QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 17, 07:59)
aciu lb uz patarimus
ne nezinau
na o pirktis aklai nenoriu,ir poto vel kazka bandyt,juk tai metymas pinigu.
to brudo nebenadoju,iskart spuogai uzpuole,net nezinau kuo veida dabar prausti,muilas irgi kazkaip sausina.
nuo spuogu gerai padeda kremas su antibiotikais duac, brangus, bet efektyvus. man israse dermatologas
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 17, 13:36)
muilu?
kokiu? Nusipirkit Medimix, kainuoja iki 3 lt, juo bandykit praust veidą, bet BŪTINAI po to drėkinkit ir stipriai, nes muilas sausinantis odą
nu as nesiulyciau prausti muilu, nes sausina oda.
kodel nepabandzius paprasto svelnaus margaritos prausiklio su vaistazolem. kainuoja nedaug.
Papildyta:
QUOTE(Fajeti @ 2012 07 17, 14:14)
bandysiu ir ten pasiklausti, tiesiog pamaniau mišriaodės/riebiaodės gali slėpti kokį stebuklą kosmetikos krepšelyje
ir aš naudoju mineralinę tiesiog norisi kuo nors pakeisti, nors priekaištų pudrytei ir neturiu:)
man patinka burjois bio detox kremine, tinka riebiai oda, ekologiska.
dar patiko is avene couverance serijos oil free spf 30 kompaktine, neblogai maskuojanti, neriebina odos.
neekologiska
tonikas yra reikalingas nuprausus oda galutinai nuvalyt, sudrekint. turinciom riebia oda ja reikia gerai valyt, kad nekiltu spuogu, bet tik svelniom priemonem. man yra patikes margaritos ar rasos tonikas be alkoholio su ramunelem ir agurkais. juk nebutina brangios priemones odai prausti ir pavalyti. geriau pasitapyti geresniam kremui, ar vizitui pas dermatologa
Papildyta:
My Webpage
esu bandzius si prausikli ir patiko