Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(julkanos @ 2013 05 21, 10:44)
gal pabandykit priemones su salicilo rugštim 4u.gif ji suminkština inkštirus ir jie tada lengvai pašalinami

Aciu uz patarimus. Gal patartumete konkreciai kokia priemone.gyvenu ne lt tau parduotuvej man dar sunku susisneketi.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 05 21, 16:03)
Aciu uz patarimus. Gal patartumete konkreciai kokia priemone.gyvenu ne lt tau parduotuvej man dar sunku susisneketi.

paikit paula's choise BHA2% likvidą arba gelį, galit internetu užsisakyti (paguglinkit pagal pavadinimą) ir nesukit sau galvos, nes kuo daugiau bandysit tuo daugiau reikes ir ner garantijos kad situacija pageres biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 05 21, 01:33)
Saukiuosi pagalbos...mano oda misri, riebaluojasi.del to labai nepergyvenu.per diena kelis kartus pavalau servetele ir liuks.mano beda inkstyrai.kurie kartais supuliuoja.is tolo atrodo nieko bet is arciau paziurejus visi zandai inkstiruoti.kakta ne nors ir tepu argano aliejumi ja.ant zandu bijociau ji tepti.kaip isnaikinti tuos nelemtus inkstirus.bandziau kazkada molio kauke tai man visa grozi - bruda "ismete" i pavirsiu.suprantu kad oda taip valosi bet nesinori dar baisesnei vaikscioti.patarkit prasau.

gal pradžiai atsisakykit aliejaus? maitinat inkštirus ir tuo pačiu jų nenorit turėt. Kuo drėkinat odą? nedrėkinama oda išskiria daugiau riebalo.
Inkštirai tai nėra odos valymasis, tai užsikimšusios poros
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 05 21, 21:25)
gal pradžiai atsisakykit aliejaus? maitinat inkštirus ir tuo pačiu jų nenorit turėt. Kuo drėkinat odą? nedrėkinama oda išskiria daugiau riebalo.
Inkštirai tai nėra odos valymasis, tai užsikimšusios poros

tai kaip tik rašo kad tik kaktą tepa ir ten švaru, o žandu nedrista ax.gif
Atsakyti
Neatidziai perskaitet, aliejum tepa tik kakta, o ji kaip tik nera problemine. Nezinau, ar tie 2 dalykai susije, bet kiek teko skaityt, arganu aliejus kaip tik apgydo spuogelius ir kitus brudus. Bent jau visur rekomenduoja. Tiesa, as bandziau juom visa veida tept, bet man atrodo, kad netiko. Mano problema giluminiai spuogai, tai ar tik sutapo, ar paprovokuodavo ju dygima
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 05 21, 22:03)
Neatidziai perskaitet, aliejum tepa tik kakta, o ji kaip tik nera problemine. Nezinau, ar tie 2 dalykai susije, bet kiek teko skaityt, arganu aliejus kaip tik apgydo spuogelius ir kitus brudus. Bent jau visur rekomenduoja. Tiesa, as bandziau juom visa veida tept, bet man atrodo, kad netiko. Mano problema giluminiai spuogai, tai ar tik sutapo, ar paprovokuodavo ju dygima

man nuo alieju irgi giluminiai lenda kaip grybai po lietaus, o kimšt nekemša cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 05 21, 22:03)

Giluminiais puogai man kyla nuo kiaušinių ir pieniškų produktų, turiu apriboti iki minimumo.
Atsakyti
taip as tik kakta tepu argano aliejumi, ir jokiu problemu nera, oda lygi kaip silkas, o vat zandai nuseti inkstirais, nors tose vietose ir netepu aliejumi. oda drekinu yves roche losjonu ir eucerin kremu. dabar nusipirkau kita drekinamaji krema, nes atsilus orams, eucerin jau siek tiek per riebus. tai va, kita problema, kaip tas poras issivalyti. g.gif verysad.gif
Atsakyti
O tai gal Jus tada ta yves rocher meskit lauk? Esu turejusi kelis kartus drekinancius jo kremus su medetkom ir ramunelem. Tai taip kimsdavo poras, siaubas. Visa oda buvo inkstiruota, atsirasdavo visokiu mazgeliu. Ir eucerin jei sakot prie riebesniu, tai gal irgi nelabai gerai. As dabar beveik visada tikrinu kremu sudeti, kad kuo maziau butu kamedogenisku medziagu
Atsakyti
sveikos merginos.
gal kas turite komentaru apie kosmetika ALGOLOGIE?
vis kirbina smalsumas pabandyt, bet...lauksiu komentaru:)
Atsakyti
Pas mane irgi mišri/riebi oda. Oj vargelis verysad.gif
Turiu inkštirų ne tik ant veido, bet ir ant krūtinės, krūtų.
Gal žinote kokių veiksmingų priemonių? verysad.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas nors naudoja naturalias priemones probleminei odai?
Atsakyti