Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

aprasysiu savo veido odos prieziura. mano oda riebi, seniau buvo ivairiu problemeliu, bet dabar kaip ir viskas gerai su ja. taigi, ryte visada ant sausos odos prausiu su o.d.a rugstiniu prausikliu 10%, kartais tepu krema, kartais ne, jei dazausi, t zona patepu biodermos pore refiner kremuku, kad matizuotu ir tada jau naudoju makiazo baze ir t.t...jei nesidazau,o taip buna dazniausiai, tai biodermos kremuko nenaudoju. jei matau,kad dienos begyje oda susiriebaluoja,ja apvalau su biodermos h2o vandenuku, vakare jei bunu pasidaziusi makiaza nuplaunu su biodermos geliniu prausikliu misriai/riebiai odai, tada nuvalau sausai oda ir naudoju o.d.a rugstini prausikli, o tada o.d.a krema su 10% glikolio rugstimi ir einu miegoti. oda tikrai apsitvarke,poros apsivale, o ir riebalu maziau isskiria veidas. zodziu as oda tik nakti padrekinu,o diena man tiesiog nesinori, oda ir taip nera issausinta, o ir is po nakties ji buna padrekinta. dazniausiai diena odai leidziu ilsetis.man tokia prieziura tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 07 21, 21:18)
aprasysiu savo veido odos prieziura. mano oda riebi, seniau buvo ivairiu problemeliu, bet dabar kaip ir viskas gerai su ja. taigi, ryte visada ant sausos odos prausiu su o.d.a rugstiniu prausikliu 10%, kartais tepu krema, kartais ne, jei dazausi, t zona patepu biodermos pore refiner kremuku, kad matizuotu ir tada jau naudoju makiazo baze ir t.t...jei nesidazau,o taip buna dazniausiai, tai biodermos kremuko nenaudoju. jei matau,kad dienos begyje oda susiriebaluoja,ja apvalau su biodermos h2o vandenuku, vakare jei bunu pasidaziusi makiaza nuplaunu su biodermos geliniu prausikliu misriai/riebiai odai, tada nuvalau sausai oda ir naudoju o.d.a rugstini prausikli, o tada o.d.a krema su 10% glikolio rugstimi ir einu miegoti. oda tikrai apsitvarke,poros apsivale, o ir riebalu maziau isskiria veidas. zodziu as oda tik nakti padrekinu,o diena man tiesiog nesinori, oda ir taip nera issausinta, o ir is po nakties ji buna padrekinta. dazniausiai diena odai leidziu ilsetis.man tokia prieziura tinka  thumbup.gif

naudojat kosmetika su rūgštimis ir dienai nenaujotat apsaugos nuo saulės? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 07 21, 17:46)
O kaip veikia tas Tormentile tepalas? Iskelia i pavirsiu spuogus ar kaip tik neleidzia iskilti? Dziovina? Naudojamas nakciai? g.gif

kartais pasiteplioju juo, jis gal kiek padžiovina, nors pati konsistencija jo įdomi, riebus ir tirštas, net ir truputi pasitepus nesusigeria, tai tepuos, kai žinau kad nesulauksiu svečių biggrin.gif p.s. smirda svogūnais man jis rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=mylimaa,2013 07 21, 22:42]
naudojat kosmetika su rūgštimis ir dienai nenaujotat apsaugos nuo saulės? unsure.gif
Papildyta:

taip,nenaudoju. dar pries pradedama naudoti o.d.a kosmetika,teiravausi kaip ten yra su tuo saules vengimu, tai is pacios o.d.a ikurejos gavau atsakyma,kad rugsties koncentracija nera tokia didele ju individualios kosmetikos linijoje, todel saule zalos nepadarys odai naudojant ju produktus,kitas atvejis kai naudojiesi prof linija, nes ten jau rugsciu koncentracija yra ir po 50 ir 70%. o be to,ju kremuose yra apsauga nuo saules, todel pasitepus kremuku,papildomai naudoti apsaugos kremu nereikia. uzejus i ju internetini psl kaip tik yra straipsniukas apie ju kosmetika ir saule,ten viskas detaliai isdestyta. galbut kitu gamintoju kosmetika su didesnem rugsciu koncentracijom,tai faktas,kad apsaugos reikia. o be to,as pati ir i soliariuma vaikstau ir saulytej deginuosi,mano odai tikrai nieko nenutiko jau kiek laiko naudoju.
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 07 21, 22:18)
aprasysiu savo veido odos prieziura. mano oda riebi, seniau buvo ivairiu problemeliu, bet dabar kaip ir viskas gerai su ja. taigi, ryte visada ant sausos odos prausiu su o.d.a rugstiniu prausikliu 10%, kartais tepu krema, kartais ne, jei dazausi, t zona patepu biodermos pore refiner kremuku, kad matizuotu ir tada jau naudoju makiazo baze ir t.t...

kaip vadinasi tas Oda kremas ir prausiklis?
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 07 21, 22:42)
kartais pasiteplioju juo, jis gal kiek padžiovina, nors pati konsistencija jo įdomi, riebus ir tirštas, net ir truputi pasitepus nesusigeria, tai tepuos, kai žinau kad nesulauksiu svečių biggrin.gif p.s. smirda svogūnais man jis rolleyes.gif

Aciu uz informacija. Kvapas-tikrai nieko doro nezadantis, bet rezultatai viliojantys biggrin.gif . Bandysiu pameginti, nes vis randu geru atsiliepimu apie si tepala.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 07 22, 11:22)
kaip vadinasi tas Oda kremas ir prausiklis?

o.d.a aktyvus prausiklis 10% ir o.d.a kremas spuoguotai odai 10%. nors spuogai manes nevargina,bet pirkau sita krema,nes jis vienintelis su 10% glikolio rugstimi.man sitos priemones labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 07 21, 18:46)
O kaip veikia tas Tormentile tepalas? Iskelia i pavirsiu spuogus ar kaip tik neleidzia iskilti? Dziovina? Naudojamas nakciai? g.gif

QUOTE(mylimaa @ 2013 07 21, 22:42)

drinks_cheers.gif aha padžiovina ir man , tiesiog jeigu koks iškyla bjaurybė uždžiovina ir nukrenta rolleyes.gif man tai ne svogūnais o šiaip kažkuo šlykščiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as kamuojuosi su riebia odyte doh.gif
Gal kuri zinot gera seruma, kuri reiktu tepti pries pudryte ir kad sulaikytu blizgesi? Daugiausiai riebaluojasi T zona ir zandai. Plius reiktu kazko kas padetu issipletusiom porom.. g.gif
Atsakyti
as tai tik laukiu nesulaukiu, kai ruduo prasides doh.gif tik tada oda biski apsitvarko. nes jau praradau vilti kazka tikrai veiksmingo rast... unsure.gif
Atsakyti
Man vasara kaip tik siektiek pagereja odos bukle g.gif

Nejau nei viena neatradot kokio tikrai gero serumo nuo blizgesio? kad ir ant pudros patepus sugertu visus riebalus. unsure.gif

Beja dar klausimas, kur kaune perkat molio kaukes? Tik domina tokios kuriu nereikia uzpilineti su vandeniu, t.y. ne miltukai
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 08 15, 15:28)
Man vasara kaip tik siektiek pagereja odos bukle g.gif

drinks_cheers.gif mani irgi pagerėja, skaičiau kažkur, kad taip ir turi būti
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 08 16, 07:48)
drinks_cheers.gif mani irgi pagerėja, skaičiau kažkur, kad taip ir turi būti

kaip keista... unsure.gif o man viskas suriebeja - veido oda, galvos... ypatingai karsta diena... doh.gif bet ant mano odos bent jau zymiai graziau atrodo biri mineraline, atsisakiau skystu pudru
Atsakyti