Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(klementyna @ 2014 03 16, 15:53)
Ar esate kuri naudojusi anna lotan barbados pure balm krema? Ar tinka misriai riebiai odai, ar nekemsa poru? Pagal aprasyma atrodo kad tiktu bet radau komentaru kad sunkiai susigeria i oda.

naudojau, nieko stebuklingo schmoll.gif tinka misriai, bet man nesubalansavo riebaliuku, blizgejimo. isigeria normaliai,poru lyg ir nekimso. siaip iprastas drekiklis.
siuo metu intensyviai ieskau matizuojancio kremo, T zona zudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 16, 14:53)
Ar esate kuri naudojusi anna lotan barbados pure balm krema? Ar tinka misriai riebiai odai, ar nekemsa poru? Pagal aprasyma atrodo kad tiktu bet radau komentaru kad sunkiai susigeria i oda.

as naudojau si, tos pacios serijos
http://www.sgklinika...s_odos_balzamas

man patiko. iskart uztepus veidas kaip niekad matiskas, drekino, poru nekimso. na, del to ilgalaikio poveikio, tai nepasakyciau, kad sulaikydavo riebalus kazkaip zenkliai geriau, nei kiti kremai, bet tikrai neblogas
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2014 03 16, 16:51)
naudojau, nieko stebuklingo  schmoll.gif tinka misriai, bet man nesubalansavo riebaliuku, blizgejimo. isigeria normaliai,poru lyg ir nekimso. siaip iprastas drekiklis.
siuo metu intensyviai ieskau matizuojancio kremo, T zona zudo  doh.gif

As naudoju la roche posay effaclar mat.man patinka.aisku antroj dienos pusej islenda blizgesys, bet as jau nesitikiu surasti, kad matizuotu visa diena, ypac karstyje.tik kiek zinau sitos kosmetikos neta pirkti lt, reiktu siustis.man dar gerai matizavo bioderma sebium mat.aisku islysdavo blizgesys, bet pakenciamai.esu girdejusi geri atsiliepimu apie noreva actipur matizuojanti krema, bet pati nesu naudojusi.
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2014 03 16, 17:36)
as naudojau si, tos pacios serijos
http://www.sgklinika...s_odos_balzamas

man patiko. iskart uztepus veidas kaip niekad matiskas, drekino, poru nekimso. na, del to ilgalaikio poveikio, tai nepasakyciau, kad sulaikydavo riebalus kazkaip zenkliai geriau, nei kiti kremai, bet tikrai neblogas

As tiesiog ieskau drekinancio kremo nakciai, nes diena naudoju kita matizuojanti. Ar ir nakciai reiktu matizuojanti naudoti? Dabar nakciai naudoju vishy aqualia thermal.man patinka.nors kazkur skaiciau kad eilinis drekiklis, bet man patinka.ka jus naudojate nakciai? Ta pati ka ir diena? Man kazkaip norisi gero drekinimo nakciai.nezinau ar as teisi.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 16, 18:59)
As naudoju la roche posay effaclar mat.man patinka.aisku antroj dienos pusej islenda blizgesys, bet as jau nesitikiu surasti, kad matizuotu visa diena, ypac karstyje.tik kiek zinau sitos kosmetikos neta pirkti lt, reiktu siustis.man dar gerai matizavo bioderma sebium mat.aisku islysdavo blizgesys, bet pakenciamai.esu girdejusi geri atsiliepimu apie noreva actipur matizuojanti krema, bet pati nesu naudojusi.
Papildyta:

As tiesiog ieskau drekinancio kremo nakciai, nes diena naudoju kita matizuojanti.  Ar ir nakciai reiktu matizuojanti naudoti? Dabar nakciai naudoju vishy aqualia thermal.man patinka.nors kazkur skaiciau kad eilinis drekiklis, bet man patinka.ka jus naudojate nakciai? Ta pati ka ir diena? Man kazkaip norisi gero drekinimo nakciai.nezinau ar as teisi.

as kadangi naudojau vasara, tai tepdavausi juom ir nakciai, planuociau greitu metu ko gero tos pacios serijos geli nusipirkt, turi toki fluida, gal labiau drekins. o siaip as nakciai tepuosi ivairiai, dabar turiu viena ekologiska seruma - noretusi daugiau drekinimo, buna ir koki krema vartoju, gali buti ir riebesnes teksturos, regeneruojantis. svarbiausia idemiai perzvelgiu ingredientu sarasa, kad poras kemsanciu medziagu butu kuo maziau
Atsakyti
Nakčiai pakanka drėkinimo, o jai sulaikys blizgesį, tai tada dienos bėgyje to blizgesio bus daugiau. Aš kartą per savaitę nakčiai pasitepu acne BP 5.mažiau riebaluojasi oda tada.o la roche posay išvis nerealus,geriausi naudoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 16, 18:59)
As naudoju la roche posay effaclar mat.man patinka.aisku antroj dienos pusej islenda blizgesys, bet as jau nesitikiu surasti, kad matizuotu visa diena, ypac karstyje.tik kiek zinau sitos kosmetikos neta pirkti lt,
Papildyta:

yra sios kosmetikos ir mineto kremo Ozo vaistineje
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2014 03 16, 22:30)
yra sios kosmetikos ir mineto kremo Ozo vaistineje

Ot gerai,kad pataiset.anksciau skaiciau tema ir visos rase, kad nera.aciu kad pataiset
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2014 03 16, 22:24)
Nakčiai pakanka drėkinimo, o jai sulaikys blizgesį, tai  tada dienos bėgyje to blizgesio bus daugiau. Aš kartą per savaitę nakčiai pasitepu acne BP 5.mažiau riebaluojasi oda tada.o la roche posay išvis nerealus,geriausi naudoti wink.gif

Apie ka konkreciai jus rasote? Nelabai supratau jusu zinutes apie ka kalbate.
Atsakyti
Kremas suteikiantis matini vaizdą. Netingėkit paskaityti kelias žinutes atgal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2014 03 16, 23:28)
Kremas suteikiantis matini vaizdą. Netingėkit paskaityti kelias žinutes atgal  4u.gif

Netingiu, viskas perskaityta.tiesiog pradejote zinute pakanka drekinimo.tai ir nesupratau kas su kuo kur kada. Nesupratau ka norejote zinute pasakyti.
Atsakyti
Susipirkau nemazai priemoniu is Anna Lotan, bet kad jus zinotumet kaip man jos visos nepatinka. Niekad niekuo nebuvau taip nusivylus. Visu pirma pasakysiu, kad kvapas priemoniu su alijosiumi mane labai rimtai pykina doh.gif Barbados pure balm ir ypac kremo su spf konsistencijos slykscios, sunkiai skirstosi ant odos, ilgokai geriasi i oda, matiskuma laiko labai trumpai schmoll.gif Na tik prausimosi putos is bedos naudojamas produktas, bet ir tai man jos niekuo negeresnes uz paprasciausias Naturos sibericos putas riebiai odai, o kaina tai ju zenkliai skiriasi blink.gif

O Actipur matizuojantis kremas man net labai neblogas, kaip ir biodermos AKN. Matiskuma islaiko gana ilgai ir abu yra tinkami naudoti pries pudras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 17 kovo 2014 - 01:17
na rase kad merginos naudoja ir nakciai matizuojancius kremus mirksiukas.gif o as manau,kad nakciai pakanka tik drekinimo mirksiukas.gif
Atsakyti