Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(Vitulka @ 2012 07 18, 16:55)
man netiko.

O gal gali aprasyti savo ryto ir vakaro rezimus su priemonem?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 18, 18:18)
pas mane nera labai problematiska oda,tik oda riebaluojasi,Vitulka sake kad spuogai pasirodo ne del riebios odos,bet kodel kai oda priziurejau ''kol tiko'' prausiklis ,ju nebuvo.patarkite prasau koki ''prausikli'' riebiai odai,kuriai riebuma nueme?

tai pirkit tą patį, jei tiko. Kam išradinėt naują dviratį? g.gif

QUOTE(Caridian @ 2012 07 18, 20:03)
O gal gali aprasyti savo ryto ir vakaro rezimus su priemonem?

vakare:

Jei nesidažau, tada apsipurškiu terminiu, nuvalau vatos diskeliu. Paakius patepu kremu. Veidą Collistar savaiminiu, paskui serumas. Bet ne kasdien visas veidas, kartais tepu tik plotus su dėmėm. Labiausiai patiko Clinique Turnaround, baigės. Nusipirkau Lancome Visionnaire. Netinka, oda pasidarė nelygi kažkokia, dar ir porą spuogų išdygo tose vietose, kurias tepiau Lancome. Dabar laukiu Clinique turnaround ir galima sakyt netepu niekuom, kartais Darphin aliejuku ar Sebamed geliu.

Jei dažaus, tada pienelis, kol diskelis lieka švarus. Purškiu terminį, nusausinu diskeliu. Savaiminis ir vėl paakiai, ir vėl serumas/gelis/aliejukas.

Ryte:

Paakius kremu. Veidą serumu kartais, bet retai, o jei tepu tik plotus su dėmėm. Nemėgstu ryte lįst prie veido schmoll.gif
Atsakyti
kadangi mano oda mišri, klausiu čia - ar mišriaodės po serumų tepa papildomai veido kremą ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 18, 21:04)
kadangi mano oda mišri, klausiu čia - ar mišriaodės po serumų tepa papildomai veido kremą ?  blush2.gif  4u.gif

aš netepu, nes tada oda labai riebaluojasi ir net kemšasi, ko naudojant tik 1 priemonę nebūna, bet gal kitos kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 18, 16:18)
pas mane nera labai problematiska oda,tik oda riebaluojasi,Vitulka sake kad spuogai pasirodo ne del riebios odos,bet kodel kai oda priziurejau ''kol tiko'' prausiklis ,ju nebuvo.patarkite prasau koki ''prausikli'' riebiai odai,kuriai riebuma nueme?

Pabandykit Rasos prausikli probleminei odai ir krema-geli. Man, riebiaodei, jie labai tinka, o ir kaina nedidele.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 18, 18:18)

o man kaip tik atrodo, kad prausiklį reikia kuo švelnesnį naudoti, be rūgščių, neutralų, aš pati šitą bėdą turiu, dabar jau tvarkosi, tai paaiškėjo, kad iki jos dasigyvenau naudodama per stiprų prausiklį, o kremas-gelis mums yra MUST HAVE, nors nakčiai aš mėgstu riebesnį kremą, nes odytė sausėja. mirksiukas.gif

vėl reikės nusipirkti hialurono rugšties, nes oda šerpetoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 18, 16:55)
man netiko. Aš prieš naudojant pienelį, naudojau makiažo valymo servetėles, bet brangu ir kažkaip neradau, kurios patiktų. Bet naudojau ir tiek, kol Kalėdom dovanų negavau pienelio. Servetėlių nebaigus pradėjau naudot pienelį ir man akivaizdžiai odos būklė pagerėjo. Oda nerausta nusivalius pieneliu, spuogų apmažėjo iki tiek, kad atsiranda tik prieš mmmm. Dabar būna dienų, kad patinku sau tiek, kad einu be pudros biggrin.gif o aš šiaip labai savikritiška odos išvaizdai ir priekabi.
na netinka man vanduo nors tu ką. Prausiu veidą tik po molio kaukes, tada jau niekur nedingsi, reikia  smile.gif

man tai bet kokios serveteles erzina akis, o ir atrodo, kad nelabai gerai nuvalo. vistiek norisi nupraust oda. jau daugybe metu naudoju prausiklius, bandziau gaudalie putas, bet nelabai patiko-vis tas jausmas, kad nelabai gerai nuprausia makiaza doh.gif
Atsakyti
O gal kas naudojo Sebamed visio active hydro gel kaip patiko ?
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš šioje temoje nauja, bet su sena problema smile.gif

Turiu susipirkusi Academie kosmetikos priemones, man jos kaip ir tinka ir patinka. Kiekvieną mėnesį darau veido valimą. Situacija gerėja. Tik va, kankina pastovus veido blizgesys. Pasidengia veidas riebalu, tai dienos bėgyje po keletą kartų su servetėle nuvalau.

Gal žinote kokių veiksmingų priemonių, kurios sumažintų tą veido blizgėjimą? g.gif
Kažkada kiekvieną rytą su sušaldytais medetkų ledukais nusivalydavau, bet kažkaip apleidau šią procedūrą.

Gal ką parekomenduotumėte?
Atsakyti
QUOTE(Russell @ 2012 07 19, 14:41)
Sveikos 4u.gif
Aš šioje temoje nauja, bet su sena problema smile.gif

Turiu susipirkusi Academie kosmetikos priemones, man jos kaip ir tinka ir patinka. Kiekvieną mėnesį darau veido valimą. Situacija gerėja. Tik va, kankina pastovus veido blizgesys. Pasidengia veidas riebalu, tai dienos bėgyje po keletą kartų su servetėle nuvalau.

Gal žinote kokių veiksmingų priemonių, kurios sumažintų tą veido blizgėjimą? g.gif
Kažkada kiekvieną rytą su sušaldytais medetkų ledukais nusivalydavau, bet kažkaip apleidau šią procedūrą.

Gal ką parekomenduotumėte?

kokias Academie priemones naudojat?
be to dabar vasara, daug kam blizga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 07 19, 14:36)
kokias Academie priemones naudojat?
be to dabar vasara, daug kam blizga. 4u.gif

Prausikli, losjoną ir drėkinamąjį kremą.
Nepamenu tiksių pavadinimų, bet jei domina grįžus namo galėsiu surašyti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Russell @ 2012 07 19, 15:42)
Prausikli, losjoną ir drėkinamąjį kremą.
Nepamenu tiksių pavadinimų, bet jei domina grįžus namo galėsiu surašyti smile.gif

jums reiketu kremo, kuris reguliuoja riebaliniu liauku veikla, kad pristabdytu riebalavimasi, matizuotu. Neaisku, kokios linijos drekinamaji krema turit. Yra keletas riebesnes odos tipu ir vienam tipui drekinimo net nereikia, nes oda pasidengusi nuosavais riebaliukais neisgarina dregmes. Tokiam tipui reikia tik riebaliuku gamybos stabdymo. 4u.gif
Atsakyti