Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(Kissable_lips @ 2013 11 11, 07:50)

Neklaidinkit žmonių ax.gif Pieneliu galima nuvalyti odą, iki kol bus švari ir po jo naudoti toniką. Tonikas skirtas ne vien tik gaivinti odą, žinojote?
Toliau riebiai odai drėkinančių priemonių per akis, maitinimas tik prie didelio minuso ryte.
O šiaip Biodermos ir priešui nepatarčiau, bet yra kam tinka biggrin.gif

QUOTE(greeny1231 @ 2013 11 11, 08:29)
Lengva pasakyti.. biggrin.gif Sunku rasti toki dermatologa,kuris a) tikrai tinkamai viska parinktu  b  ) Nekistu butent vienos firmos priemoniu c) Apskritai kazka noretu rinkti .  schmoll.gif

Vilniuje pažįstu dvi labai geras dermatologes, parenka taikliai. Su sąlyga, kad labai tiksliai apibūdinsite problemą. "Išrašo" įvairių gamintojų kosmetiką, iš vaistinės ir iš klinikos, priklausomai nuo problemos, bet kad jau padėtų 100proc.
Lengviausia pasakyti, kad "sunku rasti", iš tiesų tai nesunku, tik kainuoja cool.gif
Atsakyti
Kissable Lips, na jau! Naturali ir ekologiska kosmetika (kalbu apie pirktine) galioja maziausiai 6 menesius, tik nereikia sakyti, kad tik pora. Be to, jos komponentai puikiai atrinkti ir reibiai odai, nera gi taip, kad vien alieju (riebala) ant veido tepi. O sakyti kad chemija toliau pazengusi, hmmm.. Kazkodel visos chemines priemones labiausiai akcentuoja naturalius priedus savo sudetyje, pvz, koks nors kremas su saltalankiais ir pan ir neraso, kad ''kremo sudetyje gausu minerelinio aliejaus ir parabenu''.
Jei tik yra noro, ekologiskas priemones puikiai galima atitaikyti, ir nereikes chemija tepliotis.
Pvz, nuostabus kremas misriai odai: Pukka Balancing cream, prausiklis Acure Organics SuperFruit + Chlorella Growth smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 11 11, 11:43)

Lengviausia pasakyti, kad "sunku rasti", iš tiesų tai nesunku, tik kainuoja cool.gif

Ne visada kas kainuoja yra efektyvu ir pasiteisina smile.gif Bent jau is savo patirties kalbu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greeny1231: 11 lapkričio 2013 - 13:29
QUOTE(greeny1231 @ 2013 11 11, 09:29)
Lengva pasakyti.. biggrin.gif Sunku rasti toki dermatologa,kuris a) tikrai tinkamai viska parinktu  b  ) Nekistu butent vienos firmos priemoniu c) Apskritai kazka noretu rinkti .  schmoll.gif

Tai va as butent ir palinkejau, kad kiekviena toki dermatologa rastu smile.gif Nes as pati velniskai dziaugiuos ir noriu su Jumis pasidalinti smile.gif

QUOTE(Malena @ 2013 11 11, 11:43)
Neklaidinkit žmonių ax.gif  Pieneliu galima nuvalyti odą, iki kol bus švari ir po jo naudoti toniką. Tonikas skirtas ne vien tik gaivinti odą, žinojote?
Toliau riebiai odai drėkinančių priemonių per akis, maitinimas tik prie didelio minuso ryte.
O šiaip Biodermos ir priešui nepatarčiau, bet yra kam tinka biggrin.gif
Vilniuje pažįstu dvi labai geras dermatologes, parenka taikliai. Su sąlyga, kad labai tiksliai apibūdinsite problemą. "Išrašo" įvairių gamintojų kosmetiką, iš vaistinės ir iš klinikos, priklausomai nuo problemos, bet kad jau padėtų 100proc.

Kad tonikas skirtas ne tik odos gaivinimui, puikiai zinau, tik nenoriu plestis apie kiekvieno ingrediento sudeti, nes skirtingiem tipam ir problemom spresti tonikai pasizymi skirtingom savybem. Riebiai odai taip, bet misriai ir jei dar pasausejus, bet visvien beria, reikalingas ir maitinimas, aisku ne kasdien bet reikalingas.
Matot, visom skirtingai, man labai tinka ir patinka, yra kam netinka, yra kas sako, kad kaina per didele o produktai prasti, bet as ziuriu i sudeti ir i poveiki, ir dedu pliusa smile.gif

QUOTE(eleonorra @ 2013 11 11, 13:23)
Kissable Lips, na jau! Naturali ir ekologiska kosmetika (kalbu apie pirktine) galioja maziausiai 6 menesius, tik nereikia sakyti, kad tik pora. Be to, jos komponentai puikiai atrinkti ir reibiai odai, nera gi taip, kad vien alieju (riebala) ant veido tepi. O sakyti kad chemija toliau pazengusi, hmmm.. Kazkodel visos chemines priemones labiausiai akcentuoja naturalius priedus savo sudetyje, pvz, koks nors kremas su saltalankiais ir pan ir neraso, kad ''kremo sudetyje gausu minerelinio aliejaus ir parabenu''.
Jei tik yra noro, ekologiskas priemones puikiai galima atitaikyti, ir nereikes chemija tepliotis.
Pvz, nuostabus kremas misriai odai: Pukka Balancing cream, prausiklis Acure Organics SuperFruit + Chlorella Growth  smile.gif

Nesakau, kad nera puikiu naturaliu priemoniu, jokiu budu! As pati kunui sveitikli gaminuos pati su aliejais ir cukrum/druska ir esu baisiausiai patenkinta, ir lupu blizgesi turiu naturalu, ir galioja jis apie puse metu, taip, bet turiu patirties is draugiu/pazistamu kad naturaliu priemoniu nespeja sunaudot ir paskui paemusios tepa ir beria, kemsa ir t.t. Niekada nesneku apie tai, ko nesu pati bandzius, tai nezinau kaip kitu, bet Kvapu Namu alieju misinys riebiai odai man asmeniskai nepatiko, kaip makiazo pagrindo jo naudot neitu, nes riebuma vistik palieka, ir kemsa labiau nei hipoalergines chemines priemones smile.gif
Galbut sitoj srity man reiktu labiau paeksperimentuoti, tuomet galesiu daugiau papasakoti, atsiprasau jei suklaidinau smile.gif
Atsakyti
Dėl aliejų veidui tai sutinku...kolkas ant savo mišrios veido odos jų tepti nedrįstu biggrin.gif Bijau ,kad dar labiau neužsikimštų... verysad.gif Bet užtat kitos priemonės(iš naturalių) tinka ir patinka pvz: gasulo molis ar koks ramunėlių nuoviras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greeny1231: 11 lapkričio 2013 - 18:42
DEMESIO... KremPudra RITUALS

Nuosirdziai patariu, niekada nebandyti krempudros Rituals, kuri pagal juos tinka ne riebia oda turintiems zmonems. Mano oda nera riebi ir as susigundziau isbandyti.
Rezultatas toks, kad apie puse metu, kol naudojau sia pudra, nei as nei mano kosmetologe negalejo suprasti, kodel man beria oda, oda nuolat kemsasi, susidaro po odiniai spuogeliai. kol bekalbant neissiaiskinom, kad naudoju RUTUALS krempudra, kuri yra aliejaus pagrindu. TAI ji man uzkimso oda, nedave jai kvepuoti ir mano oda tapo nelygi, net baisu. Gerai, kad dar susiprotejau, nors jau buteliukas bveik baigtas.
Nustojau naudoti sia pudra ir jau po svaites oda pradejo lygeti, grazeti.

Taigi, atsargiai su naujais, ypac ne brangiais produktais

Grazios odos visoms:)
Atsakyti
sveikos:) ilgai kovoju su savo riebia veido oda,ji visada blizga,su pudrom beda,veidas po geros valandos jau pasidaro kaip riebaluotas,nusipirkau sia priemone
http://beautystir.bl...faclar-mat.html
na zinokit tikrai veiksminga,jokio blizgesio iki vakaro mirksiukas.gif galiu drasiai fotografuotis ir nebijoti,kad mano veidas nuotraukose bus kaip aliejum isteptas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2013 11 11, 13:26)
Ne visada kas kainuoja yra  efektyvu ir pasiteisina  smile.gif Bent jau is savo patirties kalbu...

Ne visada, bet Vilniuje ne problema geras dermas. Tenka bendrauti ir pastebiu kad man vis daugiau klausimų norisi išsiaiškinti su jais, tampa šiokia tokia priklausomybe. blush2.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2013 11 11, 18:17)
Kad tonikas skirtas ne tik odos gaivinimui, puikiai zinau, tik nenoriu plestis apie kiekvieno ingrediento sudeti, nes skirtingiem tipam ir problemom spresti tonikai pasizymi skirtingom savybem. Riebiai odai taip, bet misriai ir jei dar pasausejus, bet visvien beria, reikalingas ir maitinimas, aisku ne kasdien bet reikalingas.
Matot, visom skirtingai, man labai tinka ir patinka, yra kam netinka, yra kas sako, kad kaina per didele o produktai prasti, bet as ziuriu i sudeti ir i poveiki, ir dedu pliusa smile.gif
Nesakau, kad nera puikiu naturaliu priemoniu, jokiu budu! As pati kunui sveitikli gaminuos pati su aliejais ir cukrum/druska ir esu baisiausiai patenkinta, ir lupu blizgesi turiu naturalu, ir galioja jis apie puse metu, taip, bet turiu patirties is draugiu/pazistamu kad naturaliu priemoniu nespeja sunaudot ir paskui paemusios tepa ir beria, kemsa ir t.t. Niekada nesneku apie tai, ko nesu pati bandzius, tai nezinau kaip kitu, bet Kvapu Namu alieju misinys riebiai odai man asmeniskai nepatiko, kaip makiazo pagrindo jo naudot neitu, nes riebuma vistik palieka, ir kemsa labiau nei hipoalergines chemines priemones smile.gif
Galbut sitoj srity man reiktu labiau paeksperimentuoti, tuomet galesiu daugiau papasakoti, atsiprasau jei suklaidinau smile.gif

Buvo kalba apie toniko bendras funkcijas, kuo čia dėti ingredientai ir sudėtys.
Kissable_lips, kam rašyti patarimus į forumą kai akivaizdžiai trūksta elementarių žinių? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 11 15, 10:01)
sveikos:) ilgai kovoju su savo riebia veido oda,ji visada blizga,su pudrom beda,veidas po geros valandos jau pasidaro kaip riebaluotas,nusipirkau sia priemone
http://beautystir.bl...faclar-mat.html
na zinokit tikrai veiksminga,jokio blizgesio iki vakaro mirksiukas.gif  galiu drasiai fotografuotis ir nebijoti,kad mano veidas nuotraukose bus kaip aliejum isteptas 4u.gif

O jis nors kiek drėkina?
Atsakyti
Pastebėjau, kad odos būklė priklauso ir nuo ir nuo bendros organizmo savijautos. Turiu mišrią odą, dažniausiai didelių problemų nėra, tačiau kartais taip susiriebaluoja, kad atrodo servetėlėm galėtum valyt
Atsakyti
drekina oda,padaro ja matine,labai faina tekstura,neturi kvapo erzinancio,ir tinka kaip makiazo pagrindas mirksiukas.gif na labai susizavejau siuo produktu,reikes isigyti tonika,nes body shopo arbatmedzio serijos tonikas besibaigiant buteliukui,jau pradeda erzinti oda,jausmas lyg degintu....
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi prie "laimingųjų". Laimingųjų, nes kas paauglystėje buvo problema, vėliau, sako, didelis privalumas - riebi oda ne taip greitai raukšlėjasi biggrin.gif

Nuo kokio amžiaus oda skaitosi brandi? Stebiu kelias youtube blogeres, kurioms tikrai iki 30 m. ir jau naudoja haliuirono rūgštį, retinolį. Aš naudoju priemones, skirtas riebiai veido odai, nes atrodo, kad brandžiai odai skirtos priemonės yra pernelyg turtingos ir sunkios mano riebiai odai.

Gal kuri naudojate aliejus riebios odos priežiūrai? Jei taip, kurie tinkamiausi?

Atsakyti
QUOTE(London @ 2013 12 19, 00:42)
Aš irgi jungiuosi prie "laimingųjų". Laimingųjų, nes kas paauglystėje buvo problema, vėliau, sako, didelis privalumas - riebi oda ne taip greitai raukšlėjasi biggrin.gif

Nuo kokio amžiaus oda skaitosi brandi? Stebiu kelias youtube blogeres, kurioms tikrai iki 30 m. ir jau naudoja haliuirono rūgštį, retinolį. Aš naudoju priemones, skirtas riebiai veido odai, nes atrodo, kad brandžiai odai skirtos priemonės yra pernelyg turtingos ir sunkios mano riebiai odai.

Gal kuri naudojate aliejus riebios odos priežiūrai? Jei taip, kurie tinkamiausi?

as naudoju bio oil alieju veidui, kuris gerai isigeria i mano oda, pasitepus juo spuogus greiciau gyja.
Atsakyti