Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir visokie naminiai gyvūnai

Norejau paklaust ar yra teveliu nupirkusiu 3metu vaikuciui gyvuneli.
Mano mazoji dievina kates. Kazkaip del kates pirkimo labai abejoju, tad galvojam apie maza suniuka. Suprantama , kad juo teks rupintis mamai, bet galbut jis jai bus geras draugas.
Prasau pasidalinkite savo patirtim smile.gif

Atsakyti
Sveikutė, nežinau kaip vaikui biggrin.gif .... pirkau katę sau lotuliukas.gif pas mane rusų mėlynoji ax.gif pirkau, kai vyresnėlei buvo panašiai metų kaip taviškei, o jaunėlei gimus katytė pas mus jau gyveno. Dukrytės, o ir vyras, kuris nemėgo katinų, labai myli mūsų katytę, vyras jai ir smėliuką keičia ir sausukus perka biggrin.gif mažylė laikas nuo laiko pabando už uodegos patampyti doh.gif bet katė irgi ne iš kelmo spirta lotuliukas.gif atgal duoda, tik nagų neišleidžia thumbup.gif jaunėle ir katė laksto vienas paskui kitą po visus namus žaisdami biggrin.gif
Manau, kad tokio amžiaus vaikais vis tiek nepasirūpins katinu ax.gif reikėtų pagalvoti ar tu jo nori ir ar rūpestis gyvunėliu tau bus malonus rolleyes.gif na tai tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 17 vasario 2007 - 23:19
Pati nelabai megstu kates,gal todel ir niekaip nesiryztu pirkti kaciuko. Vis dazniau galvoju, kad geriau butu suniukas thumbup.gif , bet kad mazajai kates patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvybe @ 2007 02 19, 15:28)
Pati nelabai megstu kates,gal todel ir niekaip nesiryztu pirkti kaciuko. Vis dazniau galvoju, kad geriau butu suniukas thumbup.gif , bet kad mazajai kates patinka g.gif

tokiu atveju geriau nepirkti katino ax.gif nes dabar kaip pastebejau savo vaikiukus tai jiems tas katinas buves nebuves biggrin.gif ta prasme, kad kartais pasizaidzia ir viskas, taip kad tokio amziaus vaikams nelabai jo reikia 4u.gif
jei pirksi gyvuneli pirk toki kokio pati nori ir toki kuris tau patinka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
mes turejom katina, taciau labai keblu su juo buvo tai, daugiau ir nebepirkom. kaime daug ju yra uzteks
Atsakyti

user posted image

user posted image

na pagaliau pasibaige problemos su kaciu blusom thumbup.gif galim lengviau atsikvept mirksiukas.gif
Atsakyti
Jokiu budu as tai netaikau tau ! Bet niekaip nesuprantu tu teveliu , kurie nuperka vaikui gyvuna kaip zaisla , kad pazaistu kiek buna atveju , kad uzzaidzia negyvai doh.gif Kokiam metinukui nuperka ziurkena doh.gif
O siaip siulyciau pirkti suniuka, pati turejau 2 kates, bet jos laaabai draskesi buvo baisu, kad negrybsteltu akies tai jas atidavem geriems zmonems , bet po kokiu 5 metu , kai dukryte jau bus didesne svajoju apie suniuka .... Ojei vaikas myli kates gali pamilti ir suniuka ... wub.gif
Mes dabar laikome triusiuka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo modestasta: 22 vasario 2007 - 09:52
Taigi, itaise mano vyrelis mums katineli.Susitarimas toks, kad katinas pas mus tik sveciuojas blink.gif lotuliukas.gif ir bet kuriuo metu galim ji grazinti blink.gif ( nors manyciau dziaugias thumbup.gif per 4 men antra kaciuka kazkam isiule, o turi 4)
Ir man visai nieko kai vakare katinas salia isitaiso ir murkia.
Dabar mano didziausias darbas katina saugoti nuo mazosios smile.gif , nes jos meile jam liejas per krastus, bet katinelis kolkas graziai elgias, tik karts nuo karto pasislepia po lova smile.gif
Daviau sau savaite pabandyti, bet jau dabar visai neblogai su katinu susigyvenu, tikejaus , kad bus daug blogiau blush2.gif tongue.gif
Papildyta:
Paskelbta Šiandien, 10:51
  Jokiu budu as tai netaikau tau ! Bet niekaip nesuprantu tu teveliu , kurie nuperka vaikui gyvuna kaip zaisla , kad pazaistu kiek buna atveju , kad uzzaidzia negyvai  Kokiam metinukui nuperka ziurkena 
Sonkiukas Paskelbta 2007 02 19, 15:10

Sutinku su tavim, kad gyvunelis negali buti perkamas kaip zaisliukas. Gal taip gali elgtis tie , kurie nelabai myli gyvunus nors ka gali zinot? g.gif Mes savo mazaja nuo pat pirmos dienos mokiname , kad negalima katinelio nesiot, tampyt... wub.gif Padariau jai kamuoliuka su sniureliu,ji mielai tampo ,o katinas gaudo. Smagu abiems. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvybe @ 2007 02 17, 20:01)
Norejau paklaust ar yra teveliu nupirkusiu 3metu vaikuciui gyvuneli.
Mano mazoji dievina kates. Kazkaip del kates pirkimo labai abejoju, tad galvojam apie maza suniuka. Suprantama , kad juo teks rupintis mamai, bet galbut jis jai bus geras draugas.
Prasau pasidalinkite savo patirtim smile.gif

Super...
mes neseniai isigijom katineli, beuodegi. Atsidziaugti negalime. Pija nebezirzia demesio, vis zaidzia su kate, o as galiu kurti tuo metu savo papuosalus. Butinai augintinis namie, ypac katinas, nes daugiau + nei -. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 02 19, 15:10)
mes turejom katina, taciau labai keblu su juo buvo tai, daugiau ir nebepirkom. kaime daug ju yra uzteks

O kokie keblumai iskilo? Smalsu, nes ir mes turim kate neseniai? Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 02 22, 09:51)
Jokiu budu as tai netaikau tau ! Bet niekaip nesuprantu tu teveliu , kurie nuperka vaikui gyvuna kaip zaisla , kad pazaistu kiek buna atveju , kad uzzaidzia negyvai  doh.gif Kokiam metinukui nuperka ziurkena  doh.gif
O siaip siulyciau pirkti suniuka, pati turejau 2 kates, bet jos laaabai draskesi buvo baisu, kad negrybsteltu akies tai jas atidavem geriems zmonems , bet po kokiu 5 metu , kai dukryte jau bus didesne svajoju apie suniuka .... Ojei vaikas myli kates gali pamilti ir suniuka ... wub.gif
Mes dabar laikome triusiuka  wub.gif

o mes auginam papugeles dvi ir triusiuka. ir labai esu as patenkinta, ka maziukas praso kad paleisciau triusiuka palakstyti, duoda morka ir kartu griauzia, sokineja, viens pakui kita laksto, neleidzia eiti kur negalima ir kaireikia pabara.nu zodziu as patenkinta. o kaip kaciu esu nemegeja, tai kol vaikas mazas kad ir labai noretu turbut nepirkciau. mociute turi katina tai jam to ir uztenka
Atsakyti
Manau gyvuneli reikia pirkti labai gerai ir daug viska apgalvojus, kad paskui nereiketu jo atsisakyt, koks tada pavizdys vaikui butu: paauginau, nusibodo, atsikraciau, va tada ir savo vaikus taip augins smile.gif
Atsakyti
Ale ,reikia,kad tie kaciukai patys paaugtu,tada gali kitus kaciukus priziureti schmoll.gif ,labai pries gyvunelius.Na tikrai turiu pavyzdi,kai vaikai uzaugo ir isejo mokytis i kita miesta,o mamytei tenka suniuka visur kartu tampytis verysad.gif
Atsakyti