Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

taukmedzio sviestas siek tiek per riebus riebiai odai, labiau tureu tikti lazdynu riesutu arba makadamiju, simondsiju (jie nekemsa poru). as pati pries daug metu savo riebia oda susibalansavau butent su aliejais , tik tept juos reikia ant dregnos odos butinai ir tik kokiu 4-5 lasiukus.
man labai gerai padejo kraujazoliu aliejus - jos gerina medžiagu apykaita odoje, reguliuoja sebumo gamyba.
beje riebi oda buna del to, kad jai truksta drėgmės - tada ji išskiria kiek tik gali daugiau riebalų, kad tuos paskutinius lašiukus išsaugotų ir neleistų jiems išgaruoti. tad tinkamai drėkinant oda ir naudojant riebalu liauku veiklą balansuojanti alieju galima puikiai susitvarkyti šią problemą.
Atsakyti
Ilga laika kankinausi su savo misria veido oda, taciau sia vasara iminiau savo veido odos prieziuros paslapti, jei taip galima pavadinti biggrin.gif
Anksciau oda priziuredavau tokia eiga - Veido prausiklis, tonikas ir kremas misriai odai, kokiu tik priemoniu nesu bandziusi... Ir is pigesniu, ir is brangesniu. unsure.gif
Taigi nuo ko pradejau ismokt kaip rupintis savo oda, tai labai gera kosmetologe, kuri padejo man susitvarkyti su savo oda.
Visu pirma atsisakiau veido odos toniko, kuris man daznai per daug issausindavo oda, nors ir T zonoje ji riebi.
Taigi vasaros metu mano rutina veido valymo yra tokia:
Veida prausiu CLINIQUE muiliuku, skirtas riebiai jautriai odai.
Veiduka is ryto, jei kaitina saule tepu Noreva kremuku, kuris saugo nuo saules su UV 50 apsauga ir viskas, jei diena nera kaitri ir nesviecia saule, paprastai naudoju Clinique drekinamaji krema, gelio pagrindu. Vakare eiga ta pati, tik jau nebenaudoju apsaugos nuo saules veidui smile.gif
Maziau naudoju vasara kremine pudra, ja pakeiciau kompaktine jos man uztenka thumbup.gif kuri taip pat yra su apsauga nuo saules smile.gif
Saltesniu sezonu pati kosmetologe rekomenduoja oda labiau drekinti, drekinamoji kauke, vakarais naudoti maitinamaji kremuka.
Oda tikrai labai atsigavo, maziau pradejo berti spuogeliais ir tapo skaistesne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellina @ 2011 08 19, 20:10)
Ilga laika kankinausi su savo misria veido oda, taciau sia vasara iminiau savo veido odos prieziuros paslapti, jei taip galima pavadinti  biggrin.gif
Anksciau oda priziuredavau tokia eiga - Veido prausiklis, tonikas ir kremas misriai odai, kokiu tik priemoniu nesu bandziusi... Ir is pigesniu, ir is brangesniu.  unsure.gif
Taigi nuo ko pradejau ismokt kaip rupintis savo oda, tai labai gera kosmetologe, kuri padejo man susitvarkyti su savo oda.
Visu pirma atsisakiau veido odos toniko, kuris man daznai per daug issausindavo oda, nors ir T zonoje ji riebi.
Veiduka is ryto, jei kaitina saule tepu Noreva kremuku, kuris saugo nuo saules su UV 50 apsauga ir viskas, jei diena nera kaitri ir nesviecia saule, paprastai naudoju Clinique drekinamaji krema, gelio pagrindu. Vakare eiga ta pati, tik jau nebenaudoju apsaugos nuo saules veidui  smile.gif
Maziau naudoju vasara kremine pudra, ja pakeiciau  kompaktine jos man uztenka  thumbup.gif  kuri taip pat yra su apsauga nuo saules  smile.gif
Saltesniu sezonu pati kosmetologe rekomenduoja oda labiau drekinti, drekinamoji kauke, vakarais naudoti maitinamaji kremuka.
Oda tikrai labai atsigavo, maziau pradejo berti spuogeliais ir tapo skaistesne  thumbup.gif

koki tonika naudojot, kad sausino oda?
Atsakyti
Naudojau daug ir ivairiu, kurie savo sudetyje turi alkoholio, kadangi prausiklis veidui irgi dazniausiai misriai odai turi alkoholio, kai kosmetologe rekomendavo nebenauot toniko o tik drekinamaji kremuka po prausimo, tai oda labai atsigavo.
Dar viena ismokta pamoka - butinai ziureti sudeti ant perkamu kosmetikos produktu pakuociu smile.gif
Atsakyti
atradau puiku krema savo riebiai /misriai odai, ilgai vargau , daug keiciau priemoniu. o sio sunaudojau jau daugiau nei puse buteliuko , todel galiu pilnai isitikusi tvirtinti, kad jis man puikiai tinka, akivaizdziai sumazejo inkstiru ir spuogu, nes kremas naturalios sudeties,nekemsa poru, T zonos blizgesio pusdieni nebuna, kremas lengvos konsitencijos, greit isigeria, kvapas malonus, kaina nedidele.
KREMAS RIEBIAI /MISRIAI ODAI

Sibu Beauty Sea Buckthorn dieninis veido kremas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sellina @ 2011 08 19, 19:10)
Ilga laika kankinausi su savo misria veido oda, taciau sia vasara iminiau savo veido odos prieziuros paslapti, jei taip galima pavadinti  biggrin.gif
Anksciau oda priziuredavau tokia eiga - Veido prausiklis, tonikas ir kremas misriai odai, kokiu tik priemoniu nesu bandziusi... Ir is pigesniu, ir is brangesniu.  unsure.gif
Veiduka is ryto, jei kaitina saule tepu Noreva kremuku, kuris saugo nuo saules su UV 50 apsauga ir viskas, jei diena nera kaitri ir nesviecia saule, paprastai naudoju Clinique drekinamaji krema, gelio pagrindu. Vakare eiga ta pati, tik jau nebenaudoju apsaugos nuo saules veidui  smile.gif
Maziau naudoju vasara kremine pudra, ja pakeiciau  kompaktine jos man uztenka  thumbup.gif  kuri taip pat yra su apsauga nuo saules  smile.gif
Oda tikrai labai atsigavo, maziau pradejo berti spuogeliais ir tapo skaistesne  thumbup.gif

Nesutinku del toniko naudojimo. Jeigu naudoji tonika be alkoholio jis nesausina, kaip tik atgaivina oda. Clinique tonikas pilnas alkoholio schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Apsauga nuo saules butina kiekviena diena, o ne tik kai sviecia saule...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Saharienne @ 2011 06 29, 13:10)
Domina jūsų patirtis  4u.gif  vasarai kokią pudrą mišriaodei rinktis kreminę ar kompaktinę ? Ačiū  4u.gif

Dabar naudoju Clinique antiblemish solutions, kai oda grazi- tik kompaktine Make up for ever man ji viena geriausiu is visu bandytu, gerai maskuoja, islaiko oda matine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As dienai naudoju Gaudalie seruma nuo pirmuoju rauksliu (neriebus, greit susigeria. butent seruma, nes jis lengvesnis uz krema) ir apsauga nuo saules (butinai ir ziema, tik faktorius mazesnis). Vakare prausiklis, tonikas, kremas sviesininantis oda arba duac- priklausomai nuo odos bukles. Viska naudoju be alkoholio ir svelnios, naturalios sudeties. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu perejau prie Ana Lotan kosmetikos riebiai probleminei odai. prausiklis+losjonas+ kremas. Kol kas esu labai patenkinta. Kadangi oda baisingai riebi, kremukas labai gera matini efekta duoda. o prausiklis gerai nuprausia drekindamas, neissausindamas odos, ka buvau prisidirbusi su clean&clear prausikliu...
Atsakyti
QUOTE(chocolates @ 2012 01 04, 00:24)
Paskutiniu metu perejau prie Ana Lotan kosmetikos riebiai probleminei odai. prausiklis+losjonas+ kremas. Kol kas esu labai patenkinta. Kadangi oda baisingai riebi, kremukas labai gera matini efekta duoda. o prausiklis gerai nuprausia drekindamas, neissausindamas odos, ka buvau prisidirbusi su clean&clear prausikliu...

O kokį konkrečiai Ana Lotan veido prausiklį naudojate? Nes aš bandžiau mineralinį , tai man baisiai traukia ir džiovina odą doh.gif (oda mišri, šaltuoju sezonu labiau normali , net linkusi dehidratuoti ir jautri).
Atsakyti
Labai noreciau,kad kas nors rekomenduotu koki kremuka lengva riebiai/misriai odai butinai maitinanti, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 01 18, 15:21)
Labai noreciau,kad kas nors rekomenduotu koki kremuka lengva riebiai/misriai odai butinai maitinanti, aciu  4u.gif

Lengva, riebiai/misriai, matinanti! g.gif Kodel norite maitinancio kremo, jeigu turite riebia oda? g.gif Manau labiau tikru drekinantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 18, 17:11)
Lengva, riebiai/misriai, matinanti!  g.gif Kodel norite maitinancio kremo, jeigu turite riebia oda?  g.gif Manau labiau tikru drekinantis  ax.gif

kadangi oda vietomis labai issausejusi,jautri,t zona labai riebi ir ziema rekomenduojama i lauka eiti matinanciu kremu pasitepus,drekinantis daugiau patalpoje tinka tokiai odai,nezinau issirinkau iwostin su lipidais laukui,o namuose drekinanti naudosiu,nes oda baisi jau pasidariusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 01 18, 19:41)
kadangi oda vietomis labai issausejusi,jautri,t zona labai riebi ir ziema rekomenduojama i lauka eiti matinanciu kremu pasitepus,drekinantis daugiau patalpoje tinka tokiai odai,nezinau issirinkau iwostin su lipidais laukui,o namuose drekinanti naudosiu,nes oda baisi jau pasidariusi  doh.gif

As tikrai nesirinkciau maitinancio schmoll.gif Ypac jei T zona labai riebi unsure.gif Maitinantis ziema labai gerai sausai odai, o jums vis tik siulyciau drekinanti, juk pasitepus iskarto nebegate i lauka, as manau kokiu 30 min uztenka kremui susigerti, kiek skaiciau, kas naudoja drekianncius kremus ziemos metu, kremo likucius pries iseinant i lauka, galima sugerti servetele. As to nedarau, jau daug metu naudoju tik drekinancius kremus.
As pati naudoju BIODERMA Sebium Hydra. Labai patinka. Gerai drekina, sutvarke oda. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 18 sausio 2012 - 19:53