Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 15, 21:10)
o vieno kazko nera,kad nesiriebaluotu ir spuogu nebutu? mano riebi oda,prausiu Garnier ,spuogai nurimsta trumpam,veide turiu daug paliktu randeliu,prasau patarkite,kas veiksmingai tikrai padetu,nebegaliu jau kovot su tais spuogais ir riebia oda,gal kreiptis pas kosmetologe,gal klaipedoje zinot kokia,ir ar mokamai,ir kiek ?

Pritariu visoms, kurios rase, kad reikia dometis, skaitineti apie priemones, jei turi problemine odele. Spuogeliams gydyti ir riebiai odelei tinka Australian Body Care su arbatmedziu, Anna Lotan, korejietiska Mizon kosmetika. Cia tos, kurios tiko is visu bandytu thumbup.gif
Man nera vienos priemones, kuri issprestu visas problemas: naudoju prausikli, tonika, dienai BB krema, nakciai - drekinanti. Jeigu kas bando isaugt patepu lokaliom priemonem (tinka arbatmedzio aliejus, Anna Lotan sausinamasis zoleliu losjonas). Karta per savaite pilinguoju svaru veida, uzsitepu molio valancia kauke, paskiau drekinancia. 1 karta per 2 men. lankausi pas kosmetologe ax.gif
O su Garnier siulau neprasideti, turi sausinamaji efekta, todel poveikis laikinas, o paskiau spuogu tik padaugeja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 07 16, 19:34)
Pritariu visoms, kurios rase, kad reikia dometis, skaitineti apie priemones, jei turi problemine odele. Spuogeliams gydyti ir riebiai odelei tinka Australian Body Care su arbatmedziu, Anna Lotan, korejietiska Mizon kosmetika. Cia tos, kurios tiko is visu bandytu  thumbup.gif
Man nera vienos priemones, kuri issprestu visas problemas: naudoju prausikli, tonika, dienai BB krema, nakciai - drekinanti. Jeigu kas bando isaugt patepu lokaliom priemonem (tinka arbatmedzio aliejus, Anna Lotan sausinamasis zoleliu losjonas). Karta per savaite pilinguoju svaru veida, uzsitepu molio valancia kauke, paskiau drekinancia. 1 karta per 2 men. lankausi pas kosmetologe  ax.gif
O su Garnier siulau neprasideti, turi sausinamaji efekta, todel poveikis laikinas, o paskiau spuogu tik padaugeja  verysad.gif

na ir kas kad as domesiuos,skaitinejau,vienai tas padeda ,kitai kitas,viena nusipirksiu ,netiks,kita vel pirkt .nes oda pas visu skirtinga,o gali man ir netikti.pabandysiu kaip jus sakot,paziuresiu kaip oda ,keisis ar ne.

o sakykite kiek mokama pas kosmetologe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 liepos 2012 - 19:15
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 16, 17:33)
acne.org priemones labai giria forume nuo spuogų

Geri produktai drinks_cheers.gif

QUOTE(Terezza @ 2012 07 16, 18:04)
Tai praktiškai nieko nebandžius, o kažkodėl nusprendėt, kad chemija netinka.

Tikrai ax.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 20:13)
na ir kas kad as domesiuos,skaitinejau,vienai tas padeda ,kitai kitas,viena nusipirksiu ,netiks,kita vel pirkt .nes oda pas visu skirtinga,o gali man ir netikti.pabandysiu kaip jus sakot,paziuresiu kaip oda ,keisis ar ne.

Tai klausysit vaistininkiu aklai, kurioms tik svarbu produkta iskist, nualinsit oda, issausinsit ir vel ateisit i foruma su desperatiskom zinutem, kaip visa chemija yra sh.. didziausias? g.gif

Visos kurios giria, pacios nemazai savo kailiu isbande. Kai turi problemu ir skaitai, greitai perpranti, kada BHA naudot, kiek procentu, kam skirta AHA rugstis, kur ir kuriuo paros metu tept BP. Niekas negime mokedamas arba su sarasu odai tinkamu produktu mirksiukas.gif

O Nivea ir Garnier tai siulyciau pamirst... Aisku, gal kazkoks vienas kitas produktas as juos ir yra geras, bet turint problemine oda nerizikuociau naudot...

Siulyciau susirast ir perskaityt http://www.supermama...;#entry56774318 ir senesnes temas apie problemine oda. Sekmes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 20:13)
na ir kas kad as domesiuos,skaitinejau,

na matot nenorit įdėt pastangų visai. Kartu ir ieškot, bet kartu ir purtotės nuo informacijos. Kai noris sau padėt skaitai, domiesi, perki, netinka ir vėl perki, bandai. Atrast savo reik laiko ir pinigų biggrin.gif
nesidomėkit priemonėm atskirai, domėkitės sudėtimis, atsirinkit ko norit. Jūs bent žinot, kokia jūsų oda, be to kad riebaluojas?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 16, 11:03)
aš atvirkščiai nei kumiko, nerekomenduočiau veido tept matizuojančiom priemonėm, nes jos sausina odą. Sausinama oda išskyria daugiau riebalo.
su oda reikia elgtis kuo švelniau. Švelnus prausiklis, tonikas/terminis vanduo ir drėkinantis kremas/gelis/serumas. Kartą savaitėje molio kaukė. Ant spuogų ir randų tepčiau kažką iš gydančių, šviesinančių priemonių, bet tepčiau tik tas vietas, o ne visą veidą

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as netepu matizuojancio, tik kuo lengvesnem drekinanciom. juk kuo labiau sausini, tuo labiau riebaluojas.
as nenaudociau tu garnier jie tokie agresyvus doh.gif doh.gif geriau pasitaupius pinigu pas gera dermatologa apsilankyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 16:28)
prausiu,su garnier pure active,tonikas nivea,ir kremukas clean & clear po 4 val. paveikis.anksciau dar  kazkoki tonika naudojau,bet nuo toniku man daugiau spuogu atsiranda.o kremas Dry matt
o neutrogena bandet kas nors,ar jis is naturaliu  ax.gif ir ar padeda,bandysiu i vaistine kreiptis.

oi koks tamsus miskas doh.gif doh.gif neutrogena nera naturalu, jeigu norit naturaliu priemoniu apsilankykit naturalios kosmetikos temoje, ten isaiskins kas yra naturalus ir patars.
nivea ir garnier grynas brudas. geriau jau bioderma, avene mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 17, 01:03)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as netepu matizuojancio, tik kuo lengvesnem drekinanciom. juk kuo labiau sausini, tuo labiau riebaluojas.
as nenaudociau tu garnier jie tokie agresyvus doh.gif  doh.gif  geriau pasitaupius pinigu pas gera dermatologa apsilankyti mirksiukas.gif

oi koks tamsus miskas doh.gif  doh.gif neutrogena nera naturalu, jeigu norit naturaliu priemoniu apsilankykit naturalios kosmetikos temoje, ten isaiskins kas yra naturalus ir patars.
nivea ir garnier grynas brudas. geriau jau bioderma, avene mirksiukas.gif

aciu lb uz patarimus smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2012 07 16, 21:42)
na matot nenorit įdėt pastangų visai. Kartu ir ieškot, bet kartu ir purtotės nuo informacijos. Kai noris sau padėt skaitai, domiesi, perki, netinka ir vėl perki, bandai. Atrast savo reik laiko ir pinigų  biggrin.gif
nesidomėkit priemonėm atskirai, domėkitės sudėtimis, atsirinkit ko norit. Jūs bent žinot, kokia jūsų oda, be to kad riebaluojas?

ne nezinau unsure.gif na o pirktis aklai nenoriu,ir poto vel kazka bandyt,juk tai metymas pinigu.

to brudo nebenadoju,iskart spuogai uzpuole,net nezinau kuo veida dabar prausti,muilas irgi kazkaip sausina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 liepos 2012 - 08:01
Merginos,
gal galite patarti kokį tonuojantį kremą mišriai-riebiai? - dengimo reikia vidutinio, gal net lengvesnio, nes didžiulių problemų kaip ir nėra - truputį spuogelių ir paraudonavimų tose vietelėse.
problema, kad mano oda linkusi luptis (nežinau gal taip yra dėl to, kad daro procedūras su rūgštimis) g.gif tad bijau kad matysis papleiskanojimai. žinoma, reikia, kad nekimštų porų, bet čia manau ir taip suprantama biggrin.gif

p.s. tos kurios negali skirti daug pinigėlių siūlau keisti garnier ir pan. pvz. į iwostin, netruksite pastebėti skirtumo:)
Papildyta:
[quote=Uodegyte,2012 07 17, 08:59]

to brudo nebenadoju,iskart spuogai uzpuole,net nezinau kuo veida dabar prausti,muilas irgi kazkaip sausina.

sveika, pirmiausia smarkiai sumažink kosmetikos priemonių, rinkis ne muilą o valomajį gelį ar kremą jiie mažiau agresyvūs, nesausina (pvz. iwostin kainuoja iki 25lt, o naudosi ilgai), paskui naudok toniką - be alkoholio, tada patepk losjonu (čia jau gali būti alkoholio, jis skirtas tik probleminėms zonoms ar pavieniams spuogeliams, man patinka ir arbatmedžių aliejus iš australian body care, kitų firmų nebandžiau) ir naudok gerą drėkinanti kremą, man patinka acnecare- supirkau visiem mylimiem žmogučiam tai irgi labai labai patenkinti.jis naikina ir spuogus sukeliančias bakterijas. Ryte veido neplauk tik nuvalyk toniku ir pasitepk kremu.

Su laiku viskas turėtų normalizuotis;)
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2012 07 17, 10:38)

sveika, pirmiausia smarkiai sumažink kosmetikos priemonių, rinkis ne muilą o valomajį gelį ar kremą jiie mažiau agresyvūs, nesausina (pvz. iwostin kainuoja iki 25lt, o naudosi ilgai), paskui naudok toniką - be alkoholio, tada patepk losjonu (čia jau gali būti alkoholio, jis skirtas tik probleminėms zonoms ar pavieniams spuogeliams, man patinka ir arbatmedžių aliejus iš australian body care, kitų firmų nebandžiau) ir naudok gerą drėkinanti kremą, man patinka acnecare- supirkau visiem mylimiem žmogučiam tai irgi labai labai patenkinti.jis naikina ir spuogus sukeliančias bakterijas. Ryte veido neplauk tik nuvalyk toniku ir pasitepk kremu.

Su laiku viskas turėtų normalizuotis;)

Tonikas tikrai nėra būtinas. Spuogeliams gydyti tikrai nepamainomas arbatmedžio e.a., ir nebūtinai Australian Body Care, yra ir pigesnių. Geras prausiklis ir drėkiklis yra pagrindas, į kurį galima ir daugiau investuoti.
Atsakyti
o man tonikas būtinas - kadangi gyvenu praktiškai per dvi vietas tai važiuodama savaitgalių pas MB niekada nesivežu toniko, papraščiausiai nemėgstu keliauti apsikrovusi, tai nors iš neberia odytės ji kažkaip netaip gražiai man atrodo, o jei dar tomis dienomis naudočia makiažą, manau, atsirastų odos problemėlių, tik mano tonikas daugiau terminis vanduo thumbup.gif Dabar galvoju, kad reikia man susirasti tokį toniką po kurio kremo nereikėtų, gal odytei geriau būtų g.gif yra pasiūlymų?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 17, 08:59)

muilu? blink.gif kokiu? Nusipirkit Medimix, kainuoja iki 3 lt, juo bandykit praust veidą, bet BŪTINAI po to drėkinkit ir stipriai, nes muilas sausinantis odą
Atsakyti
na, o aš įžuliai priminsiu apie save ir prašysiu patarimo kreminei pudrai arba kremui su spalva, nes šiandien labai susnervinau pamačiusi, kad mano norimo produkto antroje vietoje pagal sudėti alkoholis...
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2012 07 17, 12:50)
na, o aš įžuliai priminsiu apie save ir prašysiu patarimo kreminei pudrai arba kremui su spalva, nes šiandien labai susnervinau pamačiusi, kad mano norimo produkto antroje vietoje pagal sudėti alkoholis...

O jūs būtent kreminės norit? Bent jau aš mineralinę naudoju, ten tikrai alkoholio nėra nei antroj, nei kažkelintoj vietoj 4u.gif
Atsakyti