Sveikos, neisivaizduoju, ka daryt su ta riebia oda Su inkstirais, spuogais jau susitvarkau, nu bet tie riebalai Po valandos veidas jau plaukia, nelaiko nei actipur nei avon extralasting. Jei patepu drekinanciu kremu, tai situacija dar baisesne. Siaip naudoju rugstines priemones: rasos tonika, AKN, sebium serum is Biodermos. Ar yra koks veiksmingas tepalas/vaistas suvaldyt ta riebalavimasi?
QUOTE(Amellie @ 2011 03 11, 11:11)
Sveikos, neisivaizduoju, ka daryt su ta riebia oda Su inkstirais, spuogais jau susitvarkau, nu bet tie riebalai Po valandos veidas jau plaukia, nelaiko nei actipur nei avon extralasting. Jei patepu drekinanciu kremu, tai situacija dar baisesne. Siaip naudoju rugstines priemones: rasos tonika, AKN, sebium serum is Biodermos. Ar yra koks veiksmingas tepalas/vaistas suvaldyt ta riebalavimasi?
Mano nuomone, taip nerealiai riebinasi, nes naudojat rūgštines priemones. Tada oda gindamasi dar daugiau riebalų gamina. Manau, kad kasdien keliskart odą gerai padrėkinant, o riebalų perteklių tiesiog sugeriant pvz. ryžių servetėle ilgainiui susitvarkytų. Bent jau man padėjo (dermatologė rekomendavo, irgi iš pradžių gyniaus, kad kaip tik padrėkinus baisiau būna, bet esmė yra tęstinumas).
QUOTE(Amellie @ 2011 03 11, 12:11)
Vasara naudojau toki krema Jiva turmeric. Man jis gerai reguliuodavo riebalavimasi, oda budavo matine, sakyciau net per daug . Va taip jis atrodo
http://www.litfarmav...pharmacy-indija
Nors jei jums actipur nepadeda, tai nzn ar sis pades. As actipur tik su spalva turiu, tai man jis irgi labai matizuoja.
O biodermos AKN visa veida tepat? Man labai jis riebus visam veidui, dabar tik atskiras zonas patepu, jei atsiranda paraudimu/paberimu.
[quote=Lust,2011 03 11, 19:16]
Vasara naudojau toki krema Jiva turmeric. Man jis gerai reguliuodavo riebalavimasi, oda budavo matine, sakyciau net per daug . Va taip jis atrodo
o jusu oda ar labai linkusi blizgeti
mastau ar verta pirkti. labai suintrigavo kad oda padaro perdaug matine
[quote=rentabili,2011 03 11, 23:43]
[/quote
Siltuoju metu laiku mano oda riebesne pasidaro ir blizga, ar labai, tai cia sunku pasakyt, su kuo palyginus . Nera jau tokia, kad baisiai riebaluota, bet blizga.
[/quote
Siltuoju metu laiku mano oda riebesne pasidaro ir blizga, ar labai, tai cia sunku pasakyt, su kuo palyginus . Nera jau tokia, kad baisiai riebaluota, bet blizga.
QUOTE(Amellie @ 2011 03 11, 11:11)
nuo rugstiniu priemoniu oda riebaluojasi labiau. man nuo Avene kremo su rugstimis oda labai riebaluodavos Geriau naudok paprasta krema riebiai odai ir tik nakciai su rugstim
QUOTE(ZBITKA @ 2011 03 12, 17:25)
nuo rugstiniu priemoniu oda riebaluojasi labiau. man nuo Avene kremo su rugstimis oda labai riebaluodavos Geriau naudok paprasta krema riebiai odai ir tik nakciai su rugstim
nakciai ir tepu rugstis, o diena tik krempudra dazniausiai net be drekinancio
Noriu pasidalinti savo bedomis ir issigelbejimu, gal kam pravers
mano oda itin riebi (viskas plaukdavo: pudros, o po nakties atrodydavo kad kiausiniene gali kepti ), inkstiru nemazai, atsirasdavo karts nuo karto ir spuogeliu.. sutinku su tuo, kad reikia atrasti sau tinkama kosmetika, o isbandziau ir pinigu isleidau nemazai...kol radau ir man padeda
Naudoju prausikli ryte veidui Bioderma Sebium Foaming Gel; vakare prausiu veida: Avon prausikliu nuo inkstiru (tikrai n-ta karta naudoju, veiksmingas)
Veida valau tonika Bioderma toniku Sebium H20, pries tai naudojau Iwostin, abu idealiai tiko
Veido matiskuma man islaiko arba bent jau sumazina riebalu issiskyrima NET vasara Bioderma Sebium Mat arba Vichy Normaderm Promat
Per savaite naudoju nors pora kartu veidui kauke molio...
Nakciai tepu Iwostin Purritin night care cream
Rezultatas isryskejo po savaites naudojimo: oda atsigavo, poru sumazejo, nebeberia, o ir matiskumas (kas man buvo svarbiausia)
Tiesa, kai arteja mmm , savaite pries oda pradeda veido ir galvos oda labiau riebaluotis, cia jau nieko nebepadarysi tik apmazinti galima, toks mano pastebejimas
mano oda itin riebi (viskas plaukdavo: pudros, o po nakties atrodydavo kad kiausiniene gali kepti ), inkstiru nemazai, atsirasdavo karts nuo karto ir spuogeliu.. sutinku su tuo, kad reikia atrasti sau tinkama kosmetika, o isbandziau ir pinigu isleidau nemazai...kol radau ir man padeda
Naudoju prausikli ryte veidui Bioderma Sebium Foaming Gel; vakare prausiu veida: Avon prausikliu nuo inkstiru (tikrai n-ta karta naudoju, veiksmingas)
Veida valau tonika Bioderma toniku Sebium H20, pries tai naudojau Iwostin, abu idealiai tiko
Veido matiskuma man islaiko arba bent jau sumazina riebalu issiskyrima NET vasara Bioderma Sebium Mat arba Vichy Normaderm Promat
Per savaite naudoju nors pora kartu veidui kauke molio...
Nakciai tepu Iwostin Purritin night care cream
Rezultatas isryskejo po savaites naudojimo: oda atsigavo, poru sumazejo, nebeberia, o ir matiskumas (kas man buvo svarbiausia)
Tiesa, kai arteja mmm , savaite pries oda pradeda veido ir galvos oda labiau riebaluotis, cia jau nieko nebepadarysi tik apmazinti galima, toks mano pastebejimas
Laba ryta noreciau pasiteirauti misriaodziu merginu, ar naudojate naktini krema?
QUOTE(Klapuske @ 2011 03 13, 11:20)
Laba ryta noreciau pasiteirauti misriaodziu merginu, ar naudojate naktini krema?
as visuomet naudoju, negaleciau kitaip eit miegoti jei oda nebutu kuo nors patepta
QUOTE(Klapuske @ 2011 03 13, 11:20)
Aš turiu dabar kažkokį Nivea kremuką naktinį, kartais jį tepu...
Bet šiaip prieš miegą naudoju tas pačias priemones kaip ir ryte. Taip jau pripratau ir gerai...
Pvz Rasos priemones problematiškai odai naudojant dukart per dieną - rezultatai gana greit pasimatė
QUOTE(Klapuske @ 2011 03 13, 10:20)
naudoju nakciai, tik ant jo neparasyta, kad naktinis. Tepuosi tokiu kremu, kuris salina problema, kuria vakare jauciu. Kartais uztenka tik drekinancio koncentrato.