Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

sveikos, noriu paklausti gal kas bandet riebiai, spuoguotai odai gintaro aliejuka?
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2013 09 26, 15:15)
sveikos, noriu paklausti gal kas bandet riebiai, spuoguotai odai gintaro aliejuka?

pirma karta apie toki girdziu... kas per "stebuklas"? g.gif
Atsakyti
Mano atradimas nakčiai - naktinis Clinique kremas, maloniai tepasi, lengvos tekstūros, kuris taip gerai įsigeria, kad apskritai nesijaučia, kad ant veido yra kremas biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2013 09 28, 11:39)
pirma karta apie toki girdziu... kas per "stebuklas"? g.gif

va stai toks...smile.gif http://naturela.lt/gintaro-aliejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasavytenis: 29 rugsėjo 2013 - 11:22
Sveikutės. smile.gif
Norėjau Jūsų paklausti, gal kartais galėtumėte patarti kokių natūralių, namuose pagaminamu priemonių? Labai jau spuogai ir inkštirai kamuoja... O pirktiniai kažkaip nežavi. g.gif
Atsakyti
Manai su naminiais įveiksi? O kuo jau pirktiniai tokie blogi? g.gif Vaistinėje galima rasti tinkamų priemonių.
Atsakyti
Nesakau, jog blogi.... Tiesiog iš išbandytų priemonių nemačiau efekto, o kai kurios net dar labiau poras užkimšo ir tiek.
Kažkada žurnale buvau užmačiusi įvairių natūralių receptų veido valymui, bet žurnalas pasiemtė ir neberandu.
Atsakyti
QUOTE(harilla @ 2013 09 29, 13:12)
Sveikutės.  smile.gif
Norėjau Jūsų paklausti, gal kartais galėtumėte patarti kokių natūralių, namuose pagaminamu priemonių? Labai jau spuogai ir inkštirai kamuoja... O pirktiniai kažkaip nežavi.  g.gif

aš kątik iš dermatalogės. patarė daryti pilingus su druska (ta rupia ), su kavos tirščiais išdžiovintais, su citrina, nes c vit labai tinka odai 4u.gif

Sveikos 4u.gif
jungiuosi i jūsų būrį. Su oda kovoju nuo gal 14 m. man jau 28 m doh.gif ko tik nebandžiau...tikriausia būtų lengviausia išvardint ko nebandžiau negu išbandžiau. kelių gydytojų verdiktas jau buvo roaccutanas. unsure.gif bet jo vartoti tikrai nenoriu...bandziau ir KT, bet kai vartojau paauglystej, suveike puikiai, geriau 6 men, oda puikiai atsigavo, pagrazejo, o va pries savaite pradejau gert KT ir meciau, nes migrena beproto pradejo kamuot...
tai va, po n metu visokių bandymų -siandien vel nuejau pas dermatologe.kelis metus nebuvus. israse krema Skinoren.nusipirkau nakvisu aliejaus. netiesiogiai patare maziau est kotletu, ir oda bus grazi doh.gif doh.gif doh.gif gydytoja sugalvojo pasisaipyt.... unsure.gif bus proga uzsirasyti pas nauja dermataloga.
Beja, pasake, kad riebi ir problematiska oda - "dovana" visam gyvenimui. verysad.gif na isejus is kabineto verkt norejosi, bet ranku nenuleisiu.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 10 01, 14:42)
aš kątik iš dermatalogės. patarė daryti pilingus su druska (ta rupia ), su kavos tirščiais išdžiovintais, su citrina, nes c vit labai tinka odai 4u.gif

Tai tinka toms, kurių veido oda nėra jautri. Man asmeniškai net ir švelnus šveitiklis su kietomis dalelėmis sukelia spuogų atsiradimą - tad ką jau kalbėti apie kokią druską.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2013 10 01, 19:51)
Tai tinka toms, kurių veido oda nėra jautri. Man asmeniškai net ir švelnus šveitiklis su kietomis dalelėmis sukelia spuogų atsiradimą - tad ką jau kalbėti apie kokią druską.

aš kažkaip pagalvojau, kad taip stipriai šveičiant-kaip man gydytoja įvardino-dar su druska ir nusipirkti pačią šiurkščiausią kempinę ir trinti-galima nejuokais sudirgint odą. Gydytojos paklausiau, ar nepažeisiu odos, o ji paklausė " o tai ką jūs darote su labai riebaluotais puodais ir keptuvėmis?" blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 10 02, 06:40)
aš kažkaip pagalvojau, kad taip stipriai šveičiant-kaip man gydytoja įvardino-dar su druska ir nusipirkti pačią šiurkščiausią kempinę ir trinti-galima nejuokais sudirgint odą. Gydytojos paklausiau, ar nepažeisiu odos, o ji paklausė " o tai ką jūs darote su labai riebaluotais puodais ir keptuvėmis?" blink.gif  g.gif

Labai įdomus atsakymas... biggrin.gif
Atsakyti
braske09, kažkaip abejoju tokios gydytojos kompetencija g.gif O jei pas moterį po tokių procedūrų išlįs kraujagyslės? Labai didelė rizika. Ar ta pati kosmetologė jas po to gydys ir naikins prabangiu lazeriu? ohmy.gif Veido oda tikrai ne priskretęs puodas schmoll.gif
Atsakyti