Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 18, 10:16)
Man ta australietiška iš Prienų lygiai po 2 savaičių dvejos poros tapkių suplyšo. Atsargiai su ja...

ajaj, o as planavau i argentina siust tas tapkes, vadinas teks kitas padaryt, o sitas pati sunesiosiu arba B:) ziunt kaip susitrauks, nes dar nepabaigiau velt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mes su sūneliu tai vakar nevėlėm - tortą kepėm:
user posted image

Bet dabar iki gimtadienio daugiadienių turėsiu suvelt dar vienas doh.gif vat ir prisidirbk žmogus ant savo galvos
Atsakyti
Aš tai veltinius veliu doh.gif . Pirmus savo trumpoj praktikoj. Nežinau kas gausis. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 18 kovo 2011 - 10:27
žollia, negasdink tais paveiksliukais...brrr bijociau imtis as tu veltiniu...rankas ir taip skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 18, 10:59)
žollia, negasdink tais paveiksliukais...brrr bijociau imtis as tu veltiniu...rankas ir taip skauda doh.gif

galvojau, kad bus baisiau tongue.gif . Vėlimas jau eina į pabaigą, liks formavimas. Bjauriausia tai buvo susiklot doh.gif tokius gigantus.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 18, 12:26)
galvojau, kad bus baisiau tongue.gif . Vėlimas jau eina į pabaigą, liks formavimas. Bjauriausia tai buvo susiklot doh.gif tokius gigantus.

nuuu labai noriu pamatyti rezultata
Atsakyti
Nugis, kai išdžius tikriausiai. tongue.gif Ar jau šlapius niežti pažiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 18, 12:30)
Nugis, kai išdžius tikriausiai. tongue.gif  Ar jau šlapius niežti pažiūrėt rolleyes.gif

aisku niezti... lotuliukas.gif gali ir slapius ir sausus mirksiukas.gif

na va, atnesu sekancius jums trobesius...ale gi...net nemaciau, kaip mano sargybinis avinas gyventojus isileido lotuliukas.gif
CIA trobesiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 18 kovo 2011 - 11:32
Žolliaa, rodyk šlapius, plyyyz. Baisiai įdomu kas gaunas... Paskui galėsi gražia fotosesiją su sausais ištaisyt smile.gif
Atsakyti
Rodausi pusiaukelėj. Per keltį platoki, žadu į verdantį vandenį kišt.
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif . ir stalą pamačiau smile.gif . O jie stori? Kiek vilnos sudėjai?
Varau į paštą, turbūt žinot ko smile.gif
Atsakyti
Ufff, lyg ir baigiau. Tas formavimas tai doh.gif . Įkišu koją, suspaudinėju viską, aptapšnoju, o kai traukiu koją -vėl viskas išsiklaipo..Na, bet lyg ir... Aukštis nuo pado iki viršaus buvo 58 cm, kai susiklojau vilną. O išgręžusi pamatavau-43 cm. Gal 1 cm nukirpau aulus dailindama. Tai susitraukė 14 cm iš aukščio. Lyg ir patenkinta rezultatu esu ax.gif . Vilnos sudėjau lygiai 0,5 kg. Dar baltos truputį-gal 10 g. Storis g.gif gal 3 mm. . Nėr labai stori.
user posted image
Atsakyti