Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(susidomejus @ 2012 07 19, 14:45)
jums reiketu kremo, kuris reguliuoja riebaliniu liauku veikla, kad pristabdytu riebalavimasi, matizuotu. Neaisku, kokios linijos drekinamaji krema turit. Yra keletas riebesnes odos  tipu ir vienam tipui drekinimo net nereikia, nes oda pasidengusi nuosavais riebaliukais neisgarina dregmes. Tokiam tipui reikia tik riebaliuku gamybos stabdymo.  4u.gif

Vat būtent drekinamojo kremo pavadinimo ir nežinosiu:(
Nes perku pas kosmetologę ir ji ten atpila kiek reikia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 19, 12:34)
O gal kas naudojo Sebamed visio active hydro gel kaip patiko ?
http://www2.sebamed....0050_eng_09.png

yra LT?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 18, 20:18)
tai pirkit tą patį, jei tiko. Kam išradinėt naują dviratį?  g.gif
vakare:

Jei nesidažau, tada apsipurškiu terminiu, nuvalau vatos diskeliu. Paakius patepu kremu. Veidą Collistar savaiminiu, paskui serumas

Nekemsa poru? Kasdien naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 19, 16:51)
Nekemsa poru? Kasdien naudoji?  4u.gif

nekemša. Tai mano trečias buteliukas. Kasdien, nes kas dėl nusivalymo, tai labai nepatvarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 19, 16:32)

yra, jau nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 18, 19:18)
Veidą Collistar savaiminiu, paskui serumas

Visada maniau,kad pirma reiketu tepti krema ar seruma, o po to savaiminio idegio priemone bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 19, 12:34)
O gal kas naudojo Sebamed visio active hydro gel kaip patiko ?
user posted image

šiandien buvau akropoly ir užbėgau į euro vaistinę pasiužiūrėti kosmetikos, ten yra šio kremo testeris, tai pabandžiau ant rankos, viduje želėje tokie žali grūdeliai, kaip šveitiklis atrodo, o pats kremas tai malonus, jokio riebumo nepaliko ir kvepia lyg ir ramunėlėm. teisybė - parašyta, kad tinka visiem odos tipams, tik kažkaip abejoju dėl didelių sausiaodžių g.gif jei neturėčiau milžiniškų kremų atsargų tikrai susigundyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 19, 20:01)
yra, jau nusipirkau smile.gif

gal sudėtį galėtumėt parašyt 4u.gif
QUOTE(Caridian @ 2012 07 19, 20:30)
Visada maniau,kad pirma reiketu tepti krema ar seruma, o po to savaiminio idegio priemone bigsmile.gif

aj man maloniau ant tik nuvalyto drėgno veido tept savaiminį. Nes serumu aš viso veido netepu smile.gif
man atrodo, kad čia taisyklės nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 18, 21:04)
kadangi mano oda mišri, klausiu čia - ar mišriaodės po serumų tepa papildomai veido kremą ?  blush2.gif  4u.gif

Saltuoju metu laiku tepu visad ant serumo kremuka, dabar vasara- ryte tik seruma naudoju..be kremo..
Atsakyti
vitulka, o kodel netepi serumo viso veido? jeigu pvz serumas drekininantis, manau, tinkamas visam veidui g.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2012 07 19, 14:45)
jums reiketu kremo, kuris reguliuoja riebaliniu liauku veikla, kad pristabdytu riebalavimasi, matizuotu. Neaisku, kokios linijos drekinamaji krema turit. Yra keletas riebesnes odos  tipu ir vienam tipui drekinimo net nereikia, nes oda pasidengusi nuosavais riebaliukais neisgarina dregmes. Tokiam tipui reikia tik riebaliuku gamybos stabdymo.  4u.gif

o drekinimo riebiai odai nereikia? man atrodo, kad pvz. mano 32m. odai reikia ir drekinimo-labai lengvo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 20, 10:47)

o drekinimo riebiai odai nereikia? man atrodo, kad pvz. mano 32m. odai reikia ir drekinimo-labai lengvo blush2.gif  blush2.gif

tai paziurejus i oda matosi, ar jai reikia drekinimo ar ne.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 20, 10:47)
vitulka, o kodel netepi serumo viso veido? jeigu pvz serumas drekininantis, manau, tinkamas visam veidui g.gif

kartais tepu. taupau taip lotuliukas.gif Clinique nėra drėkinantis smile.gif
Atsakyti