QUOTE(klementyna @ 2014 04 09, 20:09)
Bandžiau. Lietuviską atitikmenį "Maalox", kadangi pacio Milk Of Magnesia nera Lietuvoje, bet jo veiklioji medziaga ta pati. Atsiliepimuose rasoma, kad Maalox poveikis buna toks pats.
Verdiktas: poveikis abejotinas ir man baisiai uzkimso poras ir isbere spuogais visus zandus. Nevykes bandymas.
O siaip apie ji internete labaiiiiii gerai atsiliepimai, daug kas naudoja. Todel ir as nusprendziau isbandyt. Pasitepus is tikruju veidas tampa matinis ir balsvas, uzsitepus pudra, nebelieka to baltumo. Bet mano oda vis tiek riebaluodavosi, gal tik 20% maziau. Nepadejo man jis stebuklingai, kaip tikejaus. O kas blogiausia, ji pavartojus 3-5 dienas is eiles rytais, baisiai isbere visus zandus (nors mano zandu iprastai neberia beveik), reikejo poros savaiciu, kol sugijo veidas. Poru kimsimas yra jo pasalinis poveikis, minimas atsiliepimuose, bet nera daznas.
Bet cia tik mano patirtis, internete jis tikrai apibunamas kaip stebuklingas Primer'is riebiai odai. Simtai geru atsiliepimu. Jeigu gausiu originaliojo Milk of Magnesia, gal antrakart pabandysiu, gal vis delto skiriasi jie truputeli, nors abejoju del kitokio poveikio.