Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

mano oda taip pat mišri, blizga nuolat ir riebaluojasi kakta, nosis, smakras.. bet taip pat ir pašerpetoja, bet nebepastebiu jau to senokai g.gif aišku kuo dažniau nuvalau ir drėkinu, tuo mažiau blizga, bet kad nėra galimybės bent kelis kartus per dieną tuo užsiimt
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 11 15, 11:01)
sveikos:) ilgai kovoju su savo riebia veido oda,ji visada blizga,su pudrom beda,veidas po geros valandos jau pasidaro kaip riebaluotas,nusipirkau sia priemone
http://beautystir.bl...faclar-mat.html
na zinokit tikrai veiksminga,jokio blizgesio iki vakaro mirksiukas.gif  galiu drasiai fotografuotis ir nebijoti,kad mano veidas nuotraukose bus kaip aliejum isteptas 4u.gif

sveika, aš irgi nusipirkau šį kremą, šįvakarą išbandysiu. apskritai radau daug puikių atsiliepimų apie La roche posay kosmetiką. šiandien vaistinėje peržiūrėjau šios kosmetikos pasiūlą, tai labai didelis pasirinkimas nuo prausiklių iki kremų. gal žinote,kur rasti daugiau informacijos apie šią kosmetiką Lietuvių kalba? radau tik supermamų forumuose, bet tingiu aš skaityti "oi man tas tiko", "labai geras"...bla bla bla. tikriausiai jie neturi savo psl lietuvių kalba?
o dabar kaip aš kovoju su savo riebia/mišria oda. mano pagrindinė problema - veido blizgėjimas, užsikišusios poros. šiaip spuogų kaip ir nėra, bet pasitaiko kartais.
mano mėgstamiausi prausikliai: IWOSTIN žalias, VICHY NORMADERM.
kremai: bioderma sebium mat, na nebuvo stebuklas. dabar naudoju vichy aqualia thermal light.
pati geriausia kaukė net nežinau kaip vadinasi, iš eurokos, arba drogo už 3 litus molio kaukė, man pats geriausias dalykas.
dienos metu riebalų perteklių surenku su šituo stebuklu.
https://www.google.l...e...366&bih=673
dar galvoju, gal kokį valomajį vandenį reikėtų nusipirkti?tik nežinau kokį. šiaip nenaudoju jokių tonikų, pienelių. nežinau ar tai gerai ar blogai. man atrodo tai tik papildomas odos varginimas. čia mnao nuomonė, galiu klysti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri parekomenduotų gerą drėkinamąjį kremą riebiai odai? Labai išsausėjusi ji pastaruoju metu. Mąstau apie Garnier Nordic Moisture Match riebiai odai, gal kuri naudojote ilgesnį laiką? Buvau gavusi mėginėlį jo tai viskas kaip ir tiko/patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(no-feelings @ 2014 01 04, 12:57)
Sveikos,
gal kuri parekomenduotų gerą drėkinamąjį kremą riebiai odai? Labai išsausėjusi ji pastaruoju metu. Mąstau apie Garnier Nordic Moisture Match riebiai odai, gal kuri naudojote ilgesnį laiką? Buvau gavusi mėginėlį jo tai viskas kaip ir tiko/patiko  4u.gif

aš pati naudoju vichy aqualia thermal light. pabandyk dar hidrolatą panaudoti. ir gerk daug vandens 4u.gif
Atsakyti
bio oil sudetyje yra parafino,o jis isgaunamas is naftos...bijociau jy naudoti ax.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū, bandysiu kažkaip nesudžiūti smile.gif)))
Atsakyti
Sveiki,

Visų pirma susakysiu ką naudoju:
Biodermos Sebium gelinį prausiklį ryte ir vakare;
Biodermos vandenuką - ryte ir vakare;
Shiseido IBUKI refining moisturizer (anksčiau naudojau berods biodermos Global kremuką) ryte ir vakare;
Norevos kremą su atspalviu - puikiai tinka vietoj pudros, tik vistiek man reikia porąkart per dieną prabraukt su biria pudra T zoną, kad blizgesio visai nebūtų;
Norevos Exfoliac šveitiklį - pradėjau naudoti - 2 k per savaitę
Esu naudojus Estee Lauder Idealist Even skintone Illuminator - labia smagus odai, nebūdavo blizgesio, bet paskui matyt oda priprato ir efekto nebeliko..

Šiaip visom šitom priemonėm esu patenkinta ir galėčiau rekomenduot, tik kad oda tikrai nesu visiškai patenkinta - nors anksčiau būklė buvo daug prastesnė, dabar stabilizavusis, bet visdar yra tokių kaip poodinių spuogelių, kurie negali išlįsti pro odos paviršių ir kartais kokie 2 pries mėnesines man sukyla. Norėjau pasiteirauti gal kuri iš jūsų yra sėkmingai su jais susidorojusi? Beje esu bandžiusi ir visa kursą rūgštinio valymo (kinikoje Sveika oda Kaune) - nepadėjo (nors žadėjo, kad 100 proc dings). Taip pat esu bandžiusi atsisakyt ir visokių 'įtartinų produktų' (pieno, saldumynų, miltinių patiekalų) - irgi nepadėjo, nors ir šiaip maitinuosi gana sveikai ir šių produktų tikrai nepadauginu.

Arba gal galit rekomenduot kokį rimtą kosmetologą Kaune ar Vilniuj BŪTENT tokiom bėdom? Nes esu bandžius ne vieną Kaune (ir pagal supermamų rekomendacijas iš temų 'gera kosmetologė kaune'), bet visos galima sakyt nuvylė su paviršutinišku požiūriu į problemą (pagrindiniai ir kone vieninteliai patarimai: veido valymas ir Bioderma ar Noreva).

Iš anksto ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 01 03, 19:43)
sveika, aš irgi nusipirkau šį kremą, šįvakarą išbandysiu. apskritai radau daug puikių atsiliepimų apie La roche posay kosmetiką. šiandien vaistinėje peržiūrėjau šios kosmetikos pasiūlą, tai labai didelis pasirinkimas nuo prausiklių iki kremų. gal žinote,kur rasti daugiau informacijos apie šią kosmetiką Lietuvių kalba? radau tik supermamų forumuose, bet tingiu aš skaityti "oi man tas tiko", "labai geras"...bla bla bla. tikriausiai jie neturi savo psl lietuvių kalba?
o dabar kaip aš kovoju su savo riebia/mišria oda. mano pagrindinė problema - veido blizgėjimas, užsikišusios poros. šiaip spuogų kaip ir nėra, bet pasitaiko kartais.
mano mėgstamiausi prausikliai: IWOSTIN žalias, VICHY NORMADERM.
kremai: bioderma sebium mat, na nebuvo stebuklas. dabar naudoju vichy aqualia thermal light.
pati geriausia kaukė net nežinau kaip vadinasi, iš eurokos, arba drogo už 3 litus molio kaukė, man pats geriausias dalykas.
dienos metu riebalų perteklių surenku su šituo stebuklu.
https://www.google.l...e...366&bih=673
dar galvoju, gal kokį valomajį vandenį reikėtų nusipirkti?tik nežinau kokį. šiaip nenaudoju jokių tonikų, pienelių. nežinau ar tai gerai ar blogai. man atrodo tai tik papildomas odos varginimas. čia mnao nuomonė, galiu klysti.  4u.gif

Sveika, o body shopo servetkų yra pas mus Lietuvoj parduotuvėse, nes tokių man neteko matyti, o ir jų tinklapy nerandu būtent tokių.. g.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(novajavalna @ 2014 03 12, 21:00)
Sveika, o body shopo servetkų yra pas mus Lietuvoj parduotuvėse, nes tokių man neteko matyti, o ir jų tinklapy nerandu būtent tokių..  g.gif  ačiū  4u.gif

Nors jau atsakiau jums asmeniškai, parašysiu viešai, gal ir kitoms pravers. body shop servetėlių neberandu pati, konsultantė sakė nebėra, bet atradau essence tokio pačio tipo servetėles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(no-feelings @ 2014 01 04, 13:57)
Sveikos,
gal kuri parekomenduotų gerą drėkinamąjį kremą riebiai odai? Labai išsausėjusi ji pastaruoju metu. Mąstau apie Garnier Nordic Moisture Match riebiai odai, gal kuri naudojote ilgesnį laiką? Buvau gavusi mėginėlį jo tai viskas kaip ir tiko/patiko  4u.gif

Na man bent man jis visiškai netiko... doh.gif jokio matinio efekto, kaip tik atvirkščiai - visas veidas tarsi pasidengė blizgia plėvele schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 03 16, 11:15)
Na man bent man jis visiškai netiko...  doh.gif  jokio matinio efekto, kaip tik atvirkščiai - visas veidas tarsi pasidengė blizgia plėvele  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Labai nevykęs pirkinys, ant švaraus veido tepant susirutuliavo, o ir blizga veidas dar labiau nuo jo doh.gif
Atsakyti
Ar esate kuri naudojusi anna lotan barbados pure balm krema? Ar tinka misriai riebiai odai, ar nekemsa poru? Pagal aprasyma atrodo kad tiktu bet radau komentaru kad sunkiai susigeria i oda.
Atsakyti