Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(asmodeja @ 2012 05 05, 17:45)
Seikos merginos, paskaiciusi Jusu foruma, ismeginau Biodermos kremuka Sebium pore refiner, na beveik tobulas kremukas, nesu tokio turejus per visus savo 30 gyvenimo metu  biggrin.gif Bet vat mano oda siuo metu dehidratuota ziauriai, ir pasitepus tuo kremu jauciu nemalonu tempima. Gal patarsit kaip ta oda padrekinti? Is vidaus padrekinti neiseina, geriu po tris litrus vandens per diena, deja jis ant odos neuzsilaiko  verysad.gif

Galite pabandyti Biodermos Hydrabio Light kremuka. Mano misriai odai jis visai patinka, o dar naudojau is tos pacios serijos ir seruma tai akivaizdziai pagerejo odos bukle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2011 03 13, 11:11)
Noriu pasidalinti savo bedomis ir issigelbejimu, gal kam pravers 4u.gif
mano oda itin riebi (viskas plaukdavo: pudros, o po nakties atrodydavo kad kiausiniene gali kepti  blush2.gif  doh.gif), inkstiru nemazai, atsirasdavo karts nuo karto ir spuogeliu.. sutinku su tuo, kad reikia atrasti sau tinkama kosmetika, o isbandziau ir pinigu isleidau nemazai...kol radau ir man padeda ax.gif

Naudoju prausikli ryte veidui Bioderma Sebium Foaming Gel; vakare prausiu veida: Avon prausikliu nuo inkstiru (tikrai n-ta karta naudoju, veiksmingas)

Veida valau tonika Bioderma toniku Sebium H20, pries tai naudojau Iwostin, abu idealiai tiko

Veido matiskuma man islaiko arba bent jau sumazina riebalu issiskyrima NET vasara Bioderma Sebium Mat arba Vichy Normaderm Promat

Per savaite naudoju nors pora kartu veidui kauke molio...

Nakciai tepu Iwostin Purritin night care cream
Rezultatas isryskejo po  savaites naudojimo: oda atsigavo, poru sumazejo, nebeberia, o ir matiskumas (kas man buvo svarbiausia) thumbup.gif

Tiesa, kai arteja mmm blush2.gif , savaite pries oda pradeda veido ir galvos oda labiau riebaluotis, cia jau nieko nebepadarysi tik apmazinti galima, toks mano pastebejimas

o vieno kazko nera,kad nesiriebaluotu ir spuogu nebutu? mano riebi oda,prausiu Garnier ,spuogai nurimsta trumpam,veide turiu daug paliktu randeliu,prasau patarkite,kas veiksmingai tikrai padetu,nebegaliu jau kovot su tais spuogais ir riebia oda,gal kreiptis pas kosmetologe,gal klaipedoje zinot kokia,ir ar mokamai,ir kiek ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 liepos 2012 - 20:22
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 15, 22:10)
o vieno kazko nera,kad nesiriebaluotu ir spuogu nebutu? mano riebi oda,prausiu Garnier ,spuogai nurimsta trumpam,veide turiu daug paliktu randeliu,prasau patarkite,kas veiksmingai tikrai padetu,nebegaliu jau kovot su tais spuogais ir riebia oda,gal kreiptis pas kosmetologe,gal klaipedoje zinot kokia,ir ar mokamai,ir kiek ?

ne vieno kazko nera, reikia oda prausti su prausikliu, drekinti ir matizuoti su kremu,ryta vakara ,karsta vasaros diena jei yra galimybe ir veidas labai riebaluojasi reiktu prasuti ir dazniau,ir ne su garnier,nes jis labai agresyvus,gali issausinti oda,bet ne spuogus biggrin.gif geriausia rintis is vaistines asortimento,o kosmetologe tik isvalys oda tam kartui,jei pas gera pakliusi,jei ne tai tik isdraskys oda...ir vistiek patars kompleksiskai ir reguliariai rupintis oda.pvz as naudoju avene zalia prausikli,matiskumui suteikti krema actipur,kartais odai padrekinti Clinique Dramatically different moisturising gel misriai ir riebiai odai,sveiciu su eucerin sveitikliu ,bet priemones keiciasi,nera kad pastoviai tik sitas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 15 liepos 2012 - 20:33
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 15, 21:10)

aš atvirkščiai nei kumiko, nerekomenduočiau veido tept matizuojančiom priemonėm, nes jos sausina odą. Sausinama oda išskyria daugiau riebalo.
su oda reikia elgtis kuo švelniau. Švelnus prausiklis, tonikas/terminis vanduo ir drėkinantis kremas/gelis/serumas. Kartą savaitėje molio kaukė. Ant spuogų ir randų tepčiau kažką iš gydančių, šviesinančių priemonių, bet tepčiau tik tas vietas, o ne visą veidą
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 16, 13:03)
aš atvirkščiai nei kumiko, nerekomenduočiau veido tept matizuojančiom priemonėm, nes jos sausina odą. Sausinama oda išskyria daugiau riebalo.
su oda reikia elgtis kuo švelniau. Švelnus prausiklis, tonikas/terminis vanduo ir drėkinantis kremas/gelis/serumas. Kartą savaitėje molio kaukė. Ant spuogų ir randų tepčiau kažką iš gydančių, šviesinančių priemonių, bet tepčiau tik tas vietas, o ne visą veidą

su tom priemonem man gilus miskas cry.gif ar man i vaistine ar sarma kokia kreiptis ? gal patars unsure.gif

o kaukes padetu ? unsure.gif tarkim medus su obuoliu tyrele.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 16, 13:03)

geriausia kaitaliot,diena matizuojanti,nakciai drekinanti,kaip jus isivaizduojante ,jei oda labai riebi ir net nusiprausius blizga,nereikia jos karsta vasaros diena matizuoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 14:40)
su tom priemonem man gilus miskas  cry.gif ar man i vaistine ar sarma kokia kreiptis ? gal patars  unsure.gif

o kaukes padetu ?  unsure.gif tarkim medus su obuoliu tyrele.

geriau i vaistine ,pati pasiskaitykite internete,juk pilna informacijos apie priemones ir odos prieziura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 07 16, 14:53)
geriausia kaitaliot,diena matizuojanti,nakciai drekinanti,kaip jus isivaizduojante ,jei oda labai riebi ir net nusiprausius blizga,nereikia jos karsta vasaros diena matizuoti g.gif
Papildyta:

geriau i vaistine ,pati pasiskaitykite internete,juk pilna informacijos apie priemones ir odos prieziura ax.gif

pilna tai pilna ,bet ar veiksminga,jai ne ta uzsitepsiu ziurek dar ir blogiau pasidarys.

mattifying effect tai jis ir yra matizuojantis ax.gif turiu ji,tai dabar nusipirkti drekinanti g.gif diena,viena,nakti kita,o kaip tada veida kasdien prausti kuo naturaliau.ir dar kremo nuo spuogu,ka naudoti,nes chemija manes neima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 liepos 2012 - 13:02
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 14:59)
pilna tai pilna ,bet ar veiksminga,jai ne ta uzsitepsiu ziurek dar ir blogiau pasidarys.

mattifying effect tai jis ir yra matizuojantis  ax.gif turiu ji,tai dabar nusipirkti drekinanti  g.gif diena,viena,nakti kita,o kaip tada veida kasdien prausti kuo naturaliau.ir dar kremo nuo spuogu,ka naudoti,nes chemija manes neima  unsure.gif

prausti su prausikliu skirtu probleminei odai,vaistinej asortimentas didelis: avene,bioderma,vichy,eucerin ir tt,.o kokios firmos siuo metu naudojate matizuojanti krema? as pavieniams spuogams,ju dezinfekcijai naudodavau arbatmedzio aliejuka,o siaip geriausia jums vaistinei parinks priemones smile.gif galit paprasyti,kad duotu meginuku kremo,prausiklio,pries perkant didesnes pakuotes..ne visada turi,bet jei neduos vienur,bandykit klausti kitur:)
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 13:59)

mattifying effect tai jis ir yra matizuojantis  ax.gif turiu ji,tai dabar nusipirkti drekinanti  g.gif diena,viena,nakti kita,o kaip tada veida kasdien prausti kuo naturaliau.ir dar kremo nuo spuogu,ka naudoti,nes chemija manes neima  unsure.gif

O kokia chemija "neima", ka bandet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 16, 16:45)
O kokia chemija "neima", ka bandet?  ax.gif

prausiu,su garnier pure active,tonikas nivea,ir kremukas clean & clear po 4 val. paveikis.anksciau dar kazkoki tonika naudojau,bet nuo toniku man daugiau spuogu atsiranda.o kremas Dry matt
o neutrogena bandet kas nors,ar jis is naturaliu ax.gif ir ar padeda,bandysiu i vaistine kreiptis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 liepos 2012 - 16:32
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 13:40)
su tom priemonem man gilus miskas  cry.gif ar man i vaistine ar sarma kokia kreiptis ? gal patars  unsure.gif

o kaukes padetu ?  unsure.gif tarkim medus su obuoliu tyrele.

nei ten, nei ten. Jei turit probleminę odą, tai siūlau labai domėtis. Aš asmeniškai nepasitikėčiau jokia vaistininke, nebent ji pažįstama

QUOTE(kumiko @ 2012 07 16, 13:53)

na reiktų aiškintis dėl ko blizga. Ar tikrai dėl blizgios odos, ar dėl netinkamų priemonių. Pas sesę riebi. Mato ir jaučia iškart, jei pradeda blizgėt, kai pakeičia priemones

QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 13:59)
nes chemija manes neima  unsure.gif

nesąmonė. Tiesiog neradot dar savo

QUOTE(kumiko @ 2012 07 16, 14:11)
o siaip geriausia jums vaistinei parinks priemones smile.gif

geriausia yra domėtis ir skaityt.

acne.org priemones labai giria forume nuo spuogų
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 16, 15:28)
prausiu,su garnier pure active,tonikas nivea,ir kremukas clean & clear po 4 val. paveikis.anksciau dar  kazkoki tonika naudojau,bet nuo toniku man daugiau spuogu atsiranda.o kremas Dry matt
o neutrogena bandet kas nors,ar jis is naturaliu  ax.gif ir ar padeda,bandysiu i vaistine kreiptis.

Tai praktiškai nieko nebandžius, o kažkodėl nusprendėt, kad chemija netinka.
Atsakyti