Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Vedda @ 2011 03 18, 14:40)
Atlėksi ir į Šeduvą  bigsmile.gif

Juperi psio, diedas davė dobro....važiuojam mirksiukas.gif sakė liuks,kad su drauge  biggrin.gif
gegužės 1-7 dienomis tiktų, ar gali laviruoti vieną dieną šian ten  ax.gif

žollia, tai kur dabar vasarai i akis ziurint, eisi su jasi? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaži, kur čia varyt reiks, Juperiuk, aaa? Mano diedas irgi dabro davė, net neklausus, aš irgi galiu...
Bandau visoms įsisiūlyti, ale nieks niekur nepriima bigsmile.gif

Žollia, labai labai faini gavos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 18 kovo 2011 - 14:41
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 18, 15:40)
Kaži, kur čia varyt reiks, Juperiuk, aaa? Mano diedas irgi dabro davė, net neklausus, aš irgi galiu...
Bandau visoms įsisiūlyti, ale nieks niekur nepriima  bigsmile.gif

jei lekt, tai lekt, tik palaukit kol baigsiu pasveikt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 18, 15:40)
Bandau visoms įsisiūlyti, ale nieks niekur nepriima  bigsmile.gif

Žollia, labai labai faini gavos.

a kur nori lekt??? man tai visur toooli...as gi pakrasciuke gyvenu... Moletai man neregetas nematytas krastas...isivaizduoju, kad tee kaip vikingai gyvena...velciniais apauti, avis, vistas augina...ozkos viesbucius turi...

va dar didesniam uzkampy- dzuuke, ale netoli uz manes... pas ja tai butinai nuleksiu vasarop, nori ji to ar ne... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 18 kovo 2011 - 14:48
QUOTE(Juperi @ 2011 03 18, 14:00)
žollia, tai kur dabar vasarai i akis ziurint, eisi su jasi? g.gif  mirksiukas.gif

O juk roges ruošti reikia vasarą , o ratus- žiemą. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 03 18, 14:47)
.as gi pakrasciuke gyvenu...
va dar didesniam uzkampy- dzuuke,

Jūs nežinot, kokiam užkampy aš gyvenu. irnesakyk.gif Ir dar vienkiemy lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 18, 10:36)
Labas rytas, mes su sūneliu tai vakar nevėlėm - tortą kepėm:

Bet dabar iki gimtadienio daugiadienių turėsiu suvelt dar vienas doh.gif vat ir prisidirbk žmogus ant savo galvos

kaip suprantu 2ia jubiljatas? su gimtadieniu happybday.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 03 18, 14:56)
Ufff, lyg ir baigiau.

eina sau,jau kieeeeeek daaaarbo įdėta doh.gif bet rezultatas superinis wub.gif kas toliau-kaliošai ar padas klijuojamas bus? g.gif

Atsakyti
Žiūrinėjau šituos kaliošus. bet jau brungūs verysad.gif . Dar galvoju, kaip nešiot. O gal per vasarą rasiu išeitį 4u.gif .
skaidrūs kaliošai
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 18, 16:05)
Žiūrinėjau šituos kaliošus. bet jau brungūs verysad.gif . Dar galvoju, kaip nešiot. O gal per vasarą rasiu  išeitį 4u.gif .
skaidrūs kaliošai

jeigu tik sau- tai gali nusipirkt....o kur rasi pigius batus? sitie tai nors tarnaus ilgai... jeigu velcinius subruzysi, tai kaliosai liks, koja muset nebeauga, a? neissaugsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 03 18, 14:59)
kaip suprantu 2ia jubiljatas? su gimtadieniu happybday.gif
Papildyta:
...

Aha mano pirmagimis wub.gif ačiū

QUOTE(žollia @ 2011 03 18, 15:05)
Žiūrinėjau šituos kaliošus. bet jau brungūs verysad.gif . Dar galvoju, kaip nešiot. O gal per vasarą rasiu  išeitį 4u.gif .
skaidrūs kaliošai

nu nu, tapkės už 100 tai nebrungu, o kaliošaiciai už 30 tai jau daug biggrin.gif
Faini vailokai, man užteko sau iki trumpus aulinukus nusivelt - daugiau nebandau doh.gif pribaigiau vyriškas ir to gana, ras vaikai po darželio mamą nusibaigusią...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 18, 16:05)

Zollia, pirk, tikrai nebrangu, graziems batams negaila - busi pasipuosus wub.gif

Raganele, as ziuriu i tavo vaiku amziu ir galvoju, o tu ir ta maziausia kruopa lopsiukan leidi ar tik du didesnius? Mano didydis kai darzan iskeliauja, tai kazkaip namie labai pasijaucia - daug tyliau, ale mazasis tada neturi su kuo zaisti, bet mamos rankos tikrai laisvesnes, tai jauciu tau dvigubai visos tos laisves atsiranda smile.gif

Papildyta:
Besijuokianti, as vesiu vaikus poliklinikon, tai galeciau uzbegt vilnos, jeigu nesutrukdyciau apie 18-19val. Kaip galvoji?
Ale kavai/arbatai vis tiek tave kviesciau kada, a, na tiesiog nepadoru butu taip kaiminystej gyventi ir nesusibegti 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už gerą žodį visoms 4u.gif Čia dar šlapi tie veilokai. Kad Besijuokianti norėjo dar šlapius apveizėt, tai ir įdėjau. ax.gif .Kai išdžius, manau vaizdas keisis truputį.
QUOTE(Juperi @ 2011 03 18, 15:16)
tai kaliosai liks, koja muset nebeauga, a? neissaugsi mirksiukas.gif

lotuliukas.gif He, he, kaliošai liks... lotuliukas.gif
Aš net nežinau, ar pati juos nešiosiu. Tik tiek, kad išmiera tai pagal mano kurpalių rolleyes.gif Šiaip tai kaliošaičiai ir ateinančioms kartoms gal liktų dar lotuliukas.gif

QUOTE(raganele @ 2011 03 18, 15:24)
nu nu, tapkės už 100 tai nebrungu, o kaliošaiciai už 30 tai jau  daug  biggrin.gif
Faini vailokai, man užteko sau iki trumpus aulinukus nusivelt - daugiau nebandau  doh.gif pribaigiau vyriškas ir to gana,

Kol kas aš irgi greitu laiku nevelčiau, bet praėjus kuriam laikui galėčiau. O kur tos vyriškos? Rūpi paveizėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, kad smarkiai nekritikavot 4u.gif
Isbandyta kitos rusies vilna. Sablonas gerokai sumazintas. Silka ivelinejau pirma karta.

user posted image

Zollia, veltiniai thumbup.gif
Atsakyti