Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(susidomejus @ 2011 03 13, 11:00)
naudoju nakciai, tik ant jo neparasyta, kad naktinis. Tepuosi tokiu kremu, kuris salina problema, kuria vakare jauciu. Kartais uztenka tik drekinancio koncentrato.

Aš lygiai taip pat, nakčiai kremą naudoju, bet nebūtinai naktinį.
Atsakyti
Na taip, zinau kad uzrasas "naktinis" nieko perdaug nereiskia smile.gif aciu uz pasisakymus, hmm susimasciau, kad ir man reikia kokio kremuko, bet noreciau kokio gaivinancio, lengvo, neriebaus g.gif ar gal kokio serumo pasiieskoti rolleyes.gif gal rekomenduotumete, ka naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 03 13, 15:19)
Na taip, zinau kad uzrasas "naktinis" nieko perdaug nereiskia smile.gif  aciu uz pasisakymus, hmm susimasciau, kad ir man reikia kokio kremuko, bet noreciau kokio gaivinancio, lengvo, neriebaus g.gif  ar gal kokio serumo pasiieskoti rolleyes.gif  gal rekomenduotumete, ka naudojate?

tai ieskokit kokio drekinancio riebiai odai, bus lengvas gaivus.
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 03 13, 03:20)
Laba ryta 4u.gif  noreciau pasiteirauti misriaodziu merginu, ar naudojate naktini krema? g.gif

Jei odai reikia- naudoju, nereikia- valymą toniku pabaigiu ir tiek. Dažnai tik toniko ir pakanka.
Atsakyti
Ateinu su pagalbos prasymu unsure.gif Mano oda linkus i misruma,T zona megsta pasiriebaluoti,bet zonos pazymetos nuotraukoje baltai ,sausos,lb sausos,serpetoja net g.gif nz nei ka bedaryti,nakciai tas vietas ir riebiu kremu patepu,tom vietom ir spiritiniu priemoniu nenaudoju,gal ka patartumete?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuNNo: 14 kovo 2011 - 01:25
QUOTE(Klapuske @ 2011 03 13, 10:20)
Laba ryta 4u.gif  noreciau pasiteirauti misriaodziu merginu, ar naudojate naktini krema? g.gif

jei reikia tepu, bet ne naktinį, tokio net neturiu. Jei nereikia odai, nieko netepu.

QUOTE(DuNNo @ 2011 03 14, 01:19)
Ateinu su pagalbos prasymu unsure.gif Mano oda linkus i misruma,T zona megsta pasiriebaluoti,bet zonos pazymetos nuotraukoje baltai ,sausos,lb sausos,serpetoja net g.gif nz nei ka bedaryti,nakciai tas vietas ir riebiu kremu patepu,tom vietom ir spiritiniu priemoniu nenaudoju,gal ka patartumete?

http://www.part.lt/i...2aa96ae6363.jpg

jūs ne riebų tepkit, o gerą drėkinantį
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 14, 12:03)

jūs ne riebų tepkit, o gerą drėkinantį

O gal yra kakzokie komponentai ,kurie nusako kiek drekinantis kremas?na gal supratot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 03 13, 10:20)

Nakčiai naudoju tokį patį kremą kaip ir ryte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 03 14, 15:44)
O gal yra kakzokie komponentai ,kurie nusako kiek drekinantis kremas?na gal supratot 4u.gif

dazniausiai buna nurodyta - kad drekinantis. Nors ir balansuojantys kremai irgi drekina kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2011 03 13, 09:11)
Noriu pasidalinti savo bedomis ir issigelbejimu, gal kam pravers 4u.gif
mano oda itin riebi (viskas plaukdavo: pudros, o po nakties atrodydavo kad kiausiniene gali kepti  blush2.gif  doh.gif), inkstiru nemazai, atsirasdavo karts nuo karto ir spuogeliu.. sutinku su tuo, kad reikia atrasti sau tinkama kosmetika, o isbandziau ir pinigu isleidau nemazai...kol radau ir man padeda ax.gif

Naudoju prausikli ryte veidui Bioderma Sebium Foaming Gel; vakare prausiu veida: Avon prausikliu nuo inkstiru (tikrai n-ta karta naudoju, veiksmingas)

Veida valau tonika Bioderma toniku Sebium H20, pries tai naudojau Iwostin, abu idealiai tiko

Veido matiskuma man islaiko arba bent jau sumazina riebalu issiskyrima NET vasara Bioderma Sebium Mat arba Vichy Normaderm Promat

Per savaite naudoju nors pora kartu veidui kauke molio...

Nakciai tepu Iwostin Purritin night care cream

Rezultatas isryskejo po  savaites naudojimo: oda atsigavo, poru sumazejo, nebeberia, o ir matiskumas (kas man buvo svarbiausia) thumbup.gif

Tiesa, kai arteja mmm blush2.gif , savaite pries oda pradeda veido ir galvos oda labiau riebaluotis, cia jau nieko nebepadarysi tik apmazinti galima, toks mano pastebejimas

man tai bioderma vanduo jokio ispudzio nepaliko, vischy kremas geras, bet neispudingas. siandien nusipirkau Caudalie krema tai geris thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano oda labai riebi, ir kokių tik priemonių neišbandžiau matiškumą teikiančių, o labiausiai tiko šitas:
user posted image
Kaip bebūtų keista, jis nėra riebiai odai.
Mačiau iš tos serijos yra ir riebiai odai, tik tuo metu, kai pirkau nebuvo, vasarą reikės anas išbandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtenė: 16 kovo 2011 - 14:16
Gal kas mini konsultacija? Man 22m.oda misri, kaip ir daugelio, trikampis pablizga, zandai sausoki netgi.Paakiams dar nieko nenaudoju, toniko niekada nesu naudojusi aplamai irgi g.gif prausiu veida prausikliu ir tepiu nakciai maitinamuoju kremu visa veida , paakius storai.Spuogu ar dar kazko neturiu g.gif mastau,kad turbut jau reiketu rimciau oda pradeti priziureti.Ar vertetu paakiams atskira priemone isigyti? tonika irgi galbut? gal krena geriau drekinanti naudoti? turiu ir toki, ale tas maitinantis man kazkaip nakciai sueina geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 17 kovo 2011 - 04:55