QUOTE(Trakst @ 2011 03 06, 09:11)
Labas rytas,
as po Kazio isvis idejine pasidarysiu. Niekam nereikia mano tapkiu. Tautai nesvarbu nei kokybe nei mano pastangos. Svarbu kuo pigiau. Kai pati zinau, kiek mano tapkes ismyluotos - negaliu pigintis ir nesipiginsiu. Technini darba padarau per 2-3 valandas, bet visas iscackinimas kiek laiko uzima.
Jau syryt atsikelus mintyse deliojau, kam kurias tapkes dovanosiu. Zmones klausia kodel taip brangiai, nors skirtumas apie 20 Lt su kitom. Sakau, todel, kad mano graziausios. Zinoma, kad grozis subjektyvu ir as juokauju, bet viena, tikriasiai veleja, mane isbare.
Zinoma galima pardavinet pigiau uz mane, bet as negaliu sakyt, kad as pardavineju brangiau, nes mano grazesnes. Man - grazesnes.
Vo taip, dabar galit mani pomidorais apmetyt.
As pries kokius 3-4 metus toki skyleta kilimeli nusiveliau, neva prie rankinuko norejau ji prisiut. Dar ir dabar ji turiu. Man jis kazkoks brangus.
O man atrodo visai saunu, kai zmogus drasiai bando ir dar graziau - kai pavyksta iskart padaryt kazka tokio sudetingo. Artai slepetes, artai pirstines. Saunu.
Juperi koki vyna gerei, kad taip graziai pavyko?
baik tu nenusimink, kazio pirkėjas yra statistinis lietuvis, tai viena... antra visi gyvena "krizėmis", aš pati kaziuke nieko nepirkau, nes kišenėse vėjai švilpauja, nors šiaip mėgstu ką nors nusipirkt, kartasi ką nors praktiško, kartais meniško, nelygu kokia pasiūla ir mano galimybės...
Papildyta:
QUOTE(bulaukiux @ 2011 03 06, 11:33)
labai gaila
, buvau įsitikinusi, kad greit išsiparduosi, nes tapkytės labai fainos ir kokybiškos.
įdomu-tik vynas teigiamos įtakos vėlimui turi
turiu 6 vnt 3l talpos stiklainius įvairių uogų trauktinių, kiek "reiktų paimt", kad šedevras gautųsi?
įtariu po 0,5l jau bet kas ,nors kiek panašus į sukibusią vilną ,turėtų meninę vertę
Vakar kaip tik buvau tragiškoj paveikslų parodoj, matyt paėmę ten "tapė" - tai žinok bijau taokės šedevrais rodysis kol paėmus būsi
Papildyta:
Juperi - fainuoliškos tapkės