Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(mamulioka @ 2013 10 03, 13:54)
o kuriam centre lanketes?

Aš pas ją privačiai lankiaus, bet kiek žinau ji dirba Kauno šilainių poliklinikoje ir konsultuoja homeopatijos vaistinėje rotušės aikštėj.
Paskaičiau internete apie gydytojus homeopatus, kadangi seniau nebuvau susidurus, tai radau daug gerų atsiliepimų ypatingai gydant vaikų odos ligas g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2013 10 03, 10:19)
išrašė vaistų,

kokius vaistus išrašė?
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 10 03, 19:49)
kokius vaistus išrašė?

Cutis compositum, dar vienus kepenim valyti ir papildus organizmo rūgštingumui mažinti.
Atsakyti
braske09 kur suradote tokią daktarę biggrin.gif

man tai molio kaukės užkemša poras, prilenda į poras, kai nusiplauni matosi net doh.gif
ne iš vieno girdėjau tą patį g.gif

man labiausiai padeda kai nevalgau saldumynų ax.gif dar labai patinka uriage kaukė- šveitiklis
Papildyta:
QUOTE(spoily @ 2013 10 04, 10:28)
Cutis compositum, dar vienus kepenim valyti ir papildus organizmo rūgštingumui mažinti.

kaip vadinasi kepenim valyti vaistai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 04 spalio 2013 - 19:05
QUOTE(style18 @ 2013 10 04, 20:05)
braske09 kur suradote tokią daktarę biggrin.gif

man tai molio kaukės užkemša poras, prilenda į poras, kai nusiplauni matosi net doh.gif
ne iš vieno girdėjau tą patį g.gif

man labiausiai padeda kai nevalgau saldumynų ax.gif dar labai patinka uriage kaukė- šveitiklis
Papildyta:
kaip vadinasi kepenim valyti vaistai?

hepa merz
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 10 02, 16:33)
ivertinkit ja kokiam pincetas.lt.
as keleta metu dariausi proceduras su rugstimis, tai per juos mano odos bukle butent riebumo atzvilgiu tragiskai pasikeite. niekad tokios nesu turejusi, net brendimo ir spuogu kylimo laikotarpiu, kaip dabar 33. skaiciau, taip, tikrai, proceduros su rugstim gali dar labiau pariebinti oda. aisku, sakiau dermatologei, tai isjuoke, kad nesamones

as tai manau,akd vieno budo , kuris tiktu visiems - nera, man pakolaks idealiai tinka sis ir tinkama odos prieziura suman tinkamom priemone; aciu dievui - pakolkas atradau idealu buda tureti garzia, lygia - svytincia oda thumbup.gif be spuogu ir randu nuo ju.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2013 10 05, 10:10)
as tai manau,akd vieno budo , kuris tiktu visiems - nera, man pakolaks idealiai tinka sis ir tinkama odos prieziura suman tinkamom priemone; aciu dievui - pakolkas atradau idealu buda tureti garzia, lygia - svytincia oda  thumbup.gif  be spuogu ir randu nuo ju.

Kokias Jus priemones naudojate?
Atsakyti
Pasidalinkit patirtim...kokius drėkinančius kremus naudojat mišriai odai? Ieškau vis to vienintelio idealaus drėkiklio, kuris nekimštų porų... ax.gif Naudoju kosmetiką su AHA,BHA, bet noriu rasti ir paprastą drėkiklį savo odai...Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2013 11 09, 22:59)
Pasidalinkit patirtim...kokius drėkinančius kremus naudojat mišriai odai? Ieškau vis to vienintelio idealaus drėkiklio, kuris nekimštų porų... ax.gif Naudoju kosmetiką su AHA,BHA, bet noriu rasti ir paprastą drėkiklį savo odai...Ačiū. 4u.gif

Esu nusipirkusi Vichy - Aqualia Thermal - Light normaliai, misriai odai veido krema, man jis patinka greitai isigeria, jokio nemalonaus pojucio.
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 08 22, 10:10)
o vat as neseniai skaiciau, kad visokie pieneliai bei serveteles bei po ju naodojami tonikai ne pats tinkamiausias dalykas kruopsciam veido odos nuvalymui  g.gif nes atseit dali brudo jie vis tiek ant odos palieka, labiau rekomenduojama vartot kazka, kas yra nuplaunama  g.gif  norsa cia, matyt, is serijos, kiek dermatologu, tiek nuomoniu...

Tai makiazo valikliu nuvalom akis, pieneliu makiaza nuo veido ir tada galima prausikliu praust, ne taip issauses smile.gif Nes siaip ar taip, pienelis yra valomoji priemone, kurios palikt ant veido negalima, reikia nuplaut. O tonikas reikalingas atgaivinimui smile.gif

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 08 22, 11:20)
As vis tik abejoju, ar tikrai reikia riebia oda maitinti? g.gif Drekinti-sutinku, bet maitinti unsure.gif...

Reikia tikrai, nes kitaip nebus atkurtas normalus balansas. Tam, kad riebalines liaukos vel funkcionuotu tinkamai, turime jausti komforta, tik aisku reikia pasirinkt tas priemones, kurios yra hipoalergines ir nekemsa poru, o dabartiniam pasirinkime tokiu apsciai, tik nereikia aisku taupyti odos saskaita, geriau su patikimo gydytojo pagalba atsirinkti priemones ir nesiblaskant naudoti vienos linijos produktus. Nors as sitoj vietoj nekokia patareja, esu atsirinkus tokias priemones, kad tikrai ne visos vienos linijos, kas kad firma ta pati, bet pvz as naudoju visas priemones Bioderma.
RYTE: atsikelus duse nuprausiu veida Sebium prausikliu, tada po duso veida patepu Hydrabio Rich kremuku, palaukiu kol susigeria ir tada Sebium Mat Tinted tepu kremuka su spalva. Ant jo jei yra noro - makiazo pagrinda ir t.t. bet atrodo labai graziai ir be nieko ant virsaus.
VAKARE: nuvalau akiu makiaza su Loreal dvifaziu valikliu, tada nuimu pradziai makiaza su dregna servetele jei nedeta makiazo pagrindo, o jei deta tai nuprausiu su Sebium prausikliu, tada su vatos diskeliu suvilgytu Sebium H2O arba Sensibio H2O (pagal nuotaika) nuvalau visa veiduka. T zona tepu Sebium AKN arba Global, o zandus Hydrabio Rich.
Kai parasiau atrodo daug, bet is tiesu tai ziauriai greitai trunka, ir odos bukle akivaizdziai pagerejo, tikrai taip naudosiu ir toliau. Ir nesvarbu kad gydytoja N. Jasaitiene (klinika "Sveika oda" Kaune) mane ispeike kad Hydrabio Rich naudoju nes man neva nereikia, bet sausesniem zandam man jis nepakeiciamas. O esme tame kad ji manes klause: o kam tu pas mane atejai kad odos problemu neturi? Ir ispeike kam ta kremuka naudoju, nors man akivaizdziai odos bukle gerina biggrin.gif
Tai va tokia mano patirtis, tikiuosi pades Jums ir leis apsispresti visgi rinktis dermatologine kosmetika veidui ir nesiblaskyti, nes tikrai pasiteisina kiekvienas centas, nes priemones naudojamos gerokai ilgiau nei maximines/namines/ir t.t. o poveikis akivaizdus smile.gif

QUOTE(harilla @ 2013 09 29, 14:12)
Sveikutės.  smile.gif
Norėjau Jūsų paklausti, gal kartais galėtumėte patarti kokių natūralių, namuose pagaminamu priemonių? Labai jau spuogai ir inkštirai kamuoja... O pirktiniai kažkaip nežavi.  g.gif

O manes nezavi naturalios priemones. Jei spuogai ir inkstirai kamuoja, naudodama naturalius aliejus/kremus visu pirma tai jei neisnaudosit per pora menesiu jie suges ir tikrai pakenks odai, visu antra nera stebuklingos naturalios priemones, kuri veiktu hipoalergiskai ir nekimstu poru. Liudna, bet tokia tiesa, chemija pazengus gerokai toliau. Matyt, ne visa asortimenta pirktiniu matet smile.gif Jeigu rinksites konkreciai Jums parinktas priemones, pasitarusi su dermatologu, problema bus isspresta. Tiesiog man labai liudna kad moterys geriau pirks belenka ir bandys pacios negu kreipsis i zmones, kuriu darbas visa tai ismanyti ir patarti smile.gif

QUOTE(astulka1 @ 2013 10 02, 14:46)
o man kosmetologe ske, kad vidaus problemos - isvis mitas; ir bandziau ir pieno nevartoi, ir jokio sokolado; ir dariausi visus kraujo ir hormonu tyrimus brangiausius - ir ka  - viskas pas mane funkcionuoja ideliai (pasake pati seimos dakatare), o bert bere kaip kokia paaugle.... tai kame tada problemos? vartojau geriausias nautarliausia priemones tiek valymo , tiek kosmetikos - vaistus tepliojau issrasytus dermatologu ir snipstas;
spreskit pacios; vartojant vaistus - bet nepadeda - tad bandykit kitas kovojimo priemones, o ne spreskit kas paded, o kas nepades "o kas butu jei butu - o kas nebus , nes taip yra."

Del to ji yra kosmetologe, pasimokius pora metu kolegijoj, o ne dermatologe, pasimokius 10 metu universitete biggrin.gif
Spuogu atsiradimui daro itaka ne tik maistas, bet ir stresas, ivairus dirgikliai, uzterstas oras, miego trukumas, vandens trukumas. Net jei visi tyrimai rodo, kad viskas funkcionuoja idealiai, vadinasi kazkokiu medziagu trukumas visgi yra. Akne yra slidus dalykas, ir ilgai trunka, kol problemos issprendziamos. Kai kurios gydytojos tiesiog pameta lapeli su vaistu ar kosmetine priemone ir nesigilina i problemas, kas yra labai negerai.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2013 11 11, 08:50)
Jeigu rinksites konkreciai Jums parinktas priemones, pasitarusi su dermatologu, problema bus isspresta. Tiesiog man labai liudna kad moterys geriau pirks belenka ir bandys pacios negu kreipsis i zmones, kuriu darbas visa tai ismanyti ir patarti smile.gif

Lengva pasakyti.. biggrin.gif Sunku rasti toki dermatologa,kuris a) tikrai tinkamai viska parinktu b ) Nekistu butent vienos firmos priemoniu c) Apskritai kazka noretu rinkti . schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greeny1231: 11 lapkričio 2013 - 08:30
QUOTE(greeny1231 @ 2013 11 11, 08:29)
Lengva pasakyti.. biggrin.gif Sunku rasti toki dermatologa,kuris a) tikrai tinkamai viska parinktu  b  ) Nekistu butent vienos firmos priemoniu c) Apskritai kazka noretu rinkti .  schmoll.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku 4u.gif apie paskutnę dermatologę net nenoriu prisimint doh.gif atskaitė moralą apie maistą ir įbruko į rankas lankstinuką su kremu, pasakydama kad tai naujas produktas, kurį reikia nusipirkti, nes apie jį atsiliepimai neblogi biggrin.gif Pas tokius tikrai nemalonu lankytis.O niekas nepasigilino kokios priežastys, gerai kad atradau nuo ko, pasirodo man mane virškinimo problemų yra daug ir nuo to veido oda baisi ir kamuoja dideli galvos skausmai ... unsure.gif
Atsakyti