QUOTE(swarcas @ 2012 07 04, 16:56)
Atėjau pasiguosti...sėdžiu su baisiu veidu-gavosi alergija nuo naujo kremo(naudojau mėginuką-gal koks senas buvo ) ir aplamai nebesusitvarkau su veido oda...Man jau virš 30,dabar dar maitinu krūtim,o oda kaip pas paauglę-vieni spuogai! .Poros kemšasi žiauriai,niekaip neatitaikau kremo,oda mišri,net į riebumą,bet dehidratuota.Vandens geriu daug,bet nėra efekto...Gal aš kažkaip blogai ją prižiūriu,gal nežinau naujovių...
Trumpai apie savo odos priežiūrą:ryte prausiklis Clarins mišriai odai,tada drėkinantis kremas su vit.C mišriai odai,naudoju birią mineralinę pudrą...vakare nuvalau makiažą su pieneliu,prausiklis,vėl kremas...Naudojau kažkada Sothys Active cream-tai lyg geriau buvo...dabar dar nusipirkau Clinique drėkinantį kremą,bet tik kelias dienas tepu ant savo sualergizuotos odos...Ką daryt?
Trumpai apie savo odos priežiūrą:ryte prausiklis Clarins mišriai odai,tada drėkinantis kremas su vit.C mišriai odai,naudoju birią mineralinę pudrą...vakare nuvalau makiažą su pieneliu,prausiklis,vėl kremas...Naudojau kažkada Sothys Active cream-tai lyg geriau buvo...dabar dar nusipirkau Clinique drėkinantį kremą,bet tik kelias dienas tepu ant savo sualergizuotos odos...Ką daryt?
clinique kos kremas konkrečiai, biri pudra kokios firmos man asmeniškai visu giriama BE žiauriai kimšo
o šeip manau kad Jusu organizmas yra išsekes, nustosit maitinti ir viskas atsistatys į savo vietas
p.s. patikrinkit galiojimus savo naudojamos kosmetikos čia ypač pirktos lietuvoje