Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(swarcas @ 2012 07 04, 16:56)
Atėjau pasiguosti...sėdžiu su baisiu veidu-gavosi alergija nuo naujo kremo(naudojau mėginuką-gal koks senas buvo verysad.gif ) ir aplamai nebesusitvarkau su veido oda...Man jau virš 30,dabar dar maitinu krūtim,o oda kaip pas paauglę-vieni spuogai! doh.gif .Poros kemšasi žiauriai,niekaip neatitaikau kremo,oda mišri,net į riebumą,bet dehidratuota.Vandens geriu daug,bet nėra efekto...Gal aš kažkaip blogai ją prižiūriu,gal nežinau naujovių... blush2.gif
Trumpai apie savo odos priežiūrą:ryte prausiklis Clarins mišriai odai,tada drėkinantis kremas su vit.C mišriai odai,naudoju birią mineralinę pudrą...vakare nuvalau makiažą su pieneliu,prausiklis,vėl kremas...Naudojau kažkada Sothys Active cream-tai lyg geriau buvo...dabar dar nusipirkau Clinique drėkinantį kremą,bet tik kelias dienas tepu ant savo sualergizuotos odos...Ką daryt? g.gif

clinique kos kremas konkrečiai, biri pudra kokios firmos g.gif man asmeniškai visu giriama BE žiauriai kimšo doh.gif
o šeip manau kad Jusu organizmas yra išsekes, nustosit maitinti ir viskas atsistatys į savo vietas

p.s. patikrinkit galiojimus savo naudojamos kosmetikos čia ypač pirktos lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 07 04, 17:43)
clinique kos kremas konkrečiai, biri pudra kokios firmos g.gif man asmeniškai visu giriama BE žiauriai kimšo doh.gif
o šeip manau kad Jusu organizmas yra išsekes, nustosit maitinti ir viskas atsistatys į savo vietas

p.s. patikrinkit galiojimus savo naudojamos kosmetikos čia ypač pirktos lietuvoje

Clinique Dramatically different moisturising gel mišriai ir riebiai odai
BareMinerals g.gif ...bet paskutiniu metu tikrai nedažnai ją naudoju,kai būnu namie visą dieną,tai netepu jos...

P.S. O kokią pudrą jūs naudojat,kad nekimštų porų?Gal reikia man bandyti keisti ją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swarcas: 04 liepos 2012 - 17:09
QUOTE(swarcas @ 2012 07 04, 15:56)
Atėjau pasiguosti...sėdžiu su baisiu veidu-gavosi alergija nuo naujo kremo(naudojau mėginuką-gal koks senas buvo verysad.gif ) ir aplamai nebesusitvarkau su veido oda...Man jau virš 30,dabar dar maitinu krūtim,o oda kaip pas paauglę-vieni spuogai! doh.gif .Poros kemšasi žiauriai,niekaip neatitaikau kremo,oda mišri,net į riebumą,bet dehidratuota.Vandens geriu daug,bet nėra efekto...Gal aš kažkaip blogai ją prižiūriu,gal nežinau naujovių... blush2.gif
Trumpai apie savo odos priežiūrą:ryte prausiklis Clarins mišriai odai,tada drėkinantis kremas su vit.C mišriai odai,naudoju birią mineralinę pudrą...vakare nuvalau makiažą su pieneliu,prausiklis,vėl kremas...Naudojau kažkada Sothys Active cream-tai lyg geriau buvo...dabar dar nusipirkau Clinique drėkinantį kremą,bet tik kelias dienas tepu ant savo sualergizuotos odos...Ką daryt? g.gif

Nesu as profas, bet mano oda panasi ir metu man panasiai tai galiu pasidalinti savo patirtimi. Visu pirma nustojau ja prausti, pylinguoti ir visai kitaip bandyti nuvalyti. Ryte, o taip pat ir vakare jei visa diena sedejau namie ir nebuvau pasidaziusi, nuvalau veida sudrekintu mineraliniu vandeniu vatos diskeliu, ant to diskelio uzdedu koki lasiuka pienelio. Po to pienelio likucius dar karta nuvalau mineraliniu sudrekintu vatos diskeliu. Poto purskiu ant veido koki hidrolata ir ant taip sudrekinto veiduko tepu kremuka. Vakare nuvalau makiaza pieneliu, po to tuo paciu pieneliu prausiu veida, o kartais kaip ir ryte tik sudrekintu vatos diskeliu pervalau. Na ir tada vel drekinu oda hidrolatu ir tepu kremuka. Karta ar du i savaite darau pylinga toki lengvuti, kad kuo maziau sveisciau oda, po jo naudoju molio kauke, irgi karta ar du i savaite. Na ir oda po truputi susitvarke, poros nebesikemsa, tik vat ta dehidratacija liko, siurbiau as ta vandeni per prievarta po tris litrus per diena ir nieko gero, nussipjoviau ir suverciau visa kalte maitinimui krutimi ir pogimdyminiam laikotarpiui. Dabar naudoju kremukus su vit C ir aha rugstimi, ziuriu i veidrodi ir dziaugiuosi. Bet to dziaugsmo turbut kokius metus laiko reikejo laukti, oda buvo baisi pas mane, pastoviai berdavo baisulingais skausmingais vidiniais spuogais, pas kosmetologe veida valydavausi kas dvi savaites, o vat dabar nesenai buvau pas kosmetologe po geru kokiu ketveriu metu, tai pasidziaugeme abi kad oda atrodo valyta kaip pries menesi, vadinasi einu teisinga linkme odos prieziuroje. Ir kasdien dekoju SM nes viso to ismokau studijuodama ivairias temas ir konsultuodamasi cia su supermamomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 07 04, 18:04)
Clinique Dramatically different moisturising gel mišriai ir riebiai odai
BareMinerals  g.gif ...bet paskutiniu metu tikrai nedažnai ją naudoju,kai būnu namie visą dieną,tai netepu jos...

P.S. O kokią pudrą jūs naudojat,kad nekimštų porų?Gal reikia man bandyti keisti ją...

aš sedint namie išvis nesidažau ir dienos metu kokius 5-7 kartus valau veido oda toniku su salicilo rugštim nes labai prakaituoju ir veidas tiesiog plaukia, nakčiai kremas su aha rugštim drekinimui

del BE tai man net po vieno naudojimo padetis keitesi į tragišką doh.gif bet tai atsekiau tik po kokio 3-4 karto išgydžius oda tiesiog nieko naujo nenaudojau tik ją verysad.gif man idealiai tiko Bare X Minerals, bet šio metu išeinant naudoju PF kompaktine apie kuria rašiau kosmetika su rugštimis temoje
Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2012 07 04, 18:56)
. Ir kasdien dekoju SM nes viso to ismokau studijuodama ivairias temas ir  konsultuodamasi cia su supermamomis  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kaip aš sutinku su Jusu žodžiais pas mane taip pat situacija pasikeite į gerają pusę butent po rimto studijavimo SM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 04 liepos 2012 - 19:30
QUOTE(julkanos @ 2012 04 12, 21:32)
o kaip tepet  g.gif su šepeteliu pudrai ar su kempinele, niekad neteko naudot kreminiu- kompaktiniu pudru blush2.gif
o iš amazono nesiunčiat? ten viskas yra  thumbup.gif ši pudra ~11$

kokia spalva turejot?
idomu ar tiktu buff30 jeigu naudoju dažniausiai 2numerius pudru (pvz chanel dior 020 ir t.t )
bet viena karta turejau neutrogenos krempudra(iš SkinClearing serijos) tai buvo spalva softbeige tai atitiko idealiai ax.gif

tepu kempinele, kuria daznai isplaunu biggrin.gif mano spalva nude. maciau you tube bet su siuntimu 14€ gavos, be to laukt kazkur menesi, tai griebiau dabar italiska, nes skubiai prireike biggrin.gif
man 32m. bet turiu spuogu, kuriu kiekis priklauso nuo periodo, gelbeja kremai su antibiotikais schmoll.gif visa kita nieko negelbeja, o geriu daug vandens, sportuoju, sveikai maitinuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 05 liepos 2012 - 10:34
Sakykit,o tinka riebiai odai prausikliai su salicilo r.?Ar nedirgina jie odos?Ar vistik geriau rinktis švelnesnius prausiklius?
Ir dar...jei oda riebi,ar tinka kas nors iš natūralių aliejų?,pvz.kokosų ir kt.
Kaip su taukmedžiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 07 09, 06:52)
Sakykit,o tinka riebiai odai prausikliai su salicilo r.?Ar nedirgina jie odos?Ar vistik geriau rinktis švelnesnius prausiklius?
Ir dar...jei oda riebi,ar tinka kas nors iš natūralių aliejų?,pvz.kokosų ir kt.
Kaip su taukmedžiu? g.gif

apie naturalius aliejus tinkacius riebiai odai buvo rasyta naturaliu kosmetikos gamintoju temoje. man rodos, kad pvz. jojobu tinkamas riebiai odai.
prausikliai su salicilo rugstim agresyvus gana.. viskas priklauso nuo jusu odos, ar labai problematine...as rinkciausi svelnesni, nes kuo labiau oda sausini, tuo labiau ji riebaluojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 05 05, 15:45)
Seikos merginos, paskaiciusi Jusu foruma, ismeginau Biodermos kremuka Sebium pore refiner, na beveik tobulas kremukas, nesu tokio turejus per visus savo 30 gyvenimo metu  biggrin.gif Bet vat mano oda siuo metu dehidratuota ziauriai, ir pasitepus tuo kremu jauciu nemalonu tempima. Gal patarsit kaip ta oda padrekinti? Is vidaus padrekinti neiseina, geriu po tris litrus vandens per diena, deja jis ant odos neuzsilaiko  verysad.gif

Savo dehidratuotą odą atgaivinau su Clarins HydraQuench Lotion.

QUOTE(swarcas @ 2012 07 04, 14:56)

Mano bėda buvo ta pati - besikemšančios poros. Bet nuo tada, kai atradau Rasos prausiklį ir kremą-gelį probleminei odai, tokių problemų nebeturiu. Jau gerus tris metus šias priemones naudoju ir net minčių neturiu ką nors keisti, nes oda idealiai švari.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 09, 13:11)
Savo dehidratuotą odą atgaivinau su Clarins HydraQuench Lotion.
Mano bėda buvo ta pati - besikemšančios poros.  Bet nuo tada, kai atradau Rasos prausiklį ir kremą-gelį probleminei odai, tokių problemų nebeturiu. Jau gerus tris metus šias priemones naudoju ir net minčių neturiu ką nors keisti, nes oda idealiai švari.

Ačiū už pasidalinimą patirtim! 4u.gif Bandysiu ir aš Rasą...O tuo kremu tepate ir ryte,ir vakare?
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 07 09, 20:17)
Ačiū už pasidalinimą patirtim! 4u.gif Bandysiu ir aš Rasą...O tuo kremu tepate ir ryte,ir vakare?

Taip, ryte ir vakare. Dieną naudoju apsaugą nuo saulės.

Šiuo metu dar pakaitom ant rasos kremo naudoju šiuos:
user posted image
ir
user posted image

Abu puikiai drėkina ir nė vienas porų nekemša.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 10 liepos 2012 - 11:36
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 10, 22:41)

o is kompaktines turejau sita
user posted image
labai labai patiko! cia tokia kaip kremine- kompaktine pudra

cia kuria? paveiksliuko neberodo, o pavadinimo ir neparaset unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2012 07 10, 22:08)
cia kuria? paveiksliuko neberodo, o pavadinimo ir neparaset  unsure.gif

ù
neutrogena kompaktine su helioplex kompleksu spf 55 mirksiukas.gif