Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(Vitulka @ 2012 07 20, 16:05)
kartais tepu. taupau taip  lotuliukas.gif Clinique nėra drėkinantis  smile.gif

ir tau padeda tie kremai pigmentinems demems? man labiausiai padejo glikolio rugsties pilingai blush2.gif
Atsakyti
labukas,skundziausi pas jus del riebios odos.sakete kad vaistinej prikis bet ko,nuvaziavau i didziaja vaistine akropoly ,ne kur babulkos dirba (tos tikrai galetu ikisti) . pasiule veido prausikli Eucerin DermoPURIFYER ir krema nuo spuogu ACNOFAN su arbatmedziu aliejumi ,spoguotai odai.

Nuo eucerin prausiklio oda nebera tokia riebi,tik truputi sausina.o kremuka vartojus nebeliko ir spuogu.

ir noriu paklausti ka galetumete pasiulyti ,po spuogu likusius randelius gydyti.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 19, 21:06)
gal sudėtį galėtumėt parašyt  4u.gif

dėžutę jau išmečiau, o ant indelio nėra verysad.gif Apsižioplinau verysad.gif ir į mane kreipkis tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 18, 20:18)
tai pirkit tą patį, jei tiko. Kam išradinėt naują dviratį?  g.gif
vakare:

kaip man patinka tas clinique turnaround thumbup.gif tik jau irgi i pabaiga,pirksiu antra karta.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 23, 15:02)
labukas,skundziausi pas jus del riebios odos.sakete kad vaistinej prikis bet ko,nuvaziavau i didziaja vaistine akropoly ,ne kur babulkos dirba (tos tikrai galetu ikisti) . pasiule veido prausikli Eucerin DermoPURIFYER ir krema nuo spuogu ACNOFAN su arbatmedziu aliejumi ,spoguotai odai.

Nuo eucerin prausiklio oda nebera tokia riebi,tik truputi sausina.o kremuka vartojus nebeliko ir spuogu.

Oho, per penkias dienas spuogai isnyko bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 23, 19:15)
Oho, per penkias dienas spuogai isnyko  bigsmile.gif

stebuklinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 23, 21:15)
Oho, per penkias dienas spuogai isnyko  bigsmile.gif

inkstirai ax.gif vietoje ju liko buvimo pasekme, nezymus randeliai , unsure.gif isnykti neisnyko,o tiesiog ju nebera,ir nauju neatsiranda.
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2012 07 23, 19:56)
kaip man patinka tas clinique turnaround thumbup.gif tik jau irgi i pabaiga,pirksiu antra karta.

man jis irgi atradimas po Sebamed'o thumbup.gif tik kaina erzina biggrin.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 24, 08:50)
inkstirai  ax.gif vietoje ju liko buvimo pasekme,  nezymus randeliai , unsure.gif isnykti neisnyko,o tiesiog ju nebera,ir nauju neatsiranda.

inkštirus Acnofan'as? vidno, no ovirajatno g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 24, 12:34)
man  jis irgi atradimas  po Sebamed'o  thumbup.gif tik kaina erzina  biggrin.gif
inkštirus Acnofan'as? vidno, no ovirajatno  g.gif

jis yra spoguotai odos prieziurai.man vaistinej patare,nakciai sake tepti.maloniai saldo ,pagerijimas truputi yra,ziuresiu kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 liepos 2012 - 10:46
bet Acnofan'as ne nuo inkštirų. Jūs spuogų nuo inkštirų neskiriat man atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 24, 11:44)
jis yra spoguotai odos prieziurai.man vaistinej patare,nakciai sake tepti.maloniai saldo ,pagerijimas truputi yra,ziuresiu kaip bus toliau ax.gif

paimkit geriau eucerin'o žaliosios linijos krema-geli nuo spuogu jis tikrai veikia turi sudieti pieno rugšties kažkada išgydžiau savo oda butent su šiom priemonem thumbup.gif ir tikrai nesausina žveriškai, po nakties iškart matos rezultatas
Atsakyti
Sveikos, o ka patartumete odai, kuria laikas nuo laiko tokie keisti spuogai ismusa - raudoni, labai dideli ir skausmingi, net is pradziu votis primena, bet taip ir pulinukas pavirsiui nesusidaro, o po kokiu 2 sav. pradeda nykti ir jo vietoj deme lieka ilgam doh.gif kosmetologe neturejo ka patart! blink.gif Del inkstiru valymo visom galiu patarti Lumene durpiu kauke (85% naturali), super isvalo ir sutraukia poras thumbup.gif
Atsakyti