Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(klementyna @ 2014 04 09, 20:09)
ar esate kuri naudojusi MILK OF MAGNESIA?
http://www.makeupall...ted-Brand/Masks
4u.gif

Bandžiau. Lietuviską atitikmenį "Maalox", kadangi pacio Milk Of Magnesia nera Lietuvoje, bet jo veiklioji medziaga ta pati. Atsiliepimuose rasoma, kad Maalox poveikis buna toks pats.
Verdiktas: poveikis abejotinas ir man baisiai uzkimso poras ir isbere spuogais visus zandus. Nevykes bandymas.

O siaip apie ji internete labaiiiiii gerai atsiliepimai, daug kas naudoja. Todel ir as nusprendziau isbandyt. Pasitepus is tikruju veidas tampa matinis ir balsvas, uzsitepus pudra, nebelieka to baltumo. Bet mano oda vis tiek riebaluodavosi, gal tik 20% maziau. Nepadejo man jis stebuklingai, kaip tikejaus. O kas blogiausia, ji pavartojus 3-5 dienas is eiles rytais, baisiai isbere visus zandus (nors mano zandu iprastai neberia beveik), reikejo poros savaiciu, kol sugijo veidas. Poru kimsimas yra jo pasalinis poveikis, minimas atsiliepimuose, bet nera daznas.

Bet cia tik mano patirtis, internete jis tikrai apibunamas kaip stebuklingas Primer'is riebiai odai. Simtai geru atsiliepimu. Jeigu gausiu originaliojo Milk of Magnesia, gal antrakart pabandysiu, gal vis delto skiriasi jie truputeli, nors abejoju del kitokio poveikio.
Atsakyti
merginos, gal galit parekomenduot kremą su spf ir kad tiktų mišriai/riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2014 04 18, 22:04)
merginos, gal galit parekomenduot kremą su spf ir kad tiktų mišriai/riebiai odai?

As naudoju is la roche posay, spf 50
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2014 04 18, 23:04)

Natura siberica su spf20, tikrai nekemsa poru ir labai malonus.
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2014 04 18, 22:04)

Aknicare Sun spf 30, Neutrogena Clear Face spf 55.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 04 19, 17:43)
Natura siberica su spf20, tikrai nekemsa poru ir labai malonus.

Mano odos poros turbut ir nuo oro kemsasi, paminetas N.S. kimso ir gana stipriai.
Payot misriai odai irgi kemsa, o Biodermos skirti misriai odai tai sakyciau ypatingai kemsa.

Taciau labai tiko, nekimso ir kartotas ne kart yra E. Arden is serijos visible difference skin balancing lotion spf 15

ir dar sitas Lancome kunui skirtas, spf didesnis. Tepu ir veida/ kakla/dekolte ir visa kuna. Poru nekemsa, nealergizuoja, T zona neblizga, neriebina. Nealergizuoja ir jautriu akiu. (paakiu netepu, bet akys labai jautrios, patepus kakta ar skruostus jaubuna asaroja, persti)

user posted image
Atsakyti
Siuo metu nusipirkau Biotherm Aquasource Skin Perfection - 24h Skin Perfecting Moisturiser normaliai odai, gerai isigeria, nepalieka blizgesio. Pirmiausiai ka padariau tai nustojau pirkti priemones skirtas riebiai odai, nes nuo ju oda darydavosi dar labiau riebesne.
Atsakyti
Labas merginos. Mano oda riebi kaip užgavėnių keptuvė, išskyrus skruostus. Riebias nupraustas vietas vakare patepu alijošiumi, nulaužiu alijošiaus šaką ir jo sultimis ištepu. Palaikau apie 10- 15 min. ir nuprausiu, labai gerai sutraukia poras. Tačiau po to reikia būtinai kremo.Aš drėgną odą tepu kokoso aliejumi. Maniau natūralu tai ir bus geras poveikis. Bet labai įpatingo efekto nejaučiau, oda kiek patraukdavo, nusprendžiau kad reikia kažko rimtesnio. Dabar nusipirkau nakčiai Noreva Matidiane, odienai Bioderma sebia hydra. Stovėjau vaistinėje gal valandą, kol perskaičiau dominančius kremus, ir kažko labiausiai mane patraukė prie šių dviejų. Labai matizuojančių priemonių kažkotai vengiu, nes iš patirties kuo labiau stengiesi matizuoti, po kiek laiko išsiskiria dvigumas riebalų kiekis. Tad geriau nusprendžiau naktį paruošti odą dienai,kad reguliuotų riebalų isiskyrimą, o dieną padrėkinti.
Mane labai sudomino Vichy aqua light , bet kaina sustabdė. taip pat domiuosi Christina kremais, nes jais mane gydė kosmetologe, tai labai patiko. Gaila kad pamačiau kur nusipirti per vėlai, kai nusipirkau minėtus kremus.
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2014 04 24, 11:13)
Siuo metu nusipirkau Biotherm Aquasource Skin Perfection - 24h Skin Perfecting Moisturiser normaliai odai, gerai isigeria, nepalieka blizgesio. Pirmiausiai ka padariau tai nustojau pirkti priemones skirtas riebiai odai, nes nuo ju oda darydavosi dar labiau riebesne.

būtų geras, jei sudėtyje nebūtų alkoholio.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Matau, daug visko esat išbandžiusios, mano oda taip pat mišri-riebi, ilgai vargau su ja, bet po kosmetologių rekomendacijų pradėjau naudoti Artistry kosmetiką, viena geriausių prestižinės kosmetikos kompanijų ir ko gero vienintelė kosmetika, kuri daro tai kas rašoma, nes paremta klinikiniais tyrimais, esu labai patenkinta ja wub.gif . Neišsausina odos, malonus lengvas kvapas.
Dabar naudoju visą liniją tos kosmetikos: prausiklis, tonikas, dieninis-naktinis kremas. (~180Lt. už rinkinį). Labai nustebino, nes duoda 3 mėn. Garantiją, o jei nepatinka – grąžina pinigus smile.gif . Efektas tas, kad labai sumažina riebumą ir ramina odą, toks lengvumo pojūtis.
https://www.amway-li...em#.U2dVUfl_tv4
Dar papildomai naudoju poras valančią ir drėkinančią kaukes: (94Lt. kiekviena). Valančią kaukę naudoju du kartus per savaitę, drėkinančią – kartą/sav. Poveikis – skaistesnė, gaivi ir švelni oda. Jei oda jautresnė tai patariu stipriai drėkinantį kremuką naudoti po valančios kaukės. Intensyviai naudojant kaukes užtenka apie metus, kartais ilgiau smile.gif
https://www.amway-li...ke#.U2dWs_l_tv4
https://www.amway-li...ke#.U2dW-_l_tv4
Taip pat naudoju kremą nuo spuogelių kaip taškinę priemonę rytais ir vakarais. (~72Lt.)
https://www.amway-li...gu#.U2dYZvl_tv4
Tikrai rekomenduoju išbandyti, visai kitas jausmas kai naudoji kokybišką kosmetiką ir kaina gan prieinama, aš asmeniškai panašiai tiek išleisdavau priemonėms iš vaistinių, bet jos efekto nedavė. Man superinė šita kosmetika thumbup.gif
Atsakyti
Kokį veido prausiklį patartumėte? Dabar orams atšilus veidas pradėjo daugiau riebaluotis, su ranka nuplovus tos rankos tokios riebios lieka.
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2014 05 22, 08:06)
Kokį veido prausiklį patartumėte? Dabar orams atšilus veidas pradėjo daugiau riebaluotis, su ranka nuplovus tos rankos tokios riebios lieka.

Man tai Bioderma Sebium labai patinka, gerai plauna riebia oda, jauciasi svarumas ir gaivumas, nesausina, o ir ilgai naudojasi labai 4u.gif
Atsakyti