Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(BlackDhalia @ 2012 07 26, 17:37)
Aciu uz patarimus, reikes pasiklausti vaistineje apie tuos kremus, tikiuosi gausiu be recepto  blush2.gif

Na man tai net nekilo mintis,kad čia su receptu tik parduoda,normaliai nuėjau į universiteto vaistinę ir nusipirkau.
Beje nepasakyčiau kad čia kažkoks stebuklas,kai pasitepi pirmus kartus atrodo tikrai labai padeda ir panašiai,nes jis turi tokia kaip ir spalvą šviesią,tai išviesina tas dėmelės,spuogelius kai pasitepi,bet tai tik vizualiai,nes nusiėmus viskas taip pat lieka,o ir odą nuo jo labai sausėja,man tai nieko gero schmoll.gif kaina beje dešimt litų
Atsakyti
tokiai odai tikras stebuklas body shop arbatmedzio linija veido prieziurai wub.gif neturiu ne vieno spuogo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 17, 20:58)
tokiai odai tikras stebuklas body shop arbatmedzio linija veido prieziurai wub.gif  neturiu ne vieno spuogo thumbup.gif

Pritariu, man sios priemones taip pat vienos is favoriciu. Ypac tonikas! Tikrai rezultatai akivaizdus nesvariu poru ir spuogu saskaita. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jungios prie jūsų merginos 4u.gif
norėjau pasiteirauti, ka galetumėt patarti iš drekinamųjų kremų riebiam veidui (daznai po kelių valandų išlenda tas nelemtas blizgesys doh.gif ), kad nekimštų porų ir kaina nesikandžiotų kokių diorų lygio blush2.gif
žvalgausi į lumene natural code glow without shine g.gif ir ar ta naujoji pakuote skiriasi nuo senosios šios http://t3.gstatic.co...NUFFKlQe2weO2Qi ? gal kuri bandet? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 08 18, 11:46)
Pritariu, man sios priemones taip pat vienos is favoriciu. Ypac tonikas! Tikrai rezultatai akivaizdus nesvariu poru ir spuogu saskaita.  mirksiukas.gif

o sakykit kaip šios arbatmedžio linijos kremukai? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Papildyta:
o sakykit kaip šios arbatmedžio linijos kremukai? 4u.gif ax.gif
[/quote]

turejau tos linijos naktini krema,tai lb patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2012 08 18, 14:45)
Jungios prie jūsų merginos  4u.gif
norėjau pasiteirauti, ka galetumėt patarti iš drekinamųjų kremų riebiam veidui (daznai po kelių valandų išlenda tas nelemtas blizgesys  doh.gif ), kad nekimštų porų ir kaina nesikandžiotų kokių diorų lygio  blush2.gif
žvalgausi į lumene natural code glow without shine  g.gif  ir ar ta naujoji pakuote skiriasi nuo senosios šios http://t3.gstatic.co...NUFFKlQe2weO2Qi ? gal kuri bandet?  g.gif
Papildyta:
o sakykit kaip šios arbatmedžio linijos kremukai?  4u.gif  ax.gif

Man su riebia oda tvarkytis labai padeda Neostratos kremukai su rugstimis. Dienai - Sheer hydration spf15, o nakciai oily skin solution 8. Galima tepti tik naktini, o dienai - koki naudojate drekinamaji. Tas Sheer hydration dar ir pigmentines demeles pabalina, skirtas ne labai jaunoms, o butent nuo 25-30 metu ir turincioms riebia ar misria oda. Dior kremai rimtesniu problemu spresti nepades, jie kosmetiniai, o ne gydomieji.
Atsakyti
mano oda labai jautri, pūlingi spuogeliai metasi, tai mano kosmetologė rekomendavo Sothys priemones, tik jos iš brangiųjų, naudoju prausiklį riebiai odai, toniką normaliai odai ir kremą būtent nuo tų spuogelių, kai apmažėja, naudojau drėkinamąjį kremuką. man padėjo. 4u.gif
Atsakyti
mano sutrike hormonai, jau 2men nera mmm tai nuo spuogu niekas nepadeda verysad.gif verysad.gif reikes keliaut pas gine
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2012 08 18, 14:45)
Jungios prie jūsų merginos  4u.gif
norėjau pasiteirauti, ka galetumėt patarti iš drekinamųjų kremų riebiam veidui (daznai po kelių valandų išlenda tas nelemtas blizgesys  doh.gif ), kad nekimštų porų ir kaina nesikandžiotų kokių diorų lygio  blush2.gif
žvalgausi į lumene natural code glow without shine  g.gif  ir ar ta naujoji pakuote skiriasi nuo senosios šios http://t3.gstatic.co...NUFFKlQe2weO2Qi ? gal kuri bandet?  g.gif
Papildyta:
o sakykit kaip šios arbatmedžio linijos kremukai?  4u.gif  ax.gif

kremus probleminei odai reikia rinktis vaistinese. privargsit, kol atrasit sau tinkanti smile.gif galit pradet nuo pigesniu- iwostin, pharmaceris- jie pakankamai veiksmingi ir ne itin daug kainuoja. man asmeniskai patinka bioderma ir avene. biodermos pore refiner puikiai susitvarko su blizgesiu smile.gif lumene kazin ar patikimi kremai, as nesirinkciau ju
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 21, 18:36)
mano sutrike hormonai, jau 2men nera mmm tai nuo spuogu niekas nepadeda verysad.gif  verysad.gif reikes keliaut pas gine

tai gal išpradžiu testa pasidaryti reiketu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 08 21, 18:38)
tai gal išpradžiu testa pasidaryti reiketu mirksiukas.gif

dariau jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano oda irgi misri/riebi, taciau dar labai jautri... kas kazkiek laiko privalau keisti krema, nes veidas ''nueina'' raudonom demem, ir labai degina... Tad naudojau 5 metus nivea aqua, po to margarita krema jautriai odai ( lyg buvo nieko metus laiko), o dabar esu kryzkeleje koki pasirinkti?? neturiu ideju visai, gal kuri ka nors gali patarti, parekomenduoti drekinamaji krema jautriai odai? Mastau apie vichy, gal sakau brangesni kremai maziau sintetikos tures g.gif unsure.gif
Atsakyti