Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(ZBITKA @ 2011 03 16, 02:49)
man tai bioderma vanduo jokio ispudzio nepaliko,  vischy kremas geras, bet neispudingas. siandien nusipirkau Caudalie krema tai geris thumbup.gif  thumbup.gif

Kokios firmos molio kauke naudoji?
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 03 17, 04:54)
Gal kas mini konsultacija? Man 22m.oda misri, kaip ir daugelio, trikampis pablizga, zandai sausoki netgi.Paakiams dar nieko nenaudoju, toniko niekada nesu naudojusi aplamai irgi  g.gif prausiu veida prausikliu ir tepiu nakciai maitinamuoju kremu visa veida , paakius storai.Spuogu ar dar kazko neturiu  g.gif  mastau,kad turbut jau reiketu rimciau oda pradeti priziureti.Ar vertetu paakiams atskira priemone isigyti? tonika irgi  galbut? gal krena geriau drekinanti naudoti? turiu ir toki, ale tas maitinantis man kazkaip nakciai sueina geriau  g.gif

tonika galima naudoti bet kokio amziaus. gali pradeti nuo margaritos toniko be alkoholio- visai geras produktas. maitinamojo kremo tau dar nereikia- geriau drekinamasis. paakiams gali naudoti ir ryte ir vakare. as naudoju nuo 21m. bet patariu tau isigyti zele tipo- toki lengva galesi naudoti ir ryte ir vakare. nebutina tepti krema storu sluoksiu-jeigu kremas pakankamai drekinantis uztenka plono sluoksio.
jeigu tavo oda sausoka isigyk krema normaliai odai, drekinanti tik netepk nosies, paakiu ir kaktos.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 03 17, 13:59)
tonika galima naudoti bet kokio amziaus. gali pradeti nuo margaritos toniko be alkoholio- visai geras produktas.  maitinamojo kremo tau dar nereikia- geriau drekinamasis. paakiams gali naudoti ir ryte ir vakare. as naudoju nuo 21m. bet patariu tau isigyti zele tipo- toki lengva galesi naudoti ir ryte ir vakare. nebutina tepti krema storu sluoksiu-jeigu kremas pakankamai drekinantis uztenka plono sluoksio.
jeigu tavo oda sausoka isigyk krema normaliai odai, drekinanti tik netepk nosies, paakiu ir kaktos.

aciu, o galbut ka parekomenduosite, zelinio paakiams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 03 17, 13:28)
aciu, o galbut ka parekomenduosite, zelinio paakiams?  smile.gif

Siūlau ne želinį, bet rutulinį akims su kofeinu: labai atgaivina ryte (ypač kai reikia anksti keltis ir po akytėmis patinę).
Garnier Eye Roll-on
user posted image

Mano amžius panašus ir irgi jau pradedu rūpintis akių oda ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 03 17, 18:53)
Siūlau ne želinį, bet rutulinį akims su kofeinu: labai atgaivina ryte (ypač kai reikia anksti keltis ir po akytėmis patinę).
Garnier Eye Roll-on
http://www.packaging.....rom GCS_1.jpg

Ar pašviesina paakius?
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 03 17, 17:53)
Garnier Eye Roll-on

bet ar jis investuoja i ateiti be raukslyciu? g.gif atgaivina, bet ar drekina oda?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 03 17, 17:07)
Ar pašviesina paakius?

Šiek tiek pašviesina. Kad iškart labai didelis efektas būtų, tai labiau matyti kur patinę.

QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 03 17, 20:35)
bet ar jis investuoja i ateiti be raukslyciu?  g.gif  atgaivina, bet ar drekina oda?

Taip, drėkina. Plius pagerina kraujotaką (masažuoja tuo pat metu).
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 03 17, 17:53)
Garnier Eye Roll-on

man tai jis š... nei pasviesina paakius nei ka. Ismeciau nebaigus naudot. beje pasitikrinkit, ar sitam nera alkoholio, nes tokiam pat su spalva yra.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 03 18, 12:54)
man tai jis š... nei pasviesina paakius nei ka. Ismeciau nebaigus naudot.  beje pasitikrinkit, ar sitam nera alkoholio, nes tokiam pat su spalva yra.

Na svarbu kokie lūkesčiai. Aš ir nesitikėčiau, kad iškart ženkliai pakeis paakių spalvą. Kažkaip niekad labai nesiskundžiau ta spalva, jei po nemiegotos nakties kiek pamėlę, tai man šitas padeda. Jei paakiai nuolat pamėlę, tai nemanau, kad koks nors kremas apskritai padėtų.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 03 17, 13:28)
aciu, o galbut ka parekomenduosite, zelinio paakiams?  smile.gif

man garnier nekelia pasitikejimo. man patikdavo ana lotan zelinis kremukas o ir kaina normali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2011 03 11, 19:16)
Vasara naudojau toki krema Jiva turmeric. Man jis gerai reguliuodavo riebalavimasi, oda budavo matine, sakyciau net per daug smile.gif. Va taip jis atrodo
http://www.litfarmav...pharmacy-indija

Nors jei jums actipur nepadeda, tai nzn ar sis pades. As actipur tik su spalva turiu, tai man jis irgi labai matizuoja.

O biodermos AKN visa veida tepat? Man labai jis riebus visam veidui, dabar tik atskiras zonas patepu, jei atsiranda paraudimu/paberimu.

na va pasidalinsiu ir savo trumpa[ 2 dienu] patirtimi su JIVA TURMERIC kremu

pries kokias 5 dienas pradejo sukti spuoga,toki gilumini skaudu, prie pat paakio. banziau ka sugalvojau pati ir kas pakliuvo po ranka aspirino kompresiukas- velnias vis vien labai skauda apie spaudima negali buti nei kalbos nes vieta ziauriai jautri galiu dar ir melyne nebloga uzsifundyti..
tada dar turiu visokiausiu kremuku :greito veikimo na gal kiek ir numalsino bet slyva kabo, vargstu dar sekancia diena su AHAir BHA rugstiniu kremuku, arbatmedis g.gif nieko. jau nebesugalvoju ka ir betepti ...

i vaistine nuejau jau zinojau kad reikia man sitoTurmeric kremo,atsidarius ka as zinau galvojau nu slamstas tikrai,BET per nakti man atslugo visas patinimas, slyva jautesi tik palietus pirstu..
siandien antroji vartojimo diena slyvos nei kvapo , zymes jokios gerai kad neerzinau ir nespaudziau, del matizavimo tikrai matizuoja, bet labai idomu kaip uzsiteps pudryte g.gif apie si krema raso taip

svelnus raminamasis kremas, daugiakomponentinis. skirtas jautriai, riebaluotis linkusiai odai,atsiradus spuogams ir inkstirams.
dabar litfarmos vaistineje jam taikoma 30 proc nuolaida. na baigiu

pagooglinus galima rasti apie si kremuka info,
man jis tiko
Atsakyti
O ar naudojot kuri nors Aknicare kremą ? 4u.gif Va tokį
user posted image
Atsakyti