Pas mus katytė atsirado, kai Lukui buvo du su puse - aš esu labiau šunų mylėtoja, tačiau atsitiko taip, kad katytė pasirinko mūsų namus, ne mes ją
Nuo to laiko aš taip pat tapau kačių mylėtoja, o Lukui ji buvo geriausias draugas, jokių minkštų žaislų ar merliukų nereikėjo, įsisodindavo jis mūsų Munią į didelę mašiną ir lakstydavo po kambarius Aš supratau, kad katei tai taip pat labai patiko, nes ji toje mašinoje sėdėdavo, nors galėjo ir pabėgti.
Atskira kalba, kad kai jos netekome, buvo labai graudu ir ašarų pakalnės. Todėl kitam katinėliui apsispręsti daug laiko nereikėjo, tai buvo visų mūsų pageidavimas.
Dabar turime rusų mėlyną katytę Zarazą ir be galo džiaugiamės. Lukas jau turi pareigų - ryte duoti jai maisto ir išleisti į lauką, o Mikas labai džiaugiasi, kai katytei būna "gera nuotaika" ir ji ateina, atkiša jam savo kuprą, kad šis galėtų pataršyti. Kaip trūkumus galima paminėti, kad paryčiais pradeda bildėti, kad visus prikeltų arba į odinę mano sofkutę bando pagaląsti nagus (kol į lauką neleidom, juos kirpdavom, bet dabar jai reikia ginklų), bet tai niekaip nesusiję su vaikais.
Zaraza visų mūsų mylimas šeimos narys, o vaikams ji ypač reikalinga.
Nors mums tik 1,5 metuku, bet planuoju pirkt triusiuka, nezinau kaip cia gausis
QUOTE(oxygen @ 2007 02 26, 14:50)
Nors mums tik 1,5 metuku, bet planuoju pirkt triusiuka, nezinau kaip cia gausis
o maniskis juo labai patenkintas, vis primena kad reikia idet morka, bulve, valgyt, gerti ir viska pats turo daryt. keiciam narveli irgi kartu, laksto irgi kaip draugai
Maniškis prieš antrąjį gimtadienį buvo pasinešęs ant žuvų, tai dėdės ir seneliai padovanojo akvariumą su žuvytėmis, dar iki šiol nenusibodo .
O prieš mėnesį dingo mūsų katė , tai neskubu ieškoti naujos, nes lauksiu kol kuris iš vaikų užsimanys kačiuko, tai tada ir įsigysime.
Nors pati jau dabar norėčiau
Nes galvoju jeigu žuvytes turime, katę tūrėtumėme, tai dar ir šuns užsimanytų, o aš dar nenoriu , jau geriau trčią vaiką
O prieš mėnesį dingo mūsų katė , tai neskubu ieškoti naujos, nes lauksiu kol kuris iš vaikų užsimanys kačiuko, tai tada ir įsigysime.
Nors pati jau dabar norėčiau
Nes galvoju jeigu žuvytes turime, katę tūrėtumėme, tai dar ir šuns užsimanytų, o aš dar nenoriu , jau geriau trčią vaiką
radau sau miela temele
Mes irgi auginam suniuka - toiterjera. Toks maziukas, bet jau balselis - tai oho Pas mus net skambucio nera, nes vos tik kas prie duru prisiartina, tai is kart pranesa. Tai ir buvo didziausia problema gimus dukrytei. Budavo, nesu migdyti, o ji pamato einant gatve ka nors - ir is kart - au au au. Dukrytei akys didziausios, vel tekdavo migdymo rituala is naujo pradeti. o siaip tai is pradziu labai domejosi naujaja gyventoja, tik as neleisdavau eiti arti prie vaiko. Bet visko budavo - ir veiduka palaizydavo, ir sauaini atimdavo. O dabar abi didziausios drauges, nors kalyte privengia mazosios - kai tik si prie budos prisiartina, tuoj urzgia - gina savo teritorija, bet niekada nekanda.
Didesne problema su vokieciu aviganiu, kuris priristas lauke. Siaip sunelis labai draugiskas, tik savo jegu nepaskaiciuoja - tai soka, kad net mane ne karta buvo pargrioves. O mazoji visai nesisaugo - tik iseinam i lauka - tiesiu taikymu pas suni, ir dar juokiasi, kai sis su letena bando trinkteleti. Tai teks greitu laiku i voljera uztverti, nes bijau, kad nenusaugosiu vasara.
Didesne problema su vokieciu aviganiu, kuris priristas lauke. Siaip sunelis labai draugiskas, tik savo jegu nepaskaiciuoja - tai soka, kad net mane ne karta buvo pargrioves. O mazoji visai nesisaugo - tik iseinam i lauka - tiesiu taikymu pas suni, ir dar juokiasi, kai sis su letena bando trinkteleti. Tai teks greitu laiku i voljera uztverti, nes bijau, kad nenusaugosiu vasara.
Mes planuojam isigyt suneli, nes vaikui jau 1-eri metukai su trupuciu.
Aš esu prieš šunis ypač kai yra vaikų mano manymu ne bute šunis reik laikyti o kas turi nuosavą namą tai tada galima būtų ir tai ne kambary laikyčiau o būdoje arba kokioje verandoje kad labai jau nesušaltų o aplamai manau kad jau geriau dar vienas vaikutis negu šuo nes šuo išlaikyti tai tas pats kaip ir vaikas kainuoja ir skiepyt reikia, ir vest į lauką,ir specialus maistas pirkt tas pats kaip ir vaikui o be to ir baldus su nagais sudrasko tikrai jau ne ypač bute ir kvailai atrodyčiau išėjus pasivaikščioti su šunim kai reiktų šūūūūūūūū susemti o nesusemsi tai dar bauda uždės nu jau ne
lina444, kiekvienas renkasi tai kas jam miela, Kiekvienas pries kazka darydamas sudedam pliusus ir minusus ir pasirenkam tai kas geriausia ir priimtiniausia.
Kad ir kiek kainuotu auginti suniuka, as jo neatsisakyciau.
Ir vaiku noreciau keturiu tai tikrai. Taip kad viskas imanoma
QUOTE(dainaut @ 2007 03 18, 00:32)
lina444, kiekvienas renkasi tai kas jam miela, Kiekvienas pries kazka darydamas sudedam pliusus ir minusus ir pasirenkam tai kas geriausia ir priimtiniausia.
žinoma kaip kas norisi taip ir renkasi nenoriu moralizuoti kad butinai nereikalingas šuo ,jei tik yra noras prašau kodėl gi ne tiesiog išsakiau savo nuomonę kad pas mus šeimoje šunio niekas nenori net vyriausias sūnus kuriam jau aštuoneri tad šunio greičiausiai nelaikysime
QUOTE(Ezhiux @ 2005 06 16, 16:24)
Aš tai irgi nustebus - ar tikrai reikėjo tai smarkiai su šunim. Jei juk bandyt gražiuoju tai ir vėliau, gal būtų patiems ramiau?
reikejo ir dar kaip reikejo!Yra tokiu veisliu kurios supranta tik griezta elgesi ir tik jegos pagalba galima iskiepitimeile (baime )vaikui
Mes gyvenam bute kartu su šunim ir kolkas viskas gerai vienas kitam truputį pavydi, bet nieko dar neskriaudžia viena kitos