QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 04, 09:04)
as tai toniko isvis jau gal metus nenaudoju
man jis kazkaip nereikalingas
nejauciu tikrai pablogejimo kai nenaudoju,atvirksciai net sakyciau.]
man irgi tonikas atrodo beprasmiškas daiktas - gamintojų įtaiga. moterys yra įtikintos kad būtinai reikia toniko, jei nenaudosi tai bus blogai
bet gal kažkam pavyko surasti tinkamą toniką. as pažįstu ne vieną moterį, kurios niekada nenaudojo toniko, arba naudojo labai nedaug ir jos atrodo gerai, jų veidai nėra raukšlėti ar kažkokie negražūs. manau, kad jeigu nerandate tinkamo, tada galima išvis jokio nenaudoti, manau, kad nieko nenutiks.
mano oda yra misri su akne ant kaktos smakro, o skruostai ir nosis sausi ir labai jautrūs. papasakosiu ką aš naudoju gal kam pravers.
Žiemą:
vakare kaktą ir smakrą plaunu su uriage hyseac, visą kitą tiesiog su virintu atvėsintu vandeniu. aišku sunku taip praustis, nes dažnai uriage prausiklis patenka ir ant skruostų. tada gali parausit skuostai ir nosis.
ryte plaunu tik su virintu vandeniu be jokių prausiklių. o kartais isvis žiemą rytais neplaunu, tiesiog ryte nuvalau bioderma vandeniu.
ant kaktos ir smakro (ten kur aknė) tepu uriage hyseac krema arba mila dopiz skaistinanti krema. ant skuostu tepu vichy aqualia thermal arba eucerin.
2 kart i savaite ant katkos ir smakro darau rūgstinį pilingą ir po to iškart dedu uriage hyseac valančią kaukę.
na ir taip visą žiemą. ir visai neblogai jaučiuosiu.
vasarą aišku viskas pasikeičia: nenaudoju rugstiniu priemonių arba jei padaugėja spuogų tai tik vakare. o dieną krema spf.
vasarą veidą plaunu taip pat kaip ir žiemą. ryte naudoju avene hydrance optimale kremą su 20 spf, vakare toki patį be apsaugos. tačiau šie kremai nepakankamai drėkina. tada tepu nakčiai vichy aqualia thermal visą veidą. bet kaktai ir smakrui jis per riebus vasara
jeigu saulė labai stipri tada tepu chanel 50 spf kremą ant viso veido, nes pas mane daug randų, dėmių nuo spuogų.
taip ir vargstu.
tiesa, dabar pradėjau naudoti neostrata prausikli ir riebios odos tirpalą tose vietose kur spuogai.