QUOTE(greeny1231 @ 2013 11 11, 09:29)
Lengva pasakyti..
Sunku rasti toki dermatologa,kuris a) tikrai tinkamai viska parinktu b ) Nekistu butent vienos firmos priemoniu c) Apskritai kazka noretu rinkti .
Tai va as butent ir palinkejau, kad kiekviena toki dermatologa rastu
Nes as pati velniskai dziaugiuos ir noriu su Jumis pasidalinti
QUOTE(Malena @ 2013 11 11, 11:43)
Neklaidinkit žmonių
Pieneliu galima nuvalyti odą, iki kol bus švari ir po jo naudoti toniką. Tonikas skirtas ne vien tik gaivinti odą, žinojote?
Toliau riebiai odai drėkinančių priemonių per akis, maitinimas tik prie didelio minuso ryte.
O šiaip Biodermos ir priešui nepatarčiau, bet yra kam tinka
Vilniuje pažįstu dvi labai geras dermatologes, parenka taikliai. Su sąlyga, kad labai tiksliai apibūdinsite problemą. "Išrašo" įvairių gamintojų kosmetiką, iš vaistinės ir iš klinikos, priklausomai nuo problemos, bet kad jau padėtų 100proc.
Lengviausia pasakyti, kad "sunku rasti", iš tiesų tai nesunku, tik kainuoja
Kad tonikas skirtas ne tik odos gaivinimui, puikiai zinau, tik nenoriu plestis apie kiekvieno ingrediento sudeti, nes skirtingiem tipam ir problemom spresti tonikai pasizymi skirtingom savybem. Riebiai odai taip, bet misriai ir jei dar pasausejus, bet visvien beria, reikalingas ir maitinimas, aisku ne kasdien bet reikalingas.
Matot, visom skirtingai, man labai tinka ir patinka, yra kam netinka, yra kas sako, kad kaina per didele o produktai prasti, bet as ziuriu i sudeti ir i poveiki, ir dedu pliusa
QUOTE(eleonorra @ 2013 11 11, 13:23)
Kissable Lips, na jau! Naturali ir ekologiska kosmetika (kalbu apie pirktine) galioja maziausiai 6 menesius, tik nereikia sakyti, kad tik pora. Be to, jos komponentai puikiai atrinkti ir reibiai odai, nera gi taip, kad vien alieju (riebala) ant veido tepi. O sakyti kad chemija toliau pazengusi, hmmm.. Kazkodel visos chemines priemones labiausiai akcentuoja naturalius priedus savo sudetyje, pvz, koks nors kremas su saltalankiais ir pan ir neraso, kad ''kremo sudetyje gausu minerelinio aliejaus ir parabenu''.
Jei tik yra noro, ekologiskas priemones puikiai galima atitaikyti, ir nereikes chemija tepliotis.
Pvz, nuostabus kremas misriai odai: Pukka Balancing cream, prausiklis Acure Organics SuperFruit + Chlorella Growth
Nesakau, kad nera puikiu naturaliu priemoniu, jokiu budu! As pati kunui sveitikli gaminuos pati su aliejais ir cukrum/druska ir esu baisiausiai patenkinta, ir lupu blizgesi turiu naturalu, ir galioja jis apie puse metu, taip, bet turiu patirties is draugiu/pazistamu kad naturaliu priemoniu nespeja sunaudot ir paskui paemusios tepa ir beria, kemsa ir t.t. Niekada nesneku apie tai, ko nesu pati bandzius, tai nezinau kaip kitu, bet Kvapu Namu alieju misinys riebiai odai man asmeniskai nepatiko, kaip makiazo pagrindo jo naudot neitu, nes riebuma vistik palieka, ir kemsa labiau nei hipoalergines chemines priemones
Galbut sitoj srity man reiktu labiau paeksperimentuoti, tuomet galesiu daugiau papasakoti, atsiprasau jei suklaidinau