QUOTE(noraeleo @ 2014 03 16, 16:51)
naudojau, nieko stebuklingo
tinka misriai, bet man nesubalansavo riebaliuku, blizgejimo. isigeria normaliai,poru lyg ir nekimso. siaip iprastas drekiklis.
siuo metu intensyviai ieskau matizuojancio kremo, T zona zudo
As naudoju la roche posay effaclar mat.man patinka.aisku antroj dienos pusej islenda blizgesys, bet as jau nesitikiu surasti, kad matizuotu visa diena, ypac karstyje.tik kiek zinau sitos kosmetikos neta pirkti lt, reiktu siustis.man dar gerai matizavo bioderma sebium mat.aisku islysdavo blizgesys, bet pakenciamai.esu girdejusi geri atsiliepimu apie noreva actipur matizuojanti krema, bet pati nesu naudojusi.
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2014 03 16, 17:36)
as naudojau si, tos pacios serijos
http://www.sgklinika...s_odos_balzamas
man patiko. iskart uztepus veidas kaip niekad matiskas, drekino, poru nekimso. na, del to ilgalaikio poveikio, tai nepasakyciau, kad sulaikydavo riebalus kazkaip zenkliai geriau, nei kiti kremai, bet tikrai neblogas
As tiesiog ieskau drekinancio kremo nakciai, nes diena naudoju kita matizuojanti. Ar ir nakciai reiktu matizuojanti naudoti? Dabar nakciai naudoju vishy aqualia thermal.man patinka.nors kazkur skaiciau kad eilinis drekiklis, bet man patinka.ka jus naudojate nakciai? Ta pati ka ir diena? Man kazkaip norisi gero drekinimo nakciai.nezinau ar as teisi.