Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/ mišri veido oda

QUOTE(lauryna @ 2012 03 25, 20:40)
Rekomenduokit misriai odai kremuka su spf , kuris nekimstu poru. 4u.gif

lauryna, siandien vaistinej pastebejau nauja vishy linijos nuo saules kremuka su spf 50 riebiai-misriai odai, gal lietuvoje irgi yra? as pernai kai ieskojau su tokia apsauga riebiai odai radau tik eucerin, jauciu sia vasara pabandysiu vichy mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 27, 19:37)
lauryna, siandien vaistinej pastebejau nauja vishy linijos nuo saules kremuka su spf 50 riebiai-misriai odai, gal lietuvoje irgi yra? as pernai kai ieskojau su tokia apsauga riebiai odai radau tik eucerin, jauciu sia vasara pabandysiu vichy mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Aciu tau, Zbitka, uz pasiulymus. 4u.gif
Siandien vaiksciojau po vaistines ilgai ir nuobodziai ir ieskojau ko nors su aukstesniu spf linkusiai i spuogotuma odai , nieko nera . doh.gif doh.gif Nusiziurejau kazkoki italiska su spf 30, tipo odai linkusiai i akne. Tai savaitgali pirksiu su medaus kortele, bus pigiau. Eucerina bijau naudoti, jis man nepatikimas. blush2.gif
MB greit vaziuos i Italija, tai nupirks La Roshe Posey ( ar kaip jis ten ). ax.gif
Man rodos as isigijau kazkokia paranoja del spuogu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 27 kovo 2012 - 19:54
ar ne geriau naudoti atskirai krema, tinkanti odai ir atskirai krema su spf? Viskas viename ne visada geriausia.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 03 27, 19:49)
ar ne geriau naudoti atskirai krema, tinkanti odai ir atskirai krema su spf? Viskas viename ne visada geriausia.

Gal ir geriau, bet negaliu 2 kremu iskart teptis, nes pudra labai negraziai atrodo. doh.gif Be aukstesnio spf vasara ir pavasari as niekaip, net is namu neiseinu:rolleyes:
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 27, 19:45)
Aciu tau, Zbitka, uz pasiulymus. 4u.gif
Siandien vaiksciojau po vaistines  ilgai ir nuobodziai ir  ieskojau ko nors su aukstesniu spf linkusiai i spuogotuma odai , nieko nera . doh.gif  doh.gif Nusiziurejau kazkoki italiska su spf 30, tipo odai linkusiai i akne. Tai savaitgali pirksiu su medaus kortele, bus pigiau. Eucerina bijau naudoti, jis man nepatikimas. blush2.gif
MB greit vaziuos i Italija, tai nupirks La Roshe Posey ( ar kaip jis ten ). ax.gif
Man rodos as isigijau kazkokia paranoja del spuogu. doh.gif

prasyk kad nupirktu le roche possay, nes jis tikrai maziau riebus uz eucerin, be skirtas butent spuoguotai odai. manau, lietuvoje tokios apsaugos kaip tik uztenka, o man italijoje ne. kadangi pas mus jau +25 tai apsauga su spf 50 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2012 03 25, 15:23)
papasakokit kaip su kuo tai darot? Pati, namuose? 4u.gif

tiesiog paimu toki teptuką parastą ir tepu. po to nuplaunu su vandeniu smile.gif jis toks nestiprus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 03 25, 21:40)
Rekomenduokit misriai odai kremuka su spf , kuris nekimstu poru. 4u.gif

turėjau uriage + 30 spf, tai kažkoks siaubas - išbalino veidą ir labai greit susiriebaluoja veido oda. Dar turėjau bioderma 50 spf, tas šitas geresnis už uriage, bet visvien labai greit susiriebaluoja veidas. Dabar naudoju chanel 50 spf, tai man jis geresnis už tuos abu.
Atsakyti
noriu paklaust tu kurie turi riebia oda, ar jum riebaluojasi tiek diena tiek nakti panasiai intensyviai? Man pavyzdziui atsikelus ryte veidas ciut ne matinis buna, dar pastebejau, kad jai bunu ramiai namie irgi riebalavimasis minimalus, idomu ar gali but kad tai labai priklauso nuo streso ir itampos?
Atsakyti
QUOTE(Peru @ 2012 04 07, 18:15)
noriu paklaust tu kurie turi riebia oda, ar jum riebaluojasi tiek diena tiek nakti panasiai intensyviai? Man pavyzdziui atsikelus ryte veidas ciut ne matinis buna, dar pastebejau, kad jai bunu ramiai namie irgi riebalavimasis minimalus, idomu ar gali but kad tai labai priklauso nuo streso ir itampos?

labai priklauso odos riebumas nuo streso, nuo streso gali net isberti 4u.gif
Atsakyti
Mano oda irgi riebi, ko tik nebandžiau doh.gif
Dabar naudoju Avon Rejuvenate rinkinį visą, įkalbėjo draugė. Labai kritiškai žiūrėjau į tuos kremus, nes kaina nemaža. Bet labai nustebino - sutvarkė visus riebalus, dingo spuogai, visos poros sutrauktos, oda spindi. smile.gif
Atsakyti
kokius naudojate tonikus? skirtus misriai odai, domintu kad nebutu alkoholio
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 04 08, 19:54)

aš naudoju URIAGE HYSEAC,be alkoholio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 04 08, 19:54)

Aš tai naudoju natūralius gėlių vandenis. Mano oda irgi mišri, tai tinka ir patinka arbatmedžio, apelsinų žiedų vandenukai.
Atsakyti