Noriu pasidalinti savo bedomis ir issigelbejimu, gal kam pravers
mano oda itin riebi (viskas plaukdavo: pudros, o po nakties atrodydavo kad kiausiniene gali kepti
), inkstiru nemazai, atsirasdavo karts nuo karto ir spuogeliu.. sutinku su tuo, kad reikia atrasti sau tinkama kosmetika, o isbandziau ir pinigu isleidau nemazai...kol radau ir man padeda
Naudoju prausikli ryte veidui Bioderma Sebium Foaming Gel; vakare prausiu veida: Avon prausikliu nuo inkstiru (tikrai n-ta karta naudoju, veiksmingas)
Veida valau tonika Bioderma toniku Sebium H20, pries tai naudojau Iwostin, abu idealiai tiko
Veido matiskuma man islaiko arba bent jau sumazina riebalu issiskyrima NET vasara Bioderma Sebium Mat arba Vichy Normaderm Promat
Per savaite naudoju nors pora kartu veidui kauke molio...
Nakciai tepu Iwostin Purritin night care cream
Rezultatas isryskejo po savaites naudojimo: oda atsigavo, poru sumazejo, nebeberia, o ir matiskumas (kas man buvo svarbiausia)
Tiesa, kai arteja mmm , savaite pries oda pradeda veido ir galvos oda labiau riebaluotis, cia jau nieko nebepadarysi tik apmazinti galima, toks mano pastebejimas
man tai bioderma vanduo jokio ispudzio nepaliko, vischy kremas geras, bet neispudingas. siandien nusipirkau Caudalie krema tai geris