Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

kai manajai buvo 3 metukai nusipirkom kaciuka nes ir ji ir as labai mylim kates (dabar jau ir tetis) bet jai ji buvo kaip zaisliukas tad nenusaugojus ir uz uodegos ir uz usu patasydavo na taip ta katyte kentejo apie metus bet aisku kentejom ir mes ji uz viska atsidekodavo kerstu. na vienu zodziu mes su ja atsisveikinom(atidavem geriems zmonems). bet po poros menesiu tetis mums parnese kita kaciuka tikslaiu as iszirziau na ji jau pas mus beveik du metai bet katyte LABAI gera ir dukros geriausia drauge (gal priklauso ir nuo gyvuno charakterio bet ir maniske truputi protigesne tapo). mano nuomone kad augintinius reiktu isigit kai vaikuj kokie 4-5 metukai tada jiems geriausiai pradeda sektis rupintis augintiniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
UŽ tai kad, vaikai augtų artu su gyvūnėliais
PRIEŠ gyvūnų pirkimą vaikams.

gyvūno turi norėt visa šeima, o rūpintis juo turi pasiryžti tėvai. vaikas vistiek anksčiau ar vėliau užsiožiuos, užsitingės, o kur gyvūnui dėtis? kalba ne tik apie išvedimą į lauką ar narvelio išvalymą. o maisto pirkimas, veterinarinės paslaugos? vaikas tikrai tuo nepasirūpins net ir labai norėdamas.
Atsakyti
mes turim šuniuką ir dėl to labai džiaugiuosi, mažė visad iš lopšio lekia pas šunį wub.gif jau laiptinėj šaukia šuniuko vardą biggrin.gif aš už gyvūnėlius kai auga vaikas, bet nelabai pritariu tokiam dalykui kaip pirkimas gyvūno tik vaikui ir dėl vaiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 05 13, 19:36)
mes turim šuniuką ir dėl to labai džiaugiuosi, mažė visad iš lopšio lekia pas šunį  wub.gif  jau laiptinėj šaukia šuniuko vardą  biggrin.gif aš už gyvūnėlius kai auga vaikas, bet nelabai pritariu tokiam dalykui kaip pirkimas gyvūno tik vaikui ir dėl vaiko  schmoll.gif

kai mano pirmas vaikas gime mes jau turejom koli veisles suo Jo netapo tai kai pirmajam buvo 6 metai kad jam namie nebutu liudna paemem kaciuka (nezinojau kad bendradarbe turi siamo kate). Taigi kai vasara gime dukra namie vel buvo gyvunas . Ir nieko viskas gerai linksmai ir kartais nedraugiskai gyvenam 4u.gif
Atsakyti
Aš manau, gyvūną reikia pirkti ne tik sau ar tik vaikams, o visai šeimai. T.y. tokį, kurio visa šeima norėtų. Pvz. aš labiau mėgstu kates, bet MB mano ne katininis, tai katino variantas atkrenta. Su diedu tarėmės, kad susitvarkę butą įsigysim šunį, ir nors dabar jau būtų pats laikas pradėt apie jį galvot, diedas dar spyriojasi, kad per anksti (atseit reik morališkai pasiruošt..), tai va šiandien priėjom išvados, kad pradėsim nuo žiurkėno ax.gif Diedui bus moralinis pasiruošimas, o mums su dukra draugelis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
o mano istorija tokia kai krikstadukrai sukako2m gimtadienio proga nupirkau kate na ji norejo tai nupirkau tai sakes nezinau cia gal ir nuo vaiko priklauso bet tampe ir uz uodegos kelnojo na manau perziauriai Tai va tas katinas mire na ne nuo ju kaltes asku o dabar jai 6 m tai pries metus isigijo kita tai visaikitas reikalas jau turi proto taip nemurdo ir jei biski bando tevai pasako ne tai supranta kad negerai daro Mano mazei 1,3m tai laukiu kol kokie 4 ar 5m bus tada pirksim suniuka ax.gif
Atsakyti
rekomenduojama 6-7 metų, kai sąmoningumo daugiau ir atsiranda poreikis rūpintis kitu.
Ir kai patys tėveliai suvokia, kad extra atveju, jie bus pirmieji savanoriai talkininkai 4u.gif
Atsakyti
man asmeniskai suo ir vaikas - nesuderinami dalykai
Atsakyti
QUOTE(eta @ 2003 10 22, 01:22)
Sveikos, mamos. Turiu problemėlę, laikom šuniukę, ji siaubingai prie manęs prisirišus ir visiems manęs pavydi. Ji įsivaizduoja, kad aš jos mama. Ką reikės daryti kai gims vaikutis? Gal kas susidūrė su panašia problema?

mes taip pat turim šunį,kuris neprisileidžia vaiko net iš tolo verysad.gif .iš tolo pamatęs vaiką atšliaužiantį jau urzge.baisu net akimirkai palikti kartu.net nežinau ar jie susidraugaus g.gif tikimybė lygi nuliui...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 03 17, 18:01)
Aš esu prieš šunis ypač kai yra vaikų  2.gif  mano manymu ne bute šunis reik laikyti  schmoll.gif  o kas turi nuosavą namą tai tada galima būtų ir tai ne kambary laikyčiau o būdoje arba kokioje verandoje kad labai jau nesušaltų  g.gif o aplamai manau kad jau geriau dar vienas vaikutis negu šuo  soske.gif  nes šuo išlaikyti tai tas pats kaip ir vaikas  kainuoja  unsure.gif ir skiepyt reikia, ir vest į lauką,ir specialus maistas pirkt tas pats kaip ir vaikui  doh.gif  o be to ir baldus su nagais sudrasko  unsure.gif tikrai jau ne  schmoll.gif ypač bute  tongue.gif  ir kvailai atrodyčiau išėjus pasivaikščioti su šunim kai reiktų šūūūūūūūū susemti  unsure.gif o nesusemsi tai dar bauda uždės nu jau ne  schmoll.gif

nezinancio ka reiskia tureti suni supratimas...
del suns laikymo tik budoj prie nuosavo namo -- atgyvenes provincialus poziuris. kai kurioms veislems taip -- geriau jau lauke. bet pabandytumet prie budos pririst jorksyro terjera, prancuzu buldoga ar koki kita grynai kambarini suniuka... mirksiukas.gif
aisku, kiekvieno zmogaus pasirinkimas -- jei nemyli gyvunu, verciau tikrai nelaikyt.
Atsakyti
Mes su vyru irgi galvojam įsigyti kokį gyvūnėlį (greičiausiai šuniuką) kai mažajai bus jau kokie 6-7 metukai-manau tai geras amžius,kad išmoktų nors kiek pasirūpinti gyvūnu ir nekankintų jo..nes db tai dar sunkiai jai sekas-vis bando katiną patampyt pas močiutę,nors ir neleidžiam,bet vistiek vis prie uodegos bando lyst,nors aišku sąmoningumo daugiau negu pas metukų vaiką,bet vistiek dar schmoll.gif
Atsakyti
siaip jau suo ar katinas -- tai toks gyvunas kur gali kazkiek "apsiginti" ir uzniurkomas nesileis. o va smulkius zveriukus vaikas tikrai gali uzniurkyt verysad.gif
Atsakyti