QUOTE(Lust @ 2011 03 11, 19:16)
Vasara naudojau toki krema Jiva turmeric. Man jis gerai reguliuodavo riebalavimasi, oda budavo matine, sakyciau net per daug
. Va taip jis atrodo
http://www.litfarmav...pharmacy-indija
Nors jei jums actipur nepadeda, tai nzn ar sis pades. As actipur tik su spalva turiu, tai man jis irgi labai matizuoja.
O biodermos AKN visa veida tepat? Man labai jis riebus visam veidui, dabar tik atskiras zonas patepu, jei atsiranda paraudimu/paberimu.
na va pasidalinsiu ir savo trumpa[ 2 dienu] patirtimi su JIVA TURMERIC kremu
pries kokias 5 dienas pradejo sukti spuoga,toki gilumini skaudu, prie pat paakio. banziau ka sugalvojau pati ir kas pakliuvo po ranka aspirino kompresiukas- velnias vis vien labai skauda apie spaudima negali buti nei kalbos nes vieta ziauriai jautri galiu dar ir melyne nebloga uzsifundyti..
tada dar turiu visokiausiu kremuku :greito veikimo na gal kiek ir numalsino bet slyva kabo, vargstu dar sekancia diena su AHAir BHA rugstiniu kremuku, arbatmedis
nieko. jau nebesugalvoju ka ir betepti ...
i vaistine nuejau jau zinojau kad reikia man sitoTurmeric kremo,atsidarius ka as zinau galvojau nu slamstas tikrai
,BET per nakti man atslugo visas patinimas, slyva jautesi tik palietus pirstu..
siandien antroji vartojimo diena slyvos nei kvapo , zymes jokios gerai kad neerzinau ir nespaudziau, del matizavimo tikrai matizuoja, bet labai idomu kaip uzsiteps pudryte
apie si krema raso taip
svelnus raminamasis kremas, daugiakomponentinis. skirtas jautriai, riebaluotis linkusiai odai,atsiradus spuogams ir inkstirams.
dabar litfarmos vaistineje jam taikoma 30 proc nuolaida. na baigiu
pagooglinus galima rasti apie si kremuka info,
man jis tiko