Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(ZBITKA @ 2011 05 01, 15:33)
tik jau sito nerekomenduoju!!!!!!!!!!!! visiskai nevertas kainos, smirdi, po keliu valandu oda blizga. rekomenduoju biotherm melynos linijos kremuka arba "yes to tomatos" kremuka tikrai neblogas ir neper brangus thumbup.gif

QUOTE(bonza @ 2011 05 01, 19:03)
nerekomenduoju visom keturiom  doh.gif  riebino oda, nei jis ka gero dare  schmoll.gif

Kaip įdomiai... Man jis puikiausiai išlaiko matiškumą ir, svarbiausia, nekemša porų ax.gif
Atsakyti
Puikus pavyzdys,kad visu oda skirtingai i priemones reaguoja smile.gif
Man anksciau patiko rasos gelis, bet matyt po kokios trecios pakuotes siera sualergizavo blink.gif Ieskau dabar kuo ji pakeist,kad butu kainos ir kokybes santykis panasus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 05 01, 20:03)
nerekomenduoju visom keturiom  doh.gif  riebino oda, nei jis ka gero dare  schmoll.gif

vienas prasciausiu kremu kuriuos esu naudojus. nevertas kainos. biski panaudojus ismeciau nes ne tas zodis kaip riebino oda, atrodo kaip taukais isstepliojus. jau geriau kokios margaritos pirkt, nors negaila ismest schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Idomu, kaip sis serumas COMPLEXE IRIBIOL http://papildai.lt/k...xe-iribiol.html ar veiksmingas. Kiek girdejau apie sia produkcija, gan geri atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 05 04, 07:42)
Idomu, kaip sis serumas http://papildai.lt/k...xe-iribiol.html ar veiksmingas. Kiek girdejau apie sia produkcija, gan geri atsiliepimai  g.gif

Sudėties nėra, bet rašo, kad turi vilkdalgių, cinko ir alkoholio rolleyes.gif Man nelabai patraukliai tas alkoholis skamba. Vilkdalgis irgi gali dirginti.
Atsakyti
Aprimusią temutę vėl atakuoju klausimu: Gal kuri bandė Phytomer arba Phytoceane kosmetiką? 4u.gif Vasarai artėjant ieškau ko nors stipresnio unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitta: 10 gegužės 2011 - 11:41
siandien nusipirkau isbandyta ir patikusi krema riebiai odai is Sephora- "yes to tomatos" thumbup.gif
Atsakyti
Domina jūsų patirtis 4u.gif vasarai kokią pudrą mišriaodei rinktis kreminę ar kompaktinę ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2011 06 29, 13:10)
Domina jūsų patirtis  4u.gif  vasarai kokią pudrą mišriaodei rinktis kreminę ar kompaktinę ? Ačiū  4u.gif

as patenkinta turimom Clarins Trully matte su spf15
ir clinique anti blemish solutions be apsaugos, bet geriaus maskuojanti mirksiukas.gif
Atsakyti
labas.

oda mano mišri/ riebi.
sunku atitaikyti sau tinkančias priemones,
šiuo metu naudoju tonini krema iš o.d.a, man labai tinka, nekemša porų.
gal dar koki gerą parekomenduotumet?

o prausiklį ir toniką turiu is gnld, visai patinka, malonios priemonės. o gal šios firmos kremą kuri nors naudojate ir galite rekomenduoti?

šiuo metu naudoju šį, labai fainas kremukas:
http://www.prekesgro...AS-VEIDUI-.html
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 06 30, 14:17)
ir clinique anti blemish solutions be apsaugos, bet geriaus maskuojanti mirksiukas.gif

prisidedu prie pagyrų šiai drinks_cheers.gif

Gal kuri yra bandžiusi kažkokį kremą iš Mary Kay, kur neva neblizga veidas su kuo?
Atsakyti
Mano oda labai riebi, pries metus atradau muila Medimix nuo spuogu, yra maximose, super.. Vietoj kremu naudoju nerafinuota taukmedzio sviesta, jo labai mazai reikia, nes gi sviestas..o vakare pasitepu arbatmedzio aliejumi(vaistinese yra), ir problemos sumazejo 95%!!!!(preis tai spuogais buvau visa) Dar kazkada kaip kvaile nusipirkau margaritos krema kazkoki riebiai odai, tai taip isbere visa, gysziausi gal 2 men. daugiau nebeeksperimentuoju:)
Atsakyti