Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 18, 15:51)
Niekaip nesusitvarkau su riebumo problema ,3-4 kartus per dieną prausiu veidą šveitikliu ,nes joks kitas riebumo nenuima ,ai kalti ?
o jo lietuvoje yra pirkti ? ar bet kokia molio kaukė tinka ?

wacko.gif dėl to ir riebaluojasi, kad plaunate 4 kartus per dieną blink.gifjūs išsausinate, pradeda dar labiau riebaluotis
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 07 19, 09:38)
wacko.gif dėl to ir riebaluojasi, kad plaunate 4 kartus per dieną blink.gifjūs išsausinate, pradeda dar labiau riebaluotis

drinks_cheers.gif tikrai jau per daug...
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 07 19, 10:38)

aš išsiplaunu ,kai vėl susiriebaluoja ,vėl tą riebumą nuplaunu .todėl pas mane perteklius .o jai neplausiu ,daugiau skaudamų spuogų atsiranda .

QUOTE(jbs @ 2013 07 18, 18:15)
Manau, kad Uodegyte atveju šveitiklį galima būtų naudoti 3 kartus per savaitę, bet tik ne per dieną  blink.gif Ir šveitiklį naudoti galima,  net būtina, tik reikia rinktis be grūdelių: gelinį arba taip  vadinamą  "gomažą". Pati naudoju gelinį: užsitepu truputį gelio ant veido ir masažuojant  visos negyvos odos ląstelės tokiais rutuliukais nusimasažuoja. Po poros minučių turiu švarią, lygią, spindinčią odą. Šiuo metu naudoju Obey Your Body gelinį pilingą, jau antrą buteliuką pirkau. Esu be galo patenkinta, tik kaina  kanda  (kainuoja ne kelias dešimtis, o kelis šimtus  doh.gif ). Jau radau gerokai pigesnę alternatyvą, tik neskubu jos pirkti, kol nebaigsiu Obey. Nes galiojimas ne  amžinas, o priemonė skalsi. Jokių šveitiklių su grūdeliais nenaudoju,nes per  visus nėštumus gana nusilpo kraujagyslių sienelės apie nosį ir matosi raudonos kraujagyslės, tad dar labiau kankinti neketinu  cool.gif

galite tiksliau ax.gif net nežinau į ką pakeist ,kad nebūtų alkoholio ,ir nedirgintų odos ,kokį prausiklį ,ar ką pasiūlytumėte .buvau pas dermatologę ,bet ji man išrašė ,kažkokį spiritą ,kurį suplakt reikia prieš naudojimą ,ir kažkokį tepaliuką nuo spuogų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 liepos 2013 - 10:15
Sveikos mergaites 4u.gif
Mano oda irgi riebi, blizga T zona, kyla inkstiriukai, spuogiukai, kuriuos isspaudus atsiranda dar 5 doh.gif Zinau, kad negalima spaudyti, bet kartais taip rankos niezti nukankint koki bjaurybe blush2.gif
noreciau jusu patarimo del molio kaukes veidui - gal patarsit kokia? Anksciau naudojau Ana Lotan, bet dabar nebera ju didesniais kiekiais, arba gal zinot kur sia kosmetika Kaune prekiauja? g.gif Anksciau pirkdavau toj Kliniku vaistinej...
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2013 07 19, 11:55)
Sveikos mergaites 4u.gif
Mano oda irgi riebi, blizga T zona, kyla inkstiriukai, spuogiukai, kuriuos isspaudus atsiranda dar 5 doh.gif  Zinau, kad negalima spaudyti, bet kartais taip rankos niezti nukankint koki bjaurybe blush2.gif
noreciau jusu patarimo del molio kaukes veidui - gal patarsit kokia? Anksciau naudojau Ana Lotan, bet dabar nebera ju didesniais kiekiais, arba gal zinot kur sia kosmetika Kaune prekiauja? g.gif  Anksciau pirkdavau toj Kliniku vaistinej...

bent jau man paaiškino kai išspaudi atsiranda dar daugiau , nes persiduoda odai tie spaudinėjimai.. todėl nebespaudau.. dėl molio kaukių aš tai kartais panaudoju geomar tas kur po dvi supakuotos.. man tai labai tiko jos .. g.gif šiuo metu pfu pfu pfu neturiu nei vieno spuogelio nors kovojau ilgai dėl tokio rezultato.. g.gif

beje bent jau man atradimas tai tormentile tepalas su ichtiolu , iš pradžių tepiau beveik visą veidą .. nes lb spuogais ėjo.. paskui pradėjau pavienius spuogus tik teplioti.. tai tikrai padeda jis man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 19, 13:34)
bent jau man paaiškino kai išspaudi atsiranda dar daugiau , nes persiduoda odai tie spaudinėjimai.. todėl nebespaudau.. dėl molio kaukių aš tai kartais panaudoju geomar tas kur po dvi supakuotos.. man tai labai tiko jos ..  g.gif šiuo metu pfu pfu pfu neturiu nei vieno spuogelio nors kovojau ilgai dėl tokio rezultato..  g.gif

beje bent jau man atradimas tai tormentile tepalas su ichtiolu , iš pradžių tepiau beveik visą veidą .. nes lb spuogais ėjo.. paskui pradėjau pavienius spuogus tik teplioti.. tai tikrai padeda jis man  g.gif

Tai taip, nes gaunasi odos uzdegimas ar uzkretimas, ir plinta tie spuogai, kai pradedi spaudyt..
Geomar? geras biggrin.gif bet nera ten molio, tik siaip valomoji, reikes pabandyti smile.gif
Kas per tepalas? g.gif Kur perki, kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2013 07 19, 13:42)
Tai taip, nes gaunasi odos uzdegimas ar uzkretimas, ir plinta tie spuogai, kai pradedi spaudyt..
Geomar? geras biggrin.gif  bet nera ten molio, tik siaip valomoji, reikes pabandyti smile.gif
Kas per tepalas? g.gif Kur perki, kiek kainuoja? g.gif

geomar yra su baltuoju moliu(bent taip nupiešta ir parašyta) , aš tą perku , bent man ji labai patinka iš tų visų molinių kiek bandžius g.gif aš ilgiau palaikau bet vis apipurškiu vandeniu , paskui nuprausiu , nusausinu tai veidas toks neišsausėjęs , bet oda švelni ir tikrai ne riebi lieka.. ax.gif

vaistinėse ~10lt 4u.gif bet jo kvapas.. reik įprasti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2013 05 27, 00:35)
pakolkas nuo blizgesio padeda naktinis kremas:
MATIDIANE; sutvarke blizgesi idealiai- labai fainas kremukas;
user posted image

jis nuo spuogų padeda?
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 19, 11:14)
aš išsiplaunu ,kai vėl susiriebaluoja ,vėl tą riebumą nuplaunu .todėl pas mane perteklius .o jai neplausiu ,daugiau skaudamų spuogų atsiranda .

net kūno odos nerekomenduojama šveisti 4 kartus per dieną, , nei vienas dermatologas ar kosmetologas jums to nepatartų :4u:negali, būti, kad neplaunate 4 kartus ir padaugėja spuogų schmoll.gif taigi net ant tų šveitiklių būna parašyta, kad 1-2 kartus į savaitę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 19 liepos 2013 - 14:42
čia dar panašiai kaip su plaukais , kuo dažnia plauni tuo labiau riebaluojasi.. Ir šiaip gal reiktų į mitybą pažvelgt savo.. gal nuo jos dar daugiau oda riebi.. nes tie šveitimai odos 4 kart į dieną.. nu tikrai nesveika odai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 19, 15:56)
čia dar panašiai kaip su plaukais , kuo dažnia plauni tuo labiau riebaluojasi.. Ir šiaip gal reiktų į mitybą pažvelgt savo.. gal nuo jos dar daugiau oda riebi.. nes tie šveitimai odos 4 kart į dieną.. nu tikrai nesveika odai..  unsure.gif

tikrai, kas bus jeigu dantis valysi 4 kartus per dieną? emalis gali nusitrinti
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2013 05 27, 00:35)

pakolkas nuo blizgesio padeda naktinis kremas:
MATIDIANE; sutvarke blizgesi idealiai- labai fainas kremukas;
user posted image

ar jis turi rugsciu?
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 19, 13:34)
beje bent jau man atradimas tai tormentile tepalas su ichtiolu , iš pradžių tepiau beveik visą veidą .. nes lb spuogais ėjo.. paskui pradėjau pavienius spuogus tik teplioti.. tai tikrai padeda jis man  g.gif

O kaip veikia tas Tormentile tepalas? Iskelia i pavirsiu spuogus ar kaip tik neleidzia iskilti? Dziovina? Naudojamas nakciai? g.gif
Atsakyti