Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(StillHurts @ 2013 05 26, 11:21)
Pas mane irgi mišri/riebi oda. Oj vargelis  verysad.gif
Turiu inkštirų ne tik ant veido, bet ir ant krūtinės, krūtų.
Gal žinote kokių veiksmingų priemonių?  verysad.gif

Pas mane ta pati bėda doh.gif
Prasideda nuo raktikaulių ir tęsiasi iki krūtinės apačios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 05 26, 12:41)
sveikos, gal kas nors naudoja naturalias priemones probleminei odai?

Naudoja smile.gif Tiesa, mano oda normali - misri. Naudoju Pukka balancing day cream, puikiai sulaiko blizgezi, ir siaip nuostabus kremas, turtinga sudetis, va toki:
http://www.pukkaherb...cream-item.html
Prausiklis: http://www.acureorga...rowth-p/010.htm
Molio kaukes ivairias dar naudoju, taip pat Aubrey Organics drekinancia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguriux @ 2013 05 24, 17:13)
sveikos merginos.
gal kas turite komentaru apie kosmetika ALGOLOGIE?
vis kirbina smalsumas pabandyt, bet...lauksiu komentaru:)

KAS CIA PER LINIJA? g.gif
Atsakyti
as kovoju su spuogais nuo paauglystes; nuo ju padejo tik kontraceptines - visu 100 proc.
po gimdymo nustojus jas vartoti - vel atsinaujino... doh.gif
kreipiausi i dermatologa:
skyre tepamus antib.: DUAC, veliau: DIFFERIN - padejo - kol vartojau; nutraukiau - atsinaujino vel wacko.gif

pakolkas nuo blizgesio padeda naktinis kremas:
MATIDIANE; sutvarke blizgesi idealiai- labai fainas kremukas;
user posted image

vienas geriausiu budu nuo spuog - ju NESPAUDYTI, KENTETETI KAIP GALIMA ILGIAU; isitikinau - 100 proc.,
kitas neblogas tepaliukas:
TORMENTILE; vaistineje kainuoja apie 9 lt., nekokio kvapo, bet rudas, uztepus sakykim diena ant probleminiu vietu puikiai maskuoja, gydo, dezinfekuoja;

user posted image

su dermatologiniais tepalais zaisti nebenoriu, tad bent vasaros sezonui grysiu prie kontraceptiku, nes ziuriu nieko cia nebus... ax.gif
Atsakyti
aš nusipirkau LUVOS molio,gal kas turit ir galit parekomenduot kokias kaukes su juo daryt?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 06 01, 18:59)
aš nusipirkau LUVOS molio,gal kas turit ir galit parekomenduot kokias kaukes su juo daryt?

mano riebiai odai , ypac T zona doh.gif isigelbejimas molio kaukes, po ju susibalansuoja riebalu perteklius, kuriam laikui.
as naudoju TOKI MOLI, paivairindama ji maisau su roziu vandeniu, ilasinu kokio eterinio aliejaus lasiuka, o kai skubu , tai tiesiog su vandeniu sumaisau ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ar yra priemones, kurios galetu sutvarkyti tuos hormonus ar ka ten del ko per daug susiriebaluojaoda? Kremai, maistas ir t.t cia kas be ko, bet tarkim valymas veidi, tai isvalai ir po kurio laiko vel ziauriai riebi, inkstirai ir t.t. Butu geriau pasalinti pacia problema del ko riebaluojasi.
Atsakyti
Palauk kol paauglyste praeis biggrin.gif
O seip galiu rekomenduoti tik keisti maista (dazna priezastis ) gerti daug vandens, zalios arbatos. valo organizma.
ir rasos linija problemiskai odai. man padeda
Papildyta:
Ir nekurk savo kiekvienai bedai naujos temos. Nervini. yra sukurta bent po kelias temas su tuo susijusios i jas ir rasysk.
Atsakyti
Niekaip nesusitvarkau su riebumo problema ,3-4 kartus per dieną prausiu veidą šveitikliu ,nes joks kitas riebumo nenuima ,spuogų mažai turiu ,bet kaskart vienam begyjant kitas augat pradeda ,man 26 m. ,gal čia hormonai kalti ?

QUOTE(noraeleo @ 2013 06 05, 21:33)
mano riebiai odai , ypac T zona  doh.gif isigelbejimas molio kaukes, po ju susibalansuoja riebalu perteklius, kuriam laikui.
as naudoju TOKI MOLI, paivairindama ji maisau su roziu vandeniu, ilasinu kokio eterinio aliejaus lasiuka, o kai skubu , tai tiesiog su vandeniu sumaisau ir gerai  thumbup.gif

o jo lietuvoje yra pirkti ? ar bet kokia molio kaukė tinka ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 liepos 2013 - 14:51
Mano oda mišri, nors metų man 30+
Problema ta, kad riebiai odai gamintojai labiau orientuojasi į produktus paaugliams. O juk mūsų oda visai kitokia, nei -niolikmečių ar dvidešimtmečių! Naudojant priemones paaugliams savo odą ne kartą išsausinau, sudirginau, dehidratavau ir be jokios naudos. Žodžiu, tik žalos sau prisidarydavau doh.gif Dabar naudoju kremą brandžiai riebiai odai ir kol kas esu patenkinta. Bet šiaip turiu įprotį kremus keisti. Tai teks gerokai galvą pasukti, kuo pakeisti šį:

user posted image

Kremas išsiplėtusioms poroms mažinti – odos šlifavimo lazeriu procedūrų grožio salone alternatyva.

Reguliuoja prie porų esančios odos keratizacijos procesus, minkština ir lygina šiurkštų odos paviršių.
Siaurina odos poras.
Reguliuoja riebalinių liaukų sekreciją.
Išvalo poras (skatina jų drenažą).
Palaipsniui „sutraukia“ jas.
Galite naudoti kremą visus metus.
Amžiaus kategorija: 30+.

40 ml kaina apie 30 Lt (priklauso nuo galiojančių akcijų)
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 18, 14:51)
Niekaip nesusitvarkau su riebumo problema ,3-4 kartus per dieną prausiu veidą šveitikliu ,nes joks kitas riebumo nenuima ,spuogų mažai turiu ,bet kaskart vienam begyjant kitas augat pradeda ,man 26 m. ,gal čia hormonai kalti ?
o jo lietuvoje yra pirkti ? ar bet kokia molio kaukė tinka ?

Ar Jus juokaujat??? Baikit kankint savo oda! Net ir riebiausios negalima plaut taip daznai! Tik ryte ir vakare! O riebalui nuimt dienos metu naudot matizuojancias serveteles. O sveitiklis turint spuogelius isvis ne pats geriausias variantas - isnesiojat infekcija per visa veida. Sveitikli galima naudot maksimum 2 kartus per savaite, ir tai dar nuo odos tipo priklauso
Atsakyti
Manau, kad Uodegyte atveju šveitiklį galima būtų naudoti 3 kartus per savaitę, bet tik ne per dieną blink.gif Ir šveitiklį naudoti galima, net būtina, tik reikia rinktis be grūdelių: gelinį arba taip vadinamą "gomažą". Pati naudoju gelinį: užsitepu truputį gelio ant veido ir masažuojant visos negyvos odos ląstelės tokiais rutuliukais nusimasažuoja. Po poros minučių turiu švarią, lygią, spindinčią odą. Šiuo metu naudoju Obey Your Body gelinį pilingą, jau antrą buteliuką pirkau. Esu be galo patenkinta, tik kaina kanda (kainuoja ne kelias dešimtis, o kelis šimtus doh.gif ). Jau radau gerokai pigesnę alternatyvą, tik neskubu jos pirkti, kol nebaigsiu Obey. Nes galiojimas ne amžinas, o priemonė skalsi. Jokių šveitiklių su grūdeliais nenaudoju,nes per visus nėštumus gana nusilpo kraujagyslių sienelės apie nosį ir matosi raudonos kraujagyslės, tad dar labiau kankinti neketinu cool.gif
Atsakyti