Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

Sveikos 4u.gif turiu klausimeli.. turiu rieba veido oda, labai linkusia kimstis.. Gal galetumet rekomenduoti koki gera, stipriai matizuojanti krema bei pudra, nekemsancia poru? Zinoma noretusi, kad ji ir gerai issilaikytu visa diena, nes oda tikrai labai greit susiriebaluoja... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Man patinka (ir nekemša) L'Oreal True Match, bent jau man viena geriausių. Dar patinka ir naudoju Estee Lauder Double Matte, Lancome Teint Miracle, Lancome Color Ideal Poudre, Chanel Poudre Douce. Esu naudojusi ir Maybelline Dream Matte, Clinique Stay Matte.

Šiaip mano oda neprobleminė, gal dėl to nei viena nekemša schmoll.gif O šiaip nei viena pudra nesilaiko visą dieną, čia nėra stebuklų. Vis tiek dienos eigoje reikia papudruoti. Bet nejau tai taip sunku? Man tai ne smile.gif
Atsakyti
As dar neradau pudros, kuri laikytu visa diena, vistiek po keliu valandu noris blizga. Papudruoji ir tiek blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2012 10 06, 20:43)
Gal galima placiau apie sia pudra blush2.gif domina viskas tame tarpe ir auksciau pateikti klausimai 4u.gif blush2.gif

ji kaip skysta krem pudra - yra keli jos atspalviai, kad galetum prisiderinti prie savo odytes spalvos., pradejaunaudoti tiksi menesi, bet kaip kiekvienai dienai- tai labai gerai, nesijauciau sunkumo 9kad kazkas pritepliota ant veido), maskuoja gal ir nelebai idealiai, bet prisitaikius kamufliaza, dar biria pudryte - viska galima uzmaskuoti;
konsistencija jos na tokai nei per tirsta, nei per skysta, dengiasi siaip labai gerai;
kiekvienai dienai manlabai gerai, nes kai sakiau - neapsunkina odos, ir kakta po 6 val., nebuna blizgi; ( o sventiniams vakarams naudoju kita pudra);
Atsakyti
Sveikutes,as su klausimuku neissirenku is dvieju kremu vieni,gal pasidalinsit savo patirtimi? ax.gif
nevea pur and natural

user posted image

ir loreal

user posted image

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 10 08, 16:34)
As dar neradau pudros, kuri laikytu visa diena, vistiek po keliu valandu noris blizga. Papudruoji ir tiek blush2.gif  blush2.gif

Mano situacija tokia pati. O jei yra matizuojanti pudra, tai nebegraziai atrodo man tas matinis efektas, norisi ,,aukso viduriuko'' tarp riebu ir sausa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomytte @ 2012 10 03, 19:02)
Sveikos. Gal iš savo patirties galėtumėte rekomenduoti kremą ar emulsiją mišriai odai (T-zona ypatingai riebi). Bėda ta, kad dar nei vienas kremas netiko, vos užsitepus kremo, po kokių trijų valandų T-zona siaubingai blizga, toks jausmas lyg tuoj riebalai nuvarvės. Neįsivaizduoju, ką daryti. Dabar turiu labai daug mėginėlių ir kiekvieną bandau. (Gal darau klaidą, kad kiekvieną dieną išbandau vis naują mėginėlį, gal reikia panaudoti kremuką ilgiau, o tada oda susinormalizuoja?) Iš anksto atsiprašau už savo neišmanymą.

Šitą pabandykit, tikrai labai geras mišriai/riebiai odai. Ilgiau panaudojus net per daug išsausina. Be to, ir su pudra gerai draugauja, nesigumuliuoja ir pan., o svarbiausia, kad matiškumą gerai išlaiko 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Jei uzsukot i skyreli riebi/misri veido oda tai turbut taip pat priklausot musu riebiaodziu/misriaodziu veido odu savininkiu grupelei rolleyes.gif tokiu atveju as nepatarciau ne vieno is siu gaminiu, kad ir kaip ten nivea graziai ant pakuotes israitytu zodzius "natural", taciau jau vien siu kremu pakuotes (indeliai) byloja apie menka siu kremu naturaluma ar naudinguma, dazniausiai tokio tipo pakuotese neretai buna abstu mums nieko naudigo (matomo) neduodancios chemijos bei konservantu, net jeigu yra naudingu odai ingridientu-del kremo pakuotes jos paprasciausiai greitai suyra ir tiek manau belike is to "gerio" tik duseles schmoll.gif siulyciau pasizvalgyti vaistinese (zinoma ir ten reikia atidziai pasizvalgyti, nes kaip ir betkur galima rasti prastu produktu - konkretus pvz tik vaistinese parduodamas garsusis acnekolor kuris dermatologes teigimu pagal sudeti turi priesgrybeliniu ingridientu nei mazinanciu spuogus, ar visokie clean&clear) unsure.gif
Nepykit, kad isipleciau tik pasakiau savo nuomone, kad vistik man jusu dominantys kremai pasitikejimo nekelia ir patarciau paieskoti konors pagal jusu odos poreikius vaistinese (ir vistik geriau aplenkiant kremu pakuotes-indelius) bet tai tik mano nuomone bei nuosirdus patarimas 4u.gif
Atsakyti
kažkada, kai buvau studentė, neturėjau jokio supratimo apie teisingą odos priežiūrą ir žiūrėjau, kiek kremas kainuoja ir nebuvau labai išranki-na maždaug "tada pirkau tokį, dabar pabandysiu kitokį biggrin.gif . Tie laikai senokai praėjo, bet įsivaizduoju, kad Tommyte irgi blaškosi nežinioje. Todėl pirma siūlau pradėti nuo teisingos odos priežiūros, o ne nuo mėginukų pabandymo vieną ar du kartus, tada apsvarstyti, kiek pinigėlių galite skirti kosmetikai ir tik tada rinktis. pati esu mišriaodė, labai mėgstu gyvą kosmetiką, kuri man tinka ir patinka, bet paskutiniu metu, po vasaros oda sudurniavo-ėmė labai riebaluotis T-zona, na doh.gif siaubingai ir vis spuogai kildavo, ypač prieš dienas. Neapsikenčiau ir pabandžiau Biodermos vandenuką (žalia linija)- pora valandų neblizgėdavo, bet po to vėl tas pats, tada nusipirkau drėkinantį kremą, o vėliau serumą. tai va, jau gerą mėnesį naudoju ir poveikis wau bigsmile.gif visų pirma oda švelni, ir išlieka matinė iki pat vakaro. Nežinau, kaip bus labiau atšalus orams ir prasidėjus šildymui, nes maniškė linkusi labai išsausėti, bet kol kas man nesausina. mano patarimas-prekybcentrių kosmetikai pasakyti griežtą "NE" ir bandyti dermatologinę kosmetiką. mirksiukas.gif
Atsakyti
-mano patarimas prekybcentrių kosmetikai pasakyti griežtą "NE" ir .bandyti dermatologinę kosmetiką

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal dar ir mitybą reikėtų pakoreaguoti. Aš pvz. pastebėjau tas tendencijas, kai tik daugiau kažko ne to pavalgau, taip kakta labiau riebalinasi, ypač vasarą.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 16, 22:25)
Gal dar ir mitybą reikėtų pakoreaguoti. Aš pvz. pastebėjau tas tendencijas, kai tik daugiau kažko ne to pavalgau, taip kakta labiau riebalinasi, ypač vasarą.

ale kaip gerai butu zinoti, "ko to" negali valgyti... ax.gif

man dermatologe liepe nevalgyti pienisko sokolado -bet as jo ir taip beveik niekad nevalgau, ir negerti pieno (ko irgi nedarau)... tai va ir suprask ko uzlavgius - isberia... g.gif
Atsakyti