriam dabar 3 men. tiesa,veisle rinkomes didziausia demesi kreipdami i tai,kad namuose yra mazas vaikutis, tad nusprendeme isigyti labradoriuke. ir visiskai nesigailime. nors suniukas jaunas ir judrus, bet labai pakantus, mazoji ji kelia,tuso visaip ir vistiek gerai sutaria abi smile.gif dukrytei yra priskirtos tam tikros pareigos, pvz ipilti maisteli i suns bliudeli, ir jau du menesius kasdiena su malonumu ji tai atlieka,ir netgi jau laika isidemejo smile.gif dar pries isigyjant suniuka,turejome ir kaciuka, lygiai ta pati sutiacija,ne kiek nesigailiu. kadangi katinai jie leidziasi niurkomi tiek kiek jiems patiems norisi, tad sioks toks bednravimas tarp kates ir vaiko vistiek yra. manau naminiai gyvunai reikalauja daug prieizuros ,uzsiemimu,bet grazina dar daugiau. o kaciuko nebeturime del to,kad jis su suniuku nelabia sutare. tad as uz, matydama savo dukra zaidziancia su suniuku ir besirupinancia juo. o ir patiems tevams yra naudos ir viso kito blush2.gif
Atsakyti
Maniškė šiandien netyčia patapo 4 mėnesių katiniuko šeimininke.. Kol kas viskas gerai, jokių uodegų tampymų, vaikymų, tik jau LABAI daug dėmesio jam skiria kol kas biggrin.gif Žiūrėsim kaip čia toliau bus.. Aišku, priežiūra rūpinsimės mes su MB, nes nu 4metė dar tikrai vargu ar pati pasirūpintų normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 09 spalio 2007 - 21:23
Maniškiui jau 6 metai, tai zyzė tol kol nusprendėm nupirkti katiną - penktadienį į mūsų namus atkeliaus katukas......
Kol kas vaikas tik apie jį ir tesvajoja, nežinau, aišku, rūpintis reiks mums, bet nors turės su kuo užsiimti, ką prižiūrėti, nes dabar tik apie maistelį, žaislus ir kitus reikmenis katukui kalba.....
Atsakyti
po ilgu ikalbinejimu musu namuose pries du metus atsirado anglu kokerspanielis, tada dukrytei buvo penkeri...siandien tai jos geriausias draugas...ji uzstoja kai sis ka nors prisidirba "zbitku" ir labai myli thumbup.gif
Atsakyti
mes turim kate- tai 8 metu mergina pamaitina ir zaidzia, toletiniai reikalai tai jau suaugusiuju baras smile.gif
o va 7 men. panele irgi ta kate laabai myli, bucki katei duoda, o ta na ka - kencia kiek gali tongue.gif bet siaip jo abi draugiskai - kate maistu pasidalina, o mazoji - zaislais.
Atsakyti
Mūsų panelei tuoj bus 6 metai ,užsimanė šuns.Nupirkom mopsą.Tai dabar tas šuo aišku yra mano,nes aš labiausiai rūpinuosi,o dukra labai pyksta kai šis jos neklauso. g.gif hihihi.gif
Atsakyti
Musu beveik dvimetis vaikinas turi dabar jau šešių mėnesių katytę, priglaustą neplanuotai (aišku, po gydytojų apžiūros, maudynių, vaistų ir t.t.).

Kadangi katė žino, jog už lango šalta ir valgyti į dubenėlį niekas neįpila, tai taip kantriai kenčia tampymus, glaustymąsį, netyčnius paspyrimus, kad man net nuostabu - nesitikėjau, kad katės išvis taip gali kantriai elgtis su mažu vaiku. Aišku, pradžioje jai paaiškinau, kad ji čia bus draugė vaikui, jo draskyti nevalia (gavo per išleistus nagiukus).

Jau pora mėnesių - jokių problemų. Vaikui tiek teigiamų emocijų, va vakar jis bėga, tempia žaislinę pelę, o katė iš paskos bėga - kvatojo vaikas net iki žagsėjimo. Aš kol kas labai džiaugiuosi.

Žinoma, katės tualetu ir kt. rūpinuosi aš, bet kiek ten to rūpesčio.

Atsakyti