Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(Fajeti @ 2012 07 17, 14:50)
na, o aš įžuliai priminsiu apie save ir prašysiu patarimo kreminei pudrai arba kremui su spalva, nes šiandien labai susnervinau pamačiusi, kad mano norimo produkto antroje vietoje pagal sudėti alkoholis...

Tai gal kreminiu pudru arba kremu su spalva temose labiau merginos kazka patartu? g.gif
Atsakyti
bandysiu ir ten pasiklausti, tiesiog pamaniau mišriaodės/riebiaodės gali slėpti kokį stebuklą kosmetikos krepšelyje 4u.gif
ir aš naudoju mineralinę tiesiog norisi kuo nors pakeisti, nors priekaištų pudrytei ir neturiu:)
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 17, 07:59)
aciu lb uz patarimus  smile.gif
ne nezinau  unsure.gif na o pirktis aklai nenoriu,ir poto vel kazka bandyt,juk tai metymas pinigu.

to brudo nebenadoju,iskart spuogai uzpuole,net nezinau kuo veida dabar prausti,muilas irgi kazkaip sausina.

nuo spuogu gerai padeda kremas su antibiotikais duac, brangus, bet efektyvus. man israse dermatologas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 17, 13:36)
muilu? blink.gif kokiu? Nusipirkit Medimix, kainuoja iki 3 lt, juo bandykit praust veidą, bet BŪTINAI po to drėkinkit ir stipriai, nes muilas sausinantis odą

nu as nesiulyciau prausti muilu, nes sausina oda. schmoll.gif schmoll.gif kodel nepabandzius paprasto svelnaus margaritos prausiklio su vaistazolem. kainuoja nedaug. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Fajeti @ 2012 07 17, 14:14)
bandysiu ir ten pasiklausti, tiesiog pamaniau mišriaodės/riebiaodės gali slėpti kokį stebuklą kosmetikos krepšelyje 4u.gif
ir aš naudoju mineralinę tiesiog norisi kuo nors pakeisti, nors priekaištų pudrytei ir neturiu:)

man patinka burjois bio detox kremine, tinka riebiai oda, ekologiska.
dar patiko is avene couverance serijos oil free spf 30 kompaktine, neblogai maskuojanti, neriebina odos. mirksiukas.gif neekologiska

tonikas yra reikalingas nuprausus oda galutinai nuvalyt, sudrekint. turinciom riebia oda ja reikia gerai valyt, kad nekiltu spuogu, bet tik svelniom priemonem. man yra patikes margaritos ar rasos tonikas be alkoholio su ramunelem ir agurkais. juk nebutina brangios priemones odai prausti ir pavalyti. geriau pasitapyti geresniam kremui, ar vizitui pas dermatologa
Papildyta:
My Webpage
esu bandzius si prausikli ir patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 17 liepos 2012 - 15:02
QUOTE(Fajeti @ 2012 07 17, 14:50)
na, o aš įžuliai priminsiu apie save ir prašysiu patarimo kreminei pudrai arba kremui su spalva, nes šiandien labai susnervinau pamačiusi, kad mano norimo produkto antroje vietoje pagal sudėti alkoholis...

koks būtent alkoholis?

o aš vietoj toniko geriau patarsiu terminį vandenį, bent jau dėl jo galima būt ramiam, kad nekimš porų ax.gif

Fajeti, jūs rašėt, kad jūsų oda pleiskanoja. Neįsivaizduoju kaip tepat krempudrą ar mineralinę g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 17, 14:07)

tonikas yra reikalingas nuprausus oda galutinai nuvalyt, sudrekint. turinciom riebia oda ja reikia gerai valyt, kad nekiltu spuogu, bet tik svelniom priemonem. man yra patikes margaritos ar rasos tonikas be alkoholio su ramunelem ir agurkais. juk nebutina brangios priemones odai prausti ir pavalyti. geriau pasitapyti geresniam kremui, ar vizitui pas dermatologa

Absoličiai visi mano bandyti tonikai baisiai nepatiko mano odai: likdavo lipnumas, oda nuolat atrodė nešvari ir visaip kitaip bjauri.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 17, 16:18)
Absoličiai visi mano bandyti tonikai baisiai nepatiko mano odai: likdavo lipnumas, oda nuolat atrodė nešvari ir visaip kitaip bjauri.

naudoju toki oksigenuojanti vandeni vietoj toniko, jis su vit C ir E, tikrai po jo oda lipni, taciau man tai netrukdo, juk ant virsaus paskui dar tepu kremuka smile.gif
Atsakyti
[quote=Vitulka,2012 07 17, 16:16]
koks būtent alkoholis?

o aš vietoj toniko geriau patarsiu terminį vandenį, bent jau dėl jo galima būt ramiam, kad nekimš porų ax.gif

Fajeti, jūs rašėt, kad jūsų oda pleiskanoja. Neįsivaizduoju kaip tepat krempudrą ar mineralinę g.gif
[/quote

ne taip išsireiškiau doh.gif turiu galvoje, kad oda išsausėja ir atsiranda tokių kaip šerpetojimų, tačiau panaudojus drėkinamąją kaukę ar ką nors intensyviai drėkinančio jie išnyksta:) todėl ir kilo dilema ką naudoti - oda riebaluojasi ir linkusi dehidratuotis.

va, šita pudra, parašyta tiesiog alkoholis.
luvos-molio-kremine-pudra-su-abrikosu-kauliuku-aliejumi-sviesi-50-ml
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2012 07 17, 16:40)

ne taip išsireiškiau doh.gif turiu galvoje, kad oda išsausėja ir atsiranda tokių kaip šerpetojimų, tačiau panaudojus drėkinamąją kaukę ar ką nors intensyviai drėkinančio jie išnyksta:) todėl ir kilo dilema ką naudoti - oda riebaluojasi ir linkusi dehidratuotis.

va, šita pudra, parašyta tiesiog alkoholis.
luvos-molio-kremine-pudra-su-abrikosu-kauliuku-aliejumi-sviesi-50-ml

tai jūsų oda mišri dehidratuota. Per maža drėkinimo.
Manau natūralistės pasakytų, kad jei neparašyta koms alkoholis, vadinas, jis gerasis.
Bet molis sausina, tai pudra irgi turėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 17, 15:16)
koks būtent alkoholis?

o aš vietoj toniko geriau patarsiu terminį vandenį, bent jau dėl jo galima būt ramiam, kad nekimš porų  ax.gif

Fajeti, jūs rašėt, kad jūsų oda pleiskanoja. Neįsivaizduoju kaip tepat krempudrą ar mineralinę  g.gif

o jums tonikas yra kimses poras blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 17, 21:13)
o jums tonikas yra kimses poras blink.gif  blink.gif

gal ir yra. Tik žinau, kad prausiklį pakeitus pieneliu, toniką - terminiu vandeniu, kremą - geliu serumu, mano odos būklė labai pagerėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 17, 19:13)
o jums tonikas yra kimses poras blink.gif  blink.gif

Taip, yra kimses. Emus naudoti tonika odos bukle labai suprastejo, o jo atsisakius vel susitvarke, nors kitos priemones nesikeite.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 18, 00:45)
Taip, yra kimses. Emus naudoti tonika odos bukle labai suprastejo, o jo atsisakius vel susitvarke, nors kitos priemones nesikeite.

blink.gif blink.gif g.gif g.gif kaip idomiai, nesu girdejus, kad kimstu poras. atrodo paprastas vandenelis g.gif g.gif
Atsakyti