Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(astulka1 @ 2013 05 07, 09:37)
apie koki cia konkreciai "rugstini krema" kalbat (eurovaistineje)?
cia apie ta nurodyta "Neostrata Ultra Smoothing"
ar koki kita?

taip, apie šitą mirksiukas.gif man tikras išsigelbėjimas, o dar rašo, kad lygina smulkias raukšleles, tai man kaip virš 30, tai pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 05 07, 09:35)
taip, apie šitą  mirksiukas.gif man tikras išsigelbėjimas, o dar rašo, kad lygina smulkias raukšleles, tai man kaip virš 30, tai pats tas  biggrin.gif

kaip su juom oda susigyvena vasara? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 05 07, 10:38)
kaip su juom oda susigyvena vasara?  unsure.gif

naudoju tik nakčiai, dienai su filtru ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 05 08, 10:59)
naudoju tik nakčiai, dienai su filtru ir viskas thumbup.gif

raso, sausai odai biggrin.gif ale gal ir nesvarbu smile.gif o Jums jie papildomu spuogeliu ar neprovokuoja? nes as kiek vaiksciojau ir ugstinius valymus, tai po savaites vis labai isberdavo, nustojau darytis, ir odyte pagerejo
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 05 08, 17:45)
raso, sausai odai  biggrin.gif ale gal ir nesvarbu smile.gif o Jums jie papildomu spuogeliu ar neprovokuoja? nes as kiek vaiksciojau ir ugstinius valymus, tai po savaites vis labai isberdavo, nustojau darytis, ir odyte pagerejo

Mano oda mišri, rūgštys tikrai odos nemaitina ir nereibina, o atnaujina, padeda išsivalyti. Mane bėrė nuo pieno rūgšties mažais spuogeliais, tiesiog alergizavo, netiko nei Eucerin rūgštinis, nei Bioderma, o šitas tiko kuo puikiausiai, kaip tik akivaizddžiai spuogelius naikina.
Atsakyti
Sveiki, kokius patartumete prausikli ir krema misriai i riebuma odai? Isbandziau Vichy, Avene ir Biodermos prausiklius,losjonus ir kremus. Dabar norisi kazka naujo ismeginti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 05 15, 22:47)
Sveiki, kokius patartumete prausikli ir krema misriai i riebuma odai? Isbandziau Vichy, Avene ir Biodermos prausiklius,losjonus ir kremus. Dabar norisi kazka naujo ismeginti.  4u.gif

Man labai patinka Iwostin prausiklis jautriai odai (maniske misri, bet jautri), puikiai plauna makiaza, nedirgina, nesausina.
Taip pat buvau patenkinta, kelias pakuotes sunaudojau Lirene prausiklio su hialiuronu.
Atsakyti
palaikau smile.gif ir as jau ne pirma tubele Iwostin Sensitiv prausiklio perku smile.gif pukiai nuvalo, bekvapis, bespalvis, nesausina net ir 2 kartus per diena plaunant veida
Atsakyti
Shiseido The Skincare Night Moisture Recharge Correcteur Hydratant Nuit emulsija labai gera mišriai ar riebiai odai.
Atsakyti
Saukiuosi pagalbos...mano oda misri, riebaluojasi.del to labai nepergyvenu.per diena kelis kartus pavalau servetele ir liuks.mano beda inkstyrai.kurie kartais supuliuoja.is tolo atrodo nieko bet is arciau paziurejus visi zandai inkstiruoti.kakta ne nors ir tepu argano aliejumi ja.ant zandu bijociau ji tepti.kaip isnaikinti tuos nelemtus inkstirus.bandziau kazkada molio kauke tai man visa grozi - bruda "ismete" i pavirsiu.suprantu kad oda taip valosi bet nesinori dar baisesnei vaikscioti.patarkit prasau.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 05 21, 01:33)
Saukiuosi pagalbos...mano oda misri, riebaluojasi.del to labai nepergyvenu.per diena kelis kartus pavalau servetele ir liuks.mano beda inkstyrai.kurie kartais supuliuoja.is tolo atrodo nieko bet is arciau paziurejus visi zandai inkstiruoti.kakta ne nors ir tepu argano aliejumi ja.ant zandu bijociau ji tepti.kaip isnaikinti tuos nelemtus inkstirus.bandziau kazkada molio kauke tai man visa grozi - bruda "ismete" i pavirsiu.suprantu kad oda taip valosi bet nesinori dar baisesnei vaikscioti.patarkit prasau.

gal pabandykit priemones su salicilo rugštim 4u.gif ji suminkština inkštirus ir jie tada lengvai pašalinami
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 21, 10:44)
gal pabandykit priemones su salicilo rugštim 4u.gif ji suminkština inkštirus ir jie tada lengvai pašalinami

Pritariu thumbup.gif O as bandysiu nusipirkt jusu isrekomenduota prausikli Iwostin prausikli 4u.gif
Atsakyti