Sveikutės jungiuos prie jūsų su savo mišria veido odyte šalčiai prasidėjo riebi oda prie nosytės šerpetoja ;( naudoju kolkas iwostin toniką ir drėkinamąjį kremą, nes Riebiai odai skirtas kremas nepatiko Planuoju pirkti clinique 3zingsniu rinkinuką, tereikia sulaukt naujo menesio kai turesiu daugiau pinigėlių pradžioje temos kažkas minėjo, kad padėjo tai dar labiau susigundžiau
sveikos mano oda irgi baisiai riebi pries mm labai padaugeja spuogiuku tad nusipirkau the body shop linija su arbatmedziu bandysiu ziuret kas per daigtas nors kainos mane truputi isgazdino
o as po iwostin kremu ir prausikliu supratau,kad esu alergiska arbatmedzio aliejui
visad galvodavau gryzusi is savo kosmetologes - kodel mane po veido valymo pas ja vistiek ziauriai ebria ... o kai supratau, kad ji naudoja arbatmedzio alieju (kuris turetu padeti) - ir kad jo yra iwostin komsetikoje (nuo kurios mane isbere dar labiau) - pasidare aisku, kad mano odai netinka arbatemdzio aliejus....
dauguma priemniu - kovojanciu su spuogais - turi savo sudetyje arbatmedzio alieju...
tad as pradejau naudoti BIODERMA, kuri turi linija misriai/riebiai odai .. ir kurioje nera arbatmedzio aliejaus... oda akyse taisosi....
visad galvodavau gryzusi is savo kosmetologes - kodel mane po veido valymo pas ja vistiek ziauriai ebria ... o kai supratau, kad ji naudoja arbatmedzio alieju (kuris turetu padeti) - ir kad jo yra iwostin komsetikoje (nuo kurios mane isbere dar labiau) - pasidare aisku, kad mano odai netinka arbatemdzio aliejus....
dauguma priemniu - kovojanciu su spuogais - turi savo sudetyje arbatmedzio alieju...
tad as pradejau naudoti BIODERMA, kuri turi linija misriai/riebiai odai .. ir kurioje nera arbatmedzio aliejaus... oda akyse taisosi....
QUOTE(astulka1 @ 2012 09 25, 20:30)
otad as pradejau naudoti BIODERMA, kuri turi linija misriai/riebiai odai .. ir kurioje nera arbatmedzio aliejaus... oda akyse taisosi....
Sakykite, o ką būtent naudojate iš Biodermos?
As pradejau pries tris savaites naudoti Biodermos linijos produktus riebiai is misriai odai, kol kas tai labai tinka ir viskas gerai, nakciai prijungiau iwostin krema nakciai su arbatmedziu. tia irgi kol kas labai gerai. beje dar nusipirkau ir krempudra is vaistines riebiai ir misriai bei spuoguotai odai, tai visas sitas derinukas kainuoja nemazai, bet kol kas labai padeda. nes ka iki siol nuadojau kai pagalvoju, tai kur as anksciau buvau ir nepaskaiciau sitos temos. dziaugiuosi prie jusu prisijungdama.
QUOTE(rasabakiene @ 2012 09 25, 21:33)
Sakykite, o ką būtent naudojate iš Biodermos?
siuo metu prausikl ir valomaji vandenuka misriai ir riebiai odai (sebium).
baigsiu savo naktini , dienini kremus, tada jau pirksiu ir kremus biodermos sam odos tipui.
As taip pat Biodermos Sebium naudoju. bet va kremas tai kur yra Biodermos Mat tai tik ryte galima tepti tai va as uztad ir pirkau iwostin krema riebiai ir misriai odai linkusiai i akne, kuris yra skirtas nakciai. tai man kol kas liuks.
o sakykit kurios naudoja bioderma riebiai odai gal galit vivardinti kremukus ir atsiliepimus, bei apie krempudra mano oda labai riebi kaip pastebiu, kadangi riebalavimosi ir blizgejimo nesustabde nei iwostin dienai,nei avene matini efekta suteikiantis kremas, nei natura hause matinis riebiai odai :-( su spuogais irgi nepastovu, vis pasipuosiabjaurybem kakta bei vargina inkstirai :-( kadangi nebeismanau ka bedaryti uzsirasiau pas kosmetoge -ketvirtadieni laukia veido valymas ir ziuresiu ka kosmetologe rekomenduos, tad dar pries tai norejau jusu rekomendaciju bei atsiliepimu apie bioderma ir kitus kremukus, siaip dar idomus noreva gaminiu atsiliepimai eh bijau kad niekad nesusitvarkys tas nekontroliuojamas riebalavimasis :-( p.s. prausikli ir tonika naudoju iwostin
As pvz naudoju biodermos sebium produkcija. man tai kol kas labai gerai. krempudra irgi is vaistines dabar nepamenu pavadinimo, bet ji speciali riebiai ir misriai odai linkusiai i akne. bandykit gal patiks. o kazkada kai lankiausi pas kosmetologe, tai jos siuloma ir nusipirkta mano produkcija visiskai netiko, nors aisku irgi nepigi, bet man netiko. tai jeigu siulys kazka tai pradiozj siulyciau pasiimti po ndeaug tiesiog pabandymui, nes jeigu netiktu tai butu negaila ismesti.
Sveikos. Gal iš savo patirties galėtumėte rekomenduoti kremą ar emulsiją mišriai odai (T-zona ypatingai riebi). Bėda ta, kad dar nei vienas kremas netiko, vos užsitepus kremo, po kokių trijų valandų T-zona siaubingai blizga, toks jausmas lyg tuoj riebalai nuvarvės. Neįsivaizduoju, ką daryti. Dabar turiu labai daug mėginėlių ir kiekvieną bandau. (Gal darau klaidą, kad kiekvieną dieną išbandau vis naują mėginėlį, gal reikia panaudoti kremuką ilgiau, o tada oda susinormalizuoja?) Iš anksto atsiprašau už savo neišmanymą.
QUOTE(Tomytte @ 2012 10 03, 19:02)
Sveikos. Gal iš savo patirties galėtumėte rekomenduoti kremą ar emulsiją mišriai odai (T-zona ypatingai riebi). Bėda ta, kad dar nei vienas kremas netiko, vos užsitepus kremo, po kokių trijų valandų T-zona siaubingai blizga, toks jausmas lyg tuoj riebalai nuvarvės. Neįsivaizduoju, ką daryti. Dabar turiu labai daug mėginėlių ir kiekvieną bandau. (Gal darau klaidą, kad kiekvieną dieną išbandau vis naują mėginėlį, gal reikia panaudoti kremuką ilgiau, o tada oda susinormalizuoja?) Iš anksto atsiprašau už savo neišmanymą.
pas mane buvo panasiai, oda atrodo gali blynus kepti. nusipirkau is sarmos krempudra tipo blizgiai odai tai dar labiau blizgejo kai uztepdavau. naudojau garnier produkcija, tai isvis gyvenimo klaida ir sita temuke kai paskaitinejau tai ir isigijau bioderma. man kol kas kaip rasiau super. paklauskit vaistinej as euro vaistinej pirkau. tai kitos dar ir iwostin giria, bet ji daugiau i akne linkusiai ir riebiai. kadangi pas mane yra karts nuo karto spuoguciu, o juodu inkstiru irgi nemazai, tai as nakciai pasirinkau iwostin. bandykit gal irgi patiks. bet megineli pabandykit bent dvi dienas, nes po vieno uztepimo tai sunku manau suprasti tinka ar ne.
Tomytte, lygiai tokia pat beda su blizgesiu ir pas mane, tik man jau po poros valandu kaip "blynine" jei atrasit koki kremuka butinai pasidalinkit
Saule, dekoju uz savo patirties pasidalijima, dziaugiuos uz jus, o jus koki krema ar fluida naudojate is biodermos ? AKN ar AI ar koki kita is riebios oros serijos? Nes labai gundausi as ir bioderma ir noreva gaminiais gaila vaistinese megineliu nera, o kosmetikos prezentacijos klaipedos vaistinese taip pat nevyksta siuo metu
Papildyta:
Laukiam ispudziu!
Saule, dekoju uz savo patirties pasidalijima, dziaugiuos uz jus, o jus koki krema ar fluida naudojate is biodermos ? AKN ar AI ar koki kita is riebios oros serijos? Nes labai gundausi as ir bioderma ir noreva gaminiais gaila vaistinese megineliu nera, o kosmetikos prezentacijos klaipedos vaistinese taip pat nevyksta siuo metu
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 09 24, 19:23)
sveikos mano oda irgi baisiai riebi pries mm labai padaugeja spuogiuku tad nusipirkau the body shop linija su arbatmedziu bandysiu ziuret kas per daigtas nors kainos mane truputi isgazdino
Laukiam ispudziu!