Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(mamulioka @ 2013 08 16, 09:11)
kaip keista...  unsure.gif o man viskas suriebeja - veido oda, galvos... ypatingai karsta diena...  doh.gif bet ant mano odos bent jau zymiai graziau atrodo biri mineraline, atsisakiau skystu pudru

Man vasarą irgi košmaras doh.gif Tik saulė išlenda, visas veidas blizga britkiai doh.gif Vasarai pasibaigus ši problema dingsta. Gaila, kad riebumas neišnyksta kartu su vasara biggrin.gif
Atsakyti
Taipogi turiu ta pacia problema su veido oda. Pastovus riebalavimasis kad ir ka benaudotum, taciau pradejau dometis ( skaityti internete ) kaip taisyklingai priziureti veido oda. o tai reiskia oda reikia Valyti, tonizuoti, maitinti. Daugiau kaip menesi tuo ir vadovaujuosi, veido oda tikrai pagrazejo, sumazejo riebalavimasis ( nereikia kas min ziureti i veidrodi ar nebega riebalai ), bei spuoguotumas. Plaukams naudoju dry shampoo kad nereiketu kasdien plauti plauku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cover_girl: 20 rugpjūčio 2013 - 17:40
QUOTE(cover_girl @ 2013 08 20, 18:15)
Taipogi turiu ta pacia problema su veido oda. Pastovus riebalavimasis kad ir ka benaudotum, taciau pradejau dometis ( skaityti internete ) kaip taisyklingai priziureti veido oda.  o tai reiskia oda reikia Valyti, tonizuoti, maitinti. Daugiau kaip menesi tuo ir vadovaujuosi, veido oda tikrai pagrazejo, sumazejo riebalavimasis ( nereikia kas min ziureti i veidrodi ar nebega riebalai ), bei spuoguotumas.  Plaukams naudoju dry shampoo kad nereiketu kasdien plauti plauku.

Manau, kad dauguma sita zinome.tik kad priemones sunku issirinkti.ka naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2013 08 20, 17:15)
Taipogi turiu ta pacia problema su veido oda. Pastovus riebalavimasis kad ir ka benaudotum, taciau pradejau dometis ( skaityti internete ) kaip taisyklingai priziureti veido oda.  o tai reiskia oda reikia Valyti, tonizuoti, maitinti. Daugiau kaip menesi tuo ir vadovaujuosi, veido oda tikrai pagrazejo, sumazejo riebalavimasis ( nereikia kas min ziureti i veidrodi ar nebega riebalai ), bei spuoguotumas.  Plaukams naudoju dry shampoo kad nereiketu kasdien plauti plauku.

o tai gal tiesiog tinkamas priemones atradot? nes, manau, visos mes cia siu reglamentu stengiames laikytis....
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 08 21, 01:59)
o tai gal tiesiog tinkamas priemones atradot? nes, manau, visos mes cia siu reglamentu stengiames laikytis....

nemanau zinokit, nes pries tai as naudojau tik tonika ir kartais sveitikli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cover_girl: 20 rugpjūčio 2013 - 19:07
QUOTE(cover_girl @ 2013 08 20, 19:06)
nemanau zinokit, nes pries tai as naudojau tik tonika ir kartais sveitikli.

bet gi vis tiek kazkuom valet? kuom dabar?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 08 21, 02:58)
bet gi vis tiek kazkuom valet? kuom dabar?

dabar naudoju valyti veidui skirtas serveteles, atgaivinu toniku ir patepu kremu sausas veido vietas, plus veido kaukes ir sveitiklis per savaite koki karta. Nebent tos serveteles veidui labai tinka mano, nors perku skirtingu gamintoju as jas.
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2013 08 22, 08:48)
dabar naudoju valyti veidui skirtas serveteles, atgaivinu toniku ir patepu kremu sausas veido vietas, plus veido kaukes ir sveitiklis per savaite koki karta. Nebent tos serveteles veidui labai tinka mano, nors perku skirtingu gamintoju as jas.

o vat as neseniai skaiciau, kad visokie pieneliai bei serveteles bei po ju naodojami tonikai ne pats tinkamiausias dalykas kruopsciam veido odos nuvalymui g.gif nes atseit dali brudo jie vis tiek ant odos palieka, labiau rekomenduojama vartot kazka, kas yra nuplaunama g.gif norsa cia, matyt, is serijos, kiek dermatologu, tiek nuomoniu...
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2013 08 20, 18:15)

As vis tik abejoju, ar tikrai reikia riebia oda maitinti? g.gif Drekinti-sutinku, bet maitinti unsure.gif...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 08 22, 09:10)
o vat as neseniai skaiciau, kad visokie pieneliai bei serveteles bei po ju naodojami tonikai ne pats tinkamiausias dalykas kruopsciam veido odos nuvalymui  g.gif nes atseit dali brudo jie vis tiek ant odos palieka, labiau rekomenduojama vartot kazka, kas yra nuplaunama  g.gif  norsa cia, matyt, is serijos, kiek dermatologu, tiek nuomoniu...

Įkišiu nosį ax.gif Mano oda irgi mišri (riebi T zona), priedo dar ir jautri bei linkusi rausti, per dieną labiausiai susiriebaluoja kakta, bet aš nuimu riebumą servetėle ir kompaktine pudra užfiksuoju, manęs kažkaip neerzina. O va dėl valymo tai mano odai geriausias variantas, kai rečiau ją prausiu vandeniu, todėl prausikliu prausiuosi tik vakarais (t.y. nuplaunu makiažą), o rytais veidą valau Biodermos vandenuku ar kokiu toniku. Kai dažniau plaudavau, stipriau riebalavosi, o stipresnis riebalavimasis iš karto "atsineša" užkimštas poras..
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 08 22, 13:39)
Įkišiu nosį ax.gif Mano oda irgi mišri (riebi T zona), priedo dar ir jautri bei linkusi rausti, per dieną labiausiai susiriebaluoja kakta, bet aš nuimu riebumą servetėle ir kompaktine pudra užfiksuoju, manęs kažkaip neerzina. O va dėl valymo tai mano odai geriausias variantas, kai rečiau ją prausiu vandeniu, todėl prausikliu prausiuosi tik vakarais (t.y. nuplaunu makiažą), o rytais veidą valau Biodermos vandenuku ar kokiu toniku. Kai dažniau plaudavau, stipriau riebalavosi, o stipresnis riebalavimasis iš karto "atsineša" užkimštas poras..

Pritariu, aš taip pat pastebėjau, kad oda mažiau riebaluojasi, kai vandeniu prausiuosi tik vakarais, ryte irgi nuvalau toniku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2013 08 22, 17:01)
Pritariu, aš taip pat pastebėjau, kad oda mažiau riebaluojasi, kai vandeniu prausiuosi tik vakarais, ryte irgi nuvalau toniku smile.gif

negincytina, pati rudens-pavasario sezona rytais veida tik papurskiu hidrolatu bei patrinu veida vatos disku. nes gi jokiu is atmosferos ant odos nusedusiu tersalu ryte ant odos nera, tik riebalai bei kremo likuciai. bet vasara - deja, deja, principas kuo maziau valai, tuo maziau riebaluosis, man asmeniskai nepasitvirtina. vis tiek tenka ir ryte, ir vakare praustis
Atsakyti