Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(astulka1 @ 2012 10 17, 10:41)
ale kaip gerai butu zinoti, "ko to" negali valgyti...  ax.gif

man dermatologe liepe nevalgyti pienisko sokolado -bet as jo ir taip beveik niekad nevalgau, ir negerti pieno (ko irgi nedarau)... tai va ir suprask ko uzlavgius - isberia... g.gif

beria nuo daugelio produktų : baltas-pieniškas šokoladas; keptas, rūkytas, konservuotas maistas; daug baltymų; kava+pienas; batonai, bandelės ir pan.
Atsakyti
Sveikos!
Mano oda misri, megsta pasikimsti, tad inkstirai, juodi taskeliai man nesvetimas dalykas...neperseniausiai dariaus veido valyma (atrodo ana savaite) ir siandiena jau ziuriu uzsikimsusios poros, jaucias tokie kaip mazgeliai ant veido doh.gif gal nuo pudros taip? (naudoju bourjois HM). Norejau pasiklausti gal kuri esate naudojusi lietuvisk ODA kosmetika? Kaip jums poveikis pasirode? ar pavale oda ir pan?
Atsakyti
Mano oda paskutiniu metu taip pat pradėjo labai kimštis, nors atrodo jokių naujų priemonių nenaudoju, nerandu priežasties...gal kas naudojate kokią priemonę nuo inkštirų ir galite pasidalinti patirtimi?
Lietuvišką ODA kosmetiką pabandžiau prieš maždaug 3 savaites, užsisakiau kremą ir serumą, kurį daug kur radau išgirtą kaip labai efektyvią priemonę. Man kremukas pasirodė stiprokas (pirkau 10proc.), naudoti galiu vos kelis kartus per savaitę, nes panaudojus dažniau oda baisiausiai išsausėja (nuo kitų rūgštinių produktų to nėra). Kremas bent man gerai susigeria, jokio lipnaus pojūčio nelieka, oda atsisluoksniuoja, tačiau man kiek per daug sausina ir graužia.
Atsakyti
O koki seruma isigijote? gal nuotrauka galite imest? smile.gif
Atsakyti
Nežinau ar teisingai įmesiu nuorodą, darau tą pirmą kartą (atsiprašau jei ką )

http://www.o-d-a.eu/...balzamas/skin:8

Nors labai išgirtas buvo forumuose, bet aš naudodama didelio poveikio nematau, tik tai, kad labai greitai naudojasi smile.gif
Atsakyti
kadangi čia daugiausia riebios odos savininkių gal kuri pasidalintų savo naudojamos kosmetikos sarašiuku, konkrečiai mineralinių (birių) pudrų blush2.gif gal galite kanors rekomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2012 10 27, 14:12)
kadangi čia daugiausia riebios odos savininkių gal kuri pasidalintų savo naudojamos kosmetikos sarašiuku, konkrečiai mineralinių (birių) pudrų  blush2.gif gal galite kanors rekomentuoti?  4u.gif

BARE x MINERALS thumbup.gif ČIA wub.gif
Bare esentials t.y. BareMinerals paskutinis šudas, nes taip užterše oda kad po savaites naudojimo teko po menesi gydyti, trys kart duodavau jai šansa bet schmoll.gif kemša, sudirgina ir paskui dar gydai kruva gyluminiu spuogu
patiko E.L.F. pudros, VISHY, tikrai vertos demesio dar Physicians Formula pudros, bet tokio satininio ir ilgai išliekančio kaip bare X minerals neturejau daugiau nieko
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 10 27, 16:53)
BARE x MINERALS  thumbup.gif ČIA  wub.gif
Bare esentials t.y. BareMinerals paskutinis šudas, nes taip užterše oda kad po savaites naudojimo teko po menesi gydyti, trys kart duodavau jai šansa bet  schmoll.gif kemša, sudirgina ir paskui dar gydai kruva gyluminiu spuogu
patiko E.L.F. pudros, VISHY, tikrai vertos demesio dar Physicians Formula pudros,  bet tokio satininio ir ilgai išliekančio kaip bare X minerals neturejau daugiau nieko

o Jūs gal iš čia kur nurodėte ir perkate? ax.gif beje ar ji matinė ar s blizgiomis dalelėmis, nes mano riebiai odai užtenka ir savojo blizgėjimo biggrin.gif ir kaip su išsilaikymu? g.gif
ir vishy biri pudra yra vaistinese? g.gif nes neteko matyti
dėl BE tai jos sudėty įeina Bismuth Oxychloride, kuris kaip rašo yra viena iš pagrindinių dalių kuri ilgesnį laiką naudojama, gali sukelti odos uždegimą ar įjautrinti, sudirginti odą.
ir keista kad patiko E.L.F. nes jos sudėty taip pat aptinkami blogiai kaip Bismuth Oxychloride, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Carmine, Maganese Violet, Ultramarines. informacija paimta is http://www.mineralin...s...inės_dalys
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2012 10 27, 17:53)
o Jūs gal iš čia kur nurodėte ir perkate? ax.gif beje ar ji matinė ar s blizgiomis dalelėmis, nes mano riebiai odai užtenka ir savojo blizgėjimo  biggrin.gif ir kaip su išsilaikymu?  g.gif
ir vishy biri pudra yra vaistinese?  g.gif  nes neteko matyti
dėl BE tai jos sudėty įeina Bismuth Oxychloride, kuris kaip rašo yra viena iš pagrindinių dalių kuri ilgesnį laiką naudojama, gali sukelti odos uždegimą ar įjautrinti, sudirginti odą.
ir keista kad patiko E.L.F. nes jos sudėty taip pat aptinkami blogiai kaip Bismuth Oxychloride, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Carmine, Maganese Violet, Ultramarines. informacija paimta is http://www.mineralin...s...inės_dalys
  4u.gif

ne perku per tarpinike iš USA per skirtingas parduotuves, kur tuo metu nuolaidos, tik bareX perku čia internetu
matyt BM pudrai kažko dar labai keiksmingo MANO odai, kad taip reaguoja g.gif

matine pilnai tik Vishy, tik tuo man ji ir nera geriausia, aš turiu riebia oda bet "satininis" švytejimas man turi but kad nebučiau plokščia kaip blynas biggrin.gif čia jau kiekvienos pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti vienu atradimu smile.gif draugė rekomendavo įsigyti natūralią kempinytę odos valymui. Neseniai pradėjau naudoti ir tikrai labai patiko thumbup.gif labai gražiai išvalo odą ir taip švelniai pasimasažuoja net smile.gif bent jau aprašyme rašo, kad galima naudoti 1-3 mėnesius, gal kiek mažokai... bet manau, kad verta smile.gif jei kuriai nors įdomu, tai pirkau tokią http://www.skincare.lt/537-k.html normaliai ir riebiai odai.
Atsakyti
QUOTE(migle.ma @ 2012 11 20, 11:57)
Noriu pasidalinti vienu atradimu  smile.gif  draugė rekomendavo įsigyti natūralią kempinytę odos valymui. Neseniai pradėjau naudoti ir tikrai labai patiko  thumbup.gif labai gražiai išvalo odą ir taip švelniai pasimasažuoja net  smile.gif bent jau aprašyme rašo, kad galima naudoti 1-3 mėnesius, gal kiek mažokai...  bet manau, kad verta  smile.gif  jei kuriai nors įdomu, tai pirkau tokią http://www.skincare.lt/537-k.html normaliai ir riebiai odai.

blink.gif na ir kaina kad ji ebay kainuoja 2-4 dolerius su nemokamu siuntimu doh.gif
natural konjac sponge
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 11 20, 11:02)
blink.gif na ir kaina kad ji ebay kainuoja 2-4 dolerius su nemokamu siuntimu doh.gif
natural konjac sponge

velnias doh.gif bet gera biggrin.gif
Atsakyti