Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(himalaia @ 2011 03 05, 21:08)
Aš visada žiūriu į odos būklę ir atitinkamai priemones tam kartui renkuosi. Nes jei veido zonos skirtingos, tai skirtinga ir priežiūra joms reikalinga. Manau, kad tai geriausias būdas prižiūrėti mišrią odą.

Aš sutinku su jumis smile.gif ir kiek esu skaičius visokių žurnalų, knygų, tai visur rašo taip, kad atskira zona - skirtinga priežiūra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 05, 18:53)
gal radote kokį gerą drėkinamąjį kremą? ax.gif

Naudoju paprastą NIVEA (va tokį: http://t1.gstatic.co...Q...Stpcex&t=1). Man patinka, kad lengvas, bet kitoms gal netiks ax.gif . O tepu keletą kartų per dieną, ypač sausesnes vietas. Kartą per savaitę dar drėkinamąją kaukę pasidarau (Aldo Vandini), o sausinančių dalykų stengiuos vengt, nes man nuo jų dar labiau riebios vietos riebėja.

Beje, kiek esu brangesnių kremų bandžius, tai man daug mažiau patiko nei Nivea. Ir net tos pačios Nivea brangesnis netiko. Įdomu būtų kitų atsiliepimus apie šitą kremą išgirst, ar čia man vienai jis taip gerai sueina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 03 06, 02:09)
Naudoju paprastą NIVEA (va tokį: http://t1.gstatic.co...Q...Stpcex&t=1). Man patinka, kad lengvas, bet kitoms gal netiks ax.gif . O tepu keletą kartų per dieną, ypač sausesnes vietas. Kartą per savaitę dar drėkinamąją kaukę pasidarau (Aldo Vandini), o sausinančių dalykų stengiuos vengt, nes man nuo jų dar labiau riebios vietos riebėja.

Beje, kiek esu brangesnių kremų bandžius, tai man daug mažiau patiko nei Nivea. Ir net tos pačios Nivea brangesnis netiko. Įdomu būtų kitų atsiliepimus apie šitą kremą išgirst, ar čia man vienai jis taip gerai sueina smile.gif

esu bandžius, netiko, man apskritai paskutiniu metu jokie kremai nebepadeda toms sausoms vietoms.. jos vis tiek lupinėjasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 06, 10:27)
esu bandžius, netiko, man apskritai paskutiniu metu jokie kremai nebepadeda toms sausoms vietoms.. jos vis tiek lupinėjasi sad.gif

ir kaukę pasidarius lupinėjas?
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 06, 11:27)

o jeigu pabandytumete is Eucerin serijos kremuka skirta ypatingai sausai odai, tikslaus pavad. neatsimenu zinau tiek kad ypatingai sausos odos prieziurai su slapalu.
paprasykite meginuko eurovaistineje , man maloniai duoda
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 03 06, 12:18)
ir kaukę pasidarius lupinėjas?

aha, čia nuolatinė mano problema, kurios niekaip negaliu panaikinti..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 06, 21:48)
aha, čia nuolatinė mano problema, kurios niekaip negaliu panaikinti..

O riebalinio maisto pakankamai valgot? Labai liesos dietos laikantis oda išsausėja. Arba gal skysčių pakankamai negaunant? Nes tokiu atveju (ypač jei kitose zonose oda nėra sausa) labiau panašu, kad oda iš vidaus drėgmės negauna...
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 06, 03:27)

O kokias priemones naudojat veido priežiūrai?
Kaip oda atrodo tose sausose vietose? Neraudonuoja, neniežti? Gal pas dermatologą apsilankyti reiktų...
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 03 06, 22:44)
o jeigu pabandytumete is Eucerin serijos kremuka skirta ypatingai sausai odai, tikslaus pavad. neatsimenu zinau tiek kad ypatingai sausos odos prieziurai su slapalu.
paprasykite meginuko eurovaistineje , man maloniai duoda

hm, o nebus jis per riebus?

QUOTE(Antithesis @ 2011 03 07, 01:19)
O riebalinio maisto pakankamai valgot? Labai liesos dietos laikantis oda išsausėja. Arba gal skysčių pakankamai negaunant? Nes tokiu atveju (ypač jei kitose zonose oda nėra sausa) labiau panašu, kad oda iš vidaus drėgmės negauna...

dietos nesilaikau jokios, vandens išgeriu beveik po porą litrų per dieną smile.gif

QUOTE(himalaia @ 2011 03 07, 02:23)
O kokias priemones naudojat veido priežiūrai?
Kaip oda atrodo tose sausose vietose? Neraudonuoja, neniežti? Gal pas dermatologą apsilankyti reiktų...

šiuo metu bioderma, šiaip neraudonuoja, nieko nėra, tik tiek, kad lupasi ir vietom pleiskanojs (pvz, ties antakiu vienu).. priemonių visokių esu išbandžius begales, bet tinkamos sau dar neatradau, nes nuo vienų atsiranda spuogelių, kitos nepadeda sausoms vietoms, žodžiu, tragedija..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 07, 07:58)
hm, o nebus jis per riebus?

Jis tikrai geras, man kaip tik vienu metu nuo pleiskanojančios odos dermatologė buvo rekomendavus. Aišku, kremas problemos neišspręs, tik palengvins būseną. Jei pleiskanoja, tada mano nuomone vis tiek kažko trūksta - vitaminų ar mineralų. Aš pasikonsultuočiau su dermatologe tokiu atveju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 03 06, 01:09)
Naudoju paprastą NIVEA........... Įdomu būtų kitų atsiliepimus apie šitą kremą išgirst, ar čia man vienai jis taip gerai sueina smile.gif

turiu ir as sita, nieko visai, bet kad stebuklas butu, nepasakyciau... dabar mano naujausi atradimai- Weleda Wildrose drekinamasis kremas norm. ir misriai odai ir Olaz Beauty Fluid. tik gaila, kad jie SPF neturi.
beje, kas del pleiskanojimo, turejau ir as sia problema, tepiau riebiais kremais, nes galvojau, kad sausa oda turiu, kol poros neisiplete... laime, kad netycia nusipirkau misriai odai skirta drekikli. ir pastebejau, kad jo visai pakanka. ir dar ka pirksiu ir pirksiu- tai Neutrogenos Visibly clear 2in1, gal jis man ta pleiskanojima iki minimumo sumazino..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 08 kovo 2011 - 21:39
QUOTE(Antithesis @ 2011 03 08, 21:29)
Jis tikrai geras, man kaip tik vienu metu nuo pleiskanojančios odos dermatologė buvo rekomendavus. Aišku, kremas problemos neišspręs, tik palengvins būseną. Jei pleiskanoja, tada mano nuomone vis tiek kažko trūksta - vitaminų ar mineralų. Aš pasikonsultuočiau su dermatologe tokiu atveju ax.gif

turbūt teks..
Atsakyti