Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 01 18, 12:41)
kadangi oda vietomis labai issausejusi,jautri,t zona labai riebi ir ziema rekomenduojama i lauka eiti matinanciu kremu pasitepus,drekinantis daugiau patalpoje tinka tokiai odai,nezinau issirinkau iwostin su lipidais laukui,o namuose drekinanti naudosiu,nes oda baisi jau pasidariusi  doh.gif

Man atrodo sprendimas paprastas- sausas vietas tepti riebiu kremu, riebias- lengvu, jei išvis reikia tepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 01 18, 20:41)
kadangi oda vietomis labai issausejusi,jautri,t zona labai riebi ir ziema rekomenduojama i lauka eiti matinanciu kremu pasitepus,drekinantis daugiau patalpoje tinka tokiai odai,nezinau issirinkau iwostin su lipidais laukui,o namuose drekinanti naudosiu,nes oda baisi jau pasidariusi  doh.gif

O aš vis dėlto manyčiau, kad odą reikia balansuoti. Žinoma, T zona išliks šiek tiek riebesnė nei kitos veido sritys, bet sebumo išsiskyrimą galima balansuoti, tuo labiau, kad dabar juk yra balansuojančių kremų. Dėl riebios veido odos drėkinimo yra įvairių nuomonių, kartais net priešingų. Aš pritarčiau tai nuomonei, kad net ir riebią veido odą reikia drėkinti. Jeigu veido odą priverstinai sausinsime, tai oda išskirs dar daugiau sebumo, o jeigu drėkinsime, tai sebumo gamyba šiek tiek apstos, nes jai pakaks kremo suteikiamo drėkinimo. Oda išskiria sebumo perteklių tuomet, kai jaučia pavojų sausėti smile.gif Na o drėkinamąjį kremą, žinoma, reikia rinktis riebiai ar mišriai odai.
Atsakyti
na vargstu as su ta savo oda doh.gif doh.gif kakta blizka kaip nzn kas, prie lupu kampuciuose ir smakras visas neserpetojes net baisu. ryte dar dar o paie pietus - tragedija, baisu darbe galva pakelti.. doh.gif negaliu pakesti tokios saves
Atsakyti
as vadovaujuosi savo kosmetologes patarimu, kad ziema oda reikia maitinti, o vasara drekinti. ax.gif Dar nenusivyliau siuo patarimu tongue.gif
Atsakyti
Aš labiau linkus vadovautis tuom, kad žiemą ryte maitinti, vakare drėkinti, o vasarą atvirkščiai. Man asmeniškai labai reikia drėkinimo žiemą smile.gif Vėlgi, protingiausia stebėti savo odą.
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 03 07, 08:40)
na vargstu as su ta savo oda doh.gif  doh.gif kakta blizka kaip nzn kas, prie lupu kampuciuose ir smakras visas neserpetojes net baisu. ryte dar dar o paie pietus - tragedija, baisu darbe galva pakelti..  doh.gif negaliu pakesti tokios saves

oi kokia pazistama situacija,dar gyvenime nesu maciusi savo smakro,zanduku,smilkiniu taip issausejusiu,o nuo losjono nuo spuogu 5proc peroxido,dar pasidare siaubingai jautri,kazkoks kosmaras.tiesa kol buvom siltuose krastuose reikalai buvo akivaizdziai pagereje g.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2012 03 07, 23:55)
oi kokia pazistama situacija,dar gyvenime nesu maciusi savo smakro,zanduku,smilkiniu taip issausejusiu,o nuo losjono nuo spuogu 5proc peroxido,dar pasidare siaubingai jautri,kazkoks kosmaras.tiesa kol buvom siltuose krastuose reikalai buvo akivaizdziai pagereje g.gif

O jūs nebandėte šaltu metu, žiemą, odą tepti paprastu kūdikiams skirtu kremu, apsaugančiu nuo šalčio ir vėjo? Jo sudėtis švelni, todėl oda ramiai reaguoja. Aš pavyzdžiui turiu Bubchen "Wind & Wetter Creme" su migdolų aliejumi ir vitaminu E. Man padėjo, kai oda šerpetojo nuo šalčio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chocolates @ 2012 01 04, 00:24)
Paskutiniu metu perejau prie Ana Lotan kosmetikos riebiai probleminei odai. prausiklis+losjonas+ kremas. Kol kas esu labai patenkinta. Kadangi oda baisingai riebi, kremukas labai gera matini efekta duoda. o prausiklis gerai nuprausia drekindamas, neissausindamas odos, ka buvau prisidirbusi su clean&clear prausikliu...

Ar matinį efektą duodantis kremas nekemša Jums porų?
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 04, 09:04)
as tai toniko isvis jau gal metus nenaudoju smile.gif man jis kazkaip nereikalingas biggrin.gif nejauciu tikrai pablogejimo kai nenaudoju,atvirksciai net sakyciau.]

man irgi tonikas atrodo beprasmiškas daiktas - gamintojų įtaiga. moterys yra įtikintos kad būtinai reikia toniko, jei nenaudosi tai bus blogai lotuliukas.gif bet gal kažkam pavyko surasti tinkamą toniką. as pažįstu ne vieną moterį, kurios niekada nenaudojo toniko, arba naudojo labai nedaug ir jos atrodo gerai, jų veidai nėra raukšlėti ar kažkokie negražūs. manau, kad jeigu nerandate tinkamo, tada galima išvis jokio nenaudoti, manau, kad nieko nenutiks.

mano oda yra misri su akne ant kaktos smakro, o skruostai ir nosis sausi ir labai jautrūs. papasakosiu ką aš naudoju gal kam pravers.

Žiemą:
vakare kaktą ir smakrą plaunu su uriage hyseac, visą kitą tiesiog su virintu atvėsintu vandeniu. aišku sunku taip praustis, nes dažnai uriage prausiklis patenka ir ant skruostų. tada gali parausit skuostai ir nosis.verysad.gif
ryte plaunu tik su virintu vandeniu be jokių prausiklių. o kartais isvis žiemą rytais neplaunu, tiesiog ryte nuvalau bioderma vandeniu.

ant kaktos ir smakro (ten kur aknė) tepu uriage hyseac krema arba mila dopiz skaistinanti krema. ant skuostu tepu vichy aqualia thermal arba eucerin.

2 kart i savaite ant katkos ir smakro darau rūgstinį pilingą ir po to iškart dedu uriage hyseac valančią kaukę.

na ir taip visą žiemą. ir visai neblogai jaučiuosiu.

vasarą aišku viskas pasikeičia: nenaudoju rugstiniu priemonių arba jei padaugėja spuogų tai tik vakare. o dieną krema spf.
vasarą veidą plaunu taip pat kaip ir žiemą. ryte naudoju avene hydrance optimale kremą su 20 spf, vakare toki patį be apsaugos. tačiau šie kremai nepakankamai drėkina. tada tepu nakčiai vichy aqualia thermal visą veidą. bet kaktai ir smakrui jis per riebus vasara doh.gif jeigu saulė labai stipri tada tepu chanel 50 spf kremą ant viso veido, nes pas mane daug randų, dėmių nuo spuogų.

taip ir vargstu. verysad.gif tiesa, dabar pradėjau naudoti neostrata prausikli ir riebios odos tirpalą tose vietose kur spuogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 21 kovo 2012 - 22:45
QUOTE(style18 @ 2012 03 21, 22:23)
2 kart i savaite ant katkos ir smakro darau rūgstinį pilingą ir po to iškart dedu uriage hyseac valančią kaukę.

papasakokit kaip su kuo tai darot? Pati, namuose? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 25 kovo 2012 - 14:24
Neskubejau rasyti atsiliepimo apie naudojama kremuka , bet po savaites naudojimo galiu drasiai smile.gif
ACURE ORGANICS VEIDO KREMAS skirtas riebiai/misriai odai, kontroliuojnatis riebalu issiskyrima. man patinka labai. ilga laika naudojau Sibu krema, tai buvo laikas paivairinti ,pasirinkdama krema abejojau , nes ne pats pigiausias variantas, bet buvo verta. kremuko buteliukas su dozatoriumi kuris dozuoja tinkama kieki, kremas baltas, tirstas, konsistecija atrodo rieboka, bet uztepus ant veido puikiai pasiskirto, greit susigeria, kvapas neutralus- beveik jokio. puikiai tinka riebiai T zonai , ilgokai islaiko matine.nealergizuoja, gerai drekina. siaip 10 balu thumbup.gif
pirkau ir ACURE PRAUSIKLI tai puikus duetas.
Atsakyti
Rekomenduokit misriai odai kremuka su spf , kuris nekimstu poru. 4u.gif
Atsakyti