Mes katina isigijom,kai apie vaika dar ne nesvajojom,tai kai atsirado lialius namuose,musu katinas visai i ta kambari net nejo,kur mazius buna.O dabar jau apsiprato,ateina,bet as neleidziu jo nei ant lovos lipt ir siaip arti vaiko.
QUOTE(renccee @ 2007 01 15, 19:51)
Mes katina isigijom,kai apie vaika dar ne nesvajojom,tai kai atsirado lialius namuose,musu katinas visai i ta kambari net nejo,kur mazius buna.O dabar jau apsiprato,ateina,bet as neleidziu jo nei ant lovos lipt ir siaip arti vaiko.
pas mus situacija ta pati. kate ziauriai bijojo pirmais meniasiais net tam aukste buti kur ir vaikas, o poto isidrasino ateiti naktim kai zinodavo kad miega o veliau isvis priprato
kai gimė mano pirmagimis, turėjau katiną. šiaip jis buvo toks bjauraus charakterio, tai labai nerimavau. bet be reikalo. nors suaugusius kandžiodavo, vaiko neliesdavo, čia jis paaugęs pešiodavo tą katiną, tampydavo už ūsų ir uodegos. o katinas, būdavo, tik sukniaukia ir slepiasi. pradžioje buvo tik viena problema - vos užmiegam, katinas įslenka į vaiko lovytę miegot , prisiglaudžia prie leliuko ir burzgia iš laimės (čia gal kad pienu vaikas kvepia ). bet nieko, atpratinom. kai paaugo, tai žaisdavo abudu. manau svarbiausia, kad katinas būtų sveikas ir nevaikščiotų lauke, kad neprisigaudytų jokių zarazų. ir aišku, kad nepuldinėtų vaiko.
Mes ir turėjom jau katiną, kai gimė sūnus. Iš pradžių katinui buvo stresas. Gyveno mėn. ant virtuvinių spintelių. Paskui apsiprato. Mūsų katė visada stengiasi išvengti konfliktų. Mat jai nepatinka, kai liečia, glosto, jei bandai paglostyt, ji pabėgs, o jei neatstosi nuo jos gausi į kailį. Gauna ir mano mažiuks, tik nagiukų neišleidžia. Katike yra švari, visada būna namie, tad blusos nekamuoja.
QUOTE(renccee @ 2007 01 15, 19:51)
Pas mane irgi panaši situacija, kai gimė sūnus tai jo privengė, o kai jis užaugo tai ją (katę) vargšelę taip užgainiojo, kad tik po sofa nuo sūnaus pasislepia. Aišku vaikšt sūnus ir pabraižytas kartais, bet pats kaltas, kad nepasimoko.
Dabar parsivežėme dukrytę, tai katė net nesureagavo.
O kas dėl blusų, tai maniškė tik vasarą matydavau, kad kasosi, bet nė karto nesu mačiusi šokinėjant.
Dar manau, kad katės būdas priklauso nuo to ar ji streilizuota (ar katinas kastruotas), nes iki sterilizacijos maniškė tikrai būdavo pasiutusi .
Kai lelių parsivežėm katei jau buvo dveji metai net nekilo minčių atiduoti juk tai augintinis,kaip šeimos narys,sakiau pagyvensim pažiurėsim kaip bus.Bet kad gerai sugyvena miega vežimėlyje ir kai prdeda verkti atbėga raminti pradeda kišti savo ūsus tuoj sūnus nurimsta pradeda juoktis ir rankytėm liesti,manau bus geri draugai, išpradžių tai bijojo.Į lauką neina tai ir parazitų nėra.Tik kaimynai kai parsikraustė parnešė parazitų mažų rudų skruzdelyčių net nežinau ką daryti nėra kaip išnaikinti išeiti negali kad išpūsti tai bėda turim visur lenda katės maiste pilna
mes taip pat turim katina,grynai namini dukryte juo domisi,bet tikriausiai dar per maza suprasti,kad jo negalima nei skriausti,nei vyti,todel kontaktas tarp ju kol kas mazas,katinas tik pamato mano pupa ir is kart slepiasi,o kai jinai miega ateina apuostit
as irgi kai tik parsiveziau klecka( jam dar 11 men ) tai kates apuoste kas cia toks bet kai pasimuiste ir pazurke bisky tai kad nese kudasiu kuo toliau tai juokemes pusdieny ir poto tik prie miegancio priemjo ir tai atsargei
Kai atsirado pas mus naujas gyventojas,musu katinas boikota iskele,visai i ta kambari nejo,buvo tik virtuvej ir tai stengesi greiciau i lauka isdumti,o dabar jau priprato bet vistiek neleidziu nei ant lovu lipt nei artyn maziuko lipt,nors tas tai labai noretu ji uz uodegos pagriebt
Mudu su vyru seniai pasvajodavom apie katytę, turėjom iki nėštumo, bet jai nelaimė nutiko o per nėštumą prisiklausiau įvairių baisių istorijų apie kates ir mažiukus, tai atsisakėm tos minties po gimdymo buvau pas mamą, o ten pikta ir pavydi+kerštinga siamo katė, bet jai mažiukui buvo meilė iš pirmo žvilgsnio sesės mergytei taip pat-prileist nieko prie mergytės nenorėdavo dabar mano mažiui 5mėn ir jau 1 sav. turim jauną augintinę ( katytei apie 3 mėn.) kadangi ji atsirado PO vaikučio, tai nejaučia dėmesio stokos ar nustumta į šalį kaip būna atsiradus naujam nariui-vaikučiui, o katė jau sena šeimos narė be priežasties, kaip jai atrodo, nustumiama į antą planą
As tai visa gyvenima augau tarp gyvunu ir begalo juos myliu net neisivaizduoju namu be kokio gyvunelio, va o mano vyras turi didziuli randa ant zando dar nuo vaikystes jam suo ikando, tai bus labai sunku prikalbinti, kad laikytumem suniuka, ir be to jis jau baisiai bijo sunu, bet planuoju isigyti kai mazylis gims, siuo metu laukiuosi ir jau mastau : jei gims mergyte pirksim, Jorkshyro terjera, o jei berniukas anglu buldoga. Man abu suniukai faini, taciau kazkaip nedideles veisles tikiuosi viskas bus gerai..... ir kai paaugs abu bus geri draugai
O seip pas teveli nemazas ukis yra tai ten turime 8 didelius sunis, du rotveiliarius ir kiti kaukazo aviganiai, tai man suo gyvenimo dalis
O seip pas teveli nemazas ukis yra tai ten turime 8 didelius sunis, du rotveiliarius ir kiti kaukazo aviganiai, tai man suo gyvenimo dalis