Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

Gal esate tureje Kitzinger valomasias putas riebiai odai? sita kosmetika skirta vyresniems,bet gal tos putos tiktu ir jaunai probleminei odai?

Radau aprašymą

Ši ypač moderni giliuosius odos sluoksnius veikianti priemonė skirta riebiai ir užterštai bei normaliai ir mišriai odai valyti. Ji pavirsta putomis, kurios švelniai (pH 4,5) šalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus. Priemonės naudojimo rezultatas – mažos poros ir šviesi oda.
DR. KITZINGER putos valo švelniai, bet veiksmingai. Salicilo rūgštis (BHA) pasižymi antiuždegiminiu poveikiu ir kartu su vaisių rūgštimis (AHA) puikiai nušveičia odą. Putos suaktyvina pavargusią odą, ilgam pagerina jos išvaizdą ir sukuria sveiką rūgštinį sluoksnį.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 18, 10:40)
blink.gif  blink.gif  g.gif  g.gif kaip idomiai, nesu girdejus, kad kimstu poras. atrodo paprastas vandenelis g.gif  g.gif

tiesą sakant kai dabar prakalbot, aš prisiminiau, jog naudojau garnier toniką mano oda buvo pilna mažų inkštiriukų, bet aš dėl visko apkaltinau pienelį, nors dėl viso pikto mečiau abi priemones lauk, ir oda susitvarkė thumbup.gif

Man irgi putos labai įdomu, norėčiau, kad nuvalytų ir makiažą, naudoju gelį, bet kažkaip vis gundausi įsigyti kokias nors geras putas, tik ar jos tiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2012 07 18, 10:58)
tiesą sakant kai dabar prakalbot, aš prisiminiau, jog naudojau garnier toniką mano oda buvo pilna mažų inkštiriukų, bet aš dėl visko apkaltinau pienelį, nors dėl viso pikto mečiau abi priemones lauk, ir oda susitvarkė thumbup.gif

Man irgi putos labai įdomu, norėčiau, kad nuvalytų ir makiažą, naudoju gelį, bet kažkaip vis gundausi įsigyti kokias nors geras putas, tik ar jos tiktų? g.gif

mane gasdina, kad sita kosmetika KITZINGER vyresnei odai. Iš toniku pabandykit Uriage Hyseac mišriai riebiai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 18 liepos 2012 - 10:01
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 18, 08:40)
blink.gif  blink.gif  g.gif  g.gif kaip idomiai, nesu girdejus, kad kimstu poras. atrodo paprastas vandenelis g.gif  g.gif

Tie vandenėliai ant mano odos lipnią plėvelę palieka. Jei, nusivaliusi pieneliu, pereinu veidą toniku, jausmas toks, kad veidas nešvaresnis, nei prieš valant. Jokio gaivumo ir švarumo pojūčio, kaip kad turėtų būti. Ant lipnios odos kaupiasi visokiausi nešvarumai, užsikemša poros ir pabyra spuogš desantas.

QUOTE(style18 @ 2012 07 18, 08:59)
mane gasdina, kad sita kosmetika KITZINGER vyresnei odai. Iš toniku pabandykit Uriage Hyseac mišriai riebiai odai.

Ne į amžių, nurodytą ant pakuotės reikia žiūrėti, o į odos būklę ir jos poreikius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 18, 10:40)

kodėl paprastas? terminis - paprastas vandenėlis. O tonikas pilnas visokių medžiagų smile.gif
QUOTE(style18 @ 2012 07 18, 10:59)

o mane tai kaina gąsdina biggrin.gif
Kame jis vyresnei odai įdomu g.gif susiradau sudėtį. Susitikrinau su ingredientų žodynu. Ir išvadoj aš jo nepirkčiau. Vadinamoji AHA rūgštis - GLYCOLIC ACID - sudėtyje 5 vietoj, O BHA rūgšties nėra išvis. Na sudėtyje ji vadinas SODIUM SALICYLATE, bet Paula Choice rašo, kad tai tik druska iš BHA rūgšties, todėl ji neturi šveičiamosios savybės (tikrasis tekstas )
Atsakyti
Ir išvadoj aš jo nepirkčiau. Vadinamoji AHA rūgštis - GLYCOLIC ACID - sudėtyje 5 vietoj, O BHA rūgšties nėra išvis. Na sudėtyje ji vadinas SODIUM SALICYLATE, bet Paula Choice rašo, kad tai tik druska iš BHA rūgšties, todėl ji neturi šveičiamosios savybės (tikrasis tekstas )
[/quote]

probleminei odai nepadetu?

ka galite pasakyti apie

Neostrata Antibakterinis prausiklis / „ Clarifying Cleanser", pH 3.5
(4% gliukonolaktono ir 1% triklozano) nedirginantis, putojantis, bemuilis ir antibakterinis prausiklis, valantis ir gerinantis visų tipų odos būklę. Ypač tinka riebiai ir į aknę linkusiai odai arba nuo prausimosi su muilu sudirgstančiai odai.
Talpa 200 ml buteliukas su dozatoriumi
Kaina 79 Lt

tas triklozanas nedirgintu odos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 18 liepos 2012 - 11:35
Rašo, kad triklozanas veikia antibakteriškai. O dirgins ar ne nuo odos priklauso
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 18, 13:07)
Rašo, kad triklozanas veikia antibakteriškai. O dirgins ar ne nuo odos priklauso

neostrata geresnis uz kitzinger? geriau oda pavalytu? kitzinger svelnesnis, bet gal ir jis apmažintu inkštirų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 07 18, 14:40)
neostrata geresnis uz kitzinger? geriau oda pavalytu? kitzinger svelnesnis, bet gal ir jis apmažintu inkštirų smile.gif

pagal sudėtį geresnis. Kitzinger BHA rūgšties turi minimaliai, ką jis ten nuo inkštirų padės.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 17, 21:46)
gal ir yra. Tik žinau, kad prausiklį pakeitus pieneliu, toniką - terminiu vandeniu, kremą  - geliu serumu, mano odos būklė labai pagerėjo  smile.gif

sakot prausiklis blogiau nei pienelis ? g.gif
nebūčiau pagalvojus. g.gif blush2.gif man pieneliai nelabai patinka.. atrodo na kad kremu valyčiau veidą biggrin.gif tai labiau megstu bioderma prausikli + biodermos vandenuka. blush2.gif ar prausiklis gali daryt kažką blogo? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 18, 15:00)
sakot prausiklis blogiau nei pienelis ? g.gif 
nebūčiau pagalvojus.  g.gif  blush2.gif  man pieneliai nelabai patinka.. atrodo na kad kremu valyčiau veidą biggrin.gif tai labiau megstu bioderma prausikli + biodermos vandenuka.  blush2.gif  ar prausiklis gali daryt kažką blogo?  g.gif  blush2.gif

man netiko. Aš prieš naudojant pienelį, naudojau makiažo valymo servetėles, bet brangu ir kažkaip neradau, kurios patiktų. Bet naudojau ir tiek, kol Kalėdom dovanų negavau pienelio. Servetėlių nebaigus pradėjau naudot pienelį ir man akivaizdžiai odos būklė pagerėjo. Oda nerausta nusivalius pieneliu, spuogų apmažėjo iki tiek, kad atsiranda tik prieš mmmm. Dabar būna dienų, kad patinku sau tiek, kad einu be pudros biggrin.gif o aš šiaip labai savikritiška odos išvaizdai ir priekabi.
na netinka man vanduo nors tu ką. Prausiu veidą tik po molio kaukes, tada jau niekur nedingsi, reikia smile.gif
Atsakyti
pas mane nera labai problematiska oda,tik oda riebaluojasi,Vitulka sake kad spuogai pasirodo ne del riebios odos,bet kodel kai oda priziurejau ''kol tiko'' prausiklis ,ju nebuvo.patarkite prasau koki ''prausikli'' riebiai odai,kuriai riebuma nueme?
Atsakyti