QUOTE(style18 @ 2013 07 19, 10:38)
dėl to ir riebaluojasi, kad plaunate 4 kartus per dieną
jūs išsausinate, pradeda dar labiau riebaluotis
aš išsiplaunu ,kai vėl susiriebaluoja ,vėl tą riebumą nuplaunu .todėl pas mane perteklius .o jai neplausiu ,daugiau skaudamų spuogų atsiranda .
QUOTE(jbs @ 2013 07 18, 18:15)
Manau, kad Uodegyte atveju šveitiklį galima būtų naudoti 3 kartus per savaitę, bet tik ne per dieną
Ir šveitiklį naudoti galima, net būtina, tik reikia rinktis be grūdelių: gelinį arba taip vadinamą "gomažą". Pati naudoju gelinį: užsitepu truputį gelio ant veido ir masažuojant visos negyvos odos ląstelės tokiais rutuliukais nusimasažuoja. Po poros minučių turiu švarią, lygią, spindinčią odą. Šiuo metu naudoju Obey Your Body gelinį pilingą, jau antrą buteliuką pirkau. Esu be galo patenkinta, tik kaina kanda (kainuoja ne kelias dešimtis, o kelis šimtus
). Jau radau gerokai pigesnę alternatyvą, tik neskubu jos pirkti, kol nebaigsiu Obey. Nes galiojimas ne amžinas, o priemonė skalsi. Jokių šveitiklių su grūdeliais nenaudoju,nes per visus nėštumus gana nusilpo kraujagyslių sienelės apie nosį ir matosi raudonos kraujagyslės, tad dar labiau kankinti neketinu
galite tiksliau
net nežinau į ką pakeist ,kad nebūtų alkoholio ,ir nedirgintų odos ,kokį prausiklį ,ar ką pasiūlytumėte .buvau pas dermatologę ,bet ji man išrašė ,kažkokį spiritą ,kurį suplakt reikia prieš naudojimą ,ir kažkokį tepaliuką nuo spuogų .