Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

[quote=BlackDhalia,2012 07 24, 14:11]
Sveika, atrodo skaitau ir lyg kas būtų aprašę mano situaciją...Oda neprimena nei aknės, nei paprastųjų spuogų,kosmetologė irgi nemačius nieko panašaus, sunku net aprašyti. Pirmiausia pajaučiu skausmingą vietą, lyg pūlinys kiltų, paskui atsiranda iškilus paraudimas, bet iš jo nei pūlinukas nei spuogelis nesusidaro, ta raudona dėmė laikosi kelias dienas ar net savaitę, o paskui jos vietoje lieka dėmė, kuri oj kaip ilgai nenyksta.
pavargau nuo to, šiek tiek situaciją aptvarko reguliariūs veido valymai su rūgštimis, bet nežinau jau ką ir naudoti, ypač situacija pablogėjo po karštųjų dienų (saulės vengiu, naudoju apsauginį kremą), nežinau ar čia tik sutapimas.
Kokias priemones Jūs naudojate?
Atsakyti
[quote=Advile,2012 07 24, 15:13]
Sveika, atrodo skaitau ir lyg kas būtų aprašę mano situaciją...Oda neprimena nei aknės, nei paprastųjų spuogų,kosmetologė irgi nemačius nieko panašaus, sunku net aprašyti. Pirmiausia pajaučiu skausmingą vietą, lyg pūlinys kiltų, paskui atsiranda iškilus paraudimas, bet iš jo nei pūlinukas nei spuogelis nesusidaro, ta raudona dėmė laikosi kelias dienas ar net savaitę, o paskui jos vietoje lieka dėmė, kuri oj kaip ilgai nenyksta.
pavargau nuo to, šiek tiek situaciją aptvarko reguliariūs veido valymai su rūgštimis, bet nežinau jau ką ir naudoti, ypač situacija pablogėjo po karštųjų dienų (saulės vengiu, naudoju apsauginį kremą), nežinau ar čia tik sutapimas.
[/quote]
Man irgi pradeda skaudeti vieta ir ji po truputi rausta, o tada toks guzas atsiranda blink.gif Galvoju gal tokie spuogai sutampa su padidejusia itampa/stresu, bet irgi ne visada. Saule mano atveju netgi padeda, oda lyg svaresnes pasidaro.
Apie priemones: kadangi mano oda riebi, per karscius dar labiau, tai stengiuosi, kai jauciu, kad jau susiriebalavo, ja nuvalyti dregnomis servetelemis ar roziu vandeniu (jis dezinfekuoja) ir truputi uztepu kremo (kitaip issauseja). Darau veido kaukes (ieskau kad valytu inkstirus ir kovotu su spuogais) tai man tiko Garnier 3in1 veido sveitiklis(pasveiciu ir dar palaikau kaip kauke) tada uzdedu Lumene durpiu kauke (85% naturali, giliai valo ir sedetyje yra salicilio rugsties, sausinancios spuogus) arba kita purvo is firmos Himalaya. Mano veido kremas Lumene Nature code (90%naturalus su salicilio rugstimi). Spuogus patepu zele nuo spuogu (yra iv.firmu su 2% salicilio rugstimi). Toks ritualas padeda, tik nezinau, kaip panaikinti demeles liekancias po spuogu. g.gif O kokias priemones jus naudojate?
Atsakyti
[quote=Advile,2012 07 24, 13:13]
[/quote]

Man tai čia labai į votis panašu. Esu turėjusi tris: dvi ant kojų, kurios labai greitai ir skausmingai prisirpo, paskui pratrūko ir išsivalė. O va ant veido kilo, baisiai skaudėjo, bet šita buvo vėliausia iš visų trijų, jau buvau pradėjus kažkokius vitaminus gerti, tai pūlinys nesusidarė ir nesprogo, geras dvi savaites pasilaikė ir nuslūgo. Bet toj vietoj liko dėmė.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 24, 16:39)
Man tai čia labai į votis panašu. Esu turėjusi tris: dvi ant kojų, kurios labai greitai ir skausmingai prisirpo, paskui pratrūko ir išsivalė. O va ant veido kilo, baisiai skaudėjo, bet šita buvo vėliausia iš visų trijų, jau buvau pradėjus kažkokius vitaminus gerti, tai pūlinys nesusidarė ir nesprogo, geras dvi savaites pasilaikė ir nuslūgo. Bet toj vietoj liko dėmė.

O kokius vitaminus gerei? Kosmetologe irgi krypo link vociu, bet sake, tada turetu ir pulinys atsirast, bet ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 07 24, 14:11)
Sveikos, o ka patartumete odai, kuria laikas nuo laiko tokie keisti spuogai ismusa - raudoni, labai dideli ir skausmingi, net is pradziu votis primena, bet taip ir pulinukas pavirsiui nesusidaro, o po kokiu 2 sav. pradeda nykti ir jo vietoj deme lieka ilgam  doh.gif  kosmetologe neturejo ka patart!  blink.gif  Del inkstiru valymo visom galiu patarti Lumene durpiu kauke (85% naturali), super isvalo ir sutraukia poras  thumbup.gif

ka daryt nieko patart negaliu, bet man tokie spuogai kyla nuo netinkamos kosmetikos, nekarto esu isitikinus pvz kaip BE mineraline pudra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 24, 13:05)
bet Acnofan'as ne nuo inkštirų. Jūs spuogų nuo inkštirų neskiriat man atrodo  smile.gif

spuogus as zinau,inkstirus atskiriu.bet man tokius dave ,ka as zinau ax.gif nu bet padejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 07 24, 17:06)
ka daryt nieko patart negaliu, bet man tokie spuogai kyla nuo netinkamos kosmetikos, nekarto esu isitikinus pvz kaip BE mineraline pudra  doh.gif

Ir kaip tu juos gydai? Nes net uzmaskuot neina, aplinkiniai klausia kas taip dave galvon? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=BlackDhalia,2012 07 24, 16:27]
Man irgi pradeda skaudeti vieta ir ji po truputi rausta, o tada toks guzas atsiranda blink.gif Galvoju gal tokie spuogai sutampa su padidejusia itampa/stresu, bet irgi ne visada. Saule mano atveju netgi padeda, oda lyg svaresnes pasidaro.

as turiu akne. man irgi kartais buna taip. pradeda rausti odos plotas, toje vietoje oda ,,dega" ir buna raudona, po kurio laiko atsiranda spuogas didelis, raudonumas praeina, bet tas spuogas ne toks kaip iprasti mano spuogai. kita diena jis sumažeja ir po truputi dingsta. toje vietoje nelieka rando. nuo iprastu mano spuogu lieka demes. man retai taip buna. manau, kad nuo kazkokiu produktu ar nuo streso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 24 liepos 2012 - 18:29
QUOTE(dvynuke85 @ 2012 07 23, 19:56)
kaip man patinka tas clinique turnaround thumbup.gif tik jau irgi i pabaiga,pirksiu antra karta.

O sakykit, kuo taip patinka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 07 24, 14:46)
O kokius vitaminus gerei? Kosmetologe irgi krypo link vociu, bet sake, tada turetu ir pulinys atsirast, bet ne.  smile.gif

Oi, tikrai neatsimenu. Tai buvo prieš gerus 10 metų.
Atsakyti
Į votis man nelabai panašu, aš net turėjau įtarimą ar negali būti kažkas panašaus į puslelinę,nes pradžioje ir dilgčioja ir rausta, nors šiaip pūslelinės neturiu. g.gif Rudenį buvau taip užsivedus padaryti tam galą, kad prisidariau krūvą tyrimų, lankiausi pas gydytojus,valiaui organizmą, bet niekas nieko..Iš kosmetikos išbandžiusi labai daug ką, pradedant priemonėmis nuo kelių litų baigiant brangia kosmetika. Veido valymui man labai padeda molio kaukės, tikrai matau pagerėjimą kai reguliariai naudoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 07 24, 14:11)
Sveikos, o ka patartumete odai, kuria laikas nuo laiko tokie keisti spuogai ismusa - raudoni, labai dideli ir skausmingi, net is pradziu votis primena, bet taip ir pulinukas pavirsiui nesusidaro, o po kokiu 2 sav. pradeda nykti ir jo vietoj deme lieka ilgam  doh.gif  kosmetologe neturejo ka patart!  blink.gif  Del inkstiru valymo visom galiu patarti Lumene durpiu kauke (85% naturali), super isvalo ir sutraukia poras  thumbup.gif

Ir as tokiais apdovanota jau koki 12 metu, bet jie dazniausiai man iskyla ziema kai kojas susalu arba vasara, kai po duso kur ant skersvejo pabunu, o kartais atsiranda pries mm. Man tie gumbeliai labai ilgai neisnyksta kol issivaikscioja. Isbandziau begales vaistu, bet kolkas atradau tik viena, kuris ta procesa pagreitina- cinko suplaktine, kuri parduodama su receptu. Ji sumazina ta guzeli ir is jo subrandina inkstiriuka maziuka. 4u.gif
Atsakyti