Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

internetas greitas, paštas, kurjeriai - viskas puikiai veikia

O va čia ir ne visai tiesa tam pasaulyje . Mano vienos riešinės išsiustos Amerikon gruodžio 13 diena tik prieš pora savaičiu pasiekė žmogu. Gerai , kad pasipuolė žmogus geras. O ir paklausus vėlėju , kiek patirta nuostoliu, kiek kainuota nervu dėl to plataus pasaulio ir pašto .
Gražios tapcės dago thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 17, 19:24)
Oho, kokia greita  4u.gif  4u.gif
Dago, visai simpatiskos ir tie pakarpymai tinka.
Kokio ilgio sablona darei?
Kuris sluoksnis tau geriau kibo: vidus ar isore?

Aciu Kadabra! Dar tik mokausi. Jus visos tokias nuostabias slepetes veliat wub.gif

Sablone is galu po 6 cm, sonuose po 5 cm. Manau, kad isore geriau kibo.
Dabar bandau alyvine sluoksna su latvisku karsiniu.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 17, 19:41)
O va čia ir ne visai tiesa tam pasaulyje . ...

na, kaip suprantu ten buvo vos ne force majeure kalėdinis ir panikinis teroristinis g.gif visko būna, pirštai pro tapkes be laiko irgi išlenda, bet įprastom sąlygom veikia visgi tiek paštas tiek veltinis biggrin.gif ir elektrinės dažniausiai elektrą gamina, o ne sprogti ketina... Jetus kokioj nuostabiai ramioj šaly gyvenam.

Dago, geros natūralistinės tokios, nekantrauju ir aš išbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
Dago idomios tokios. thumbup.gif Bet tai, brangute, daugokai uzmetei. Cia puikiai besivelianti sluoksna tiek traukiasi, juk gaminys tai neplonas. mirksiukas.gif Imk zyyymiai mazesni sablona kita syk ir viskas bus ciki. 4u.gif
Atsakyti
Tai dabar pasipils tapkyciu, nes kiek supratau jau sulauket bulgariskos vilnos thumbup.gif lauksim komentaru apie darba su ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dago @ 2011 03 17, 20:57)
Sablone is galu po 6 cm, sonuose po 5 cm. Manau, kad isore geriau kibo.
Dabar bandau alyvine sluoksna su latvisku karsiniu.

Dago, tikrai daugoka, pagal mane is galu uztektu ir po 3cm, o is plocio irgi mazink.
Beje, nesuprantu, kodel tu karsini su sluoksna maisai? Jie gi traukiasi tai skirtingai.
Na, dar storo mikrono sluoksna man irgi nedaug traukesi, tai gal cia del to nepatiri fiasko g.gif .
Na, nezinau. Bet rodykis - labai idomu 4u.gif
Atsakyti
Trakst as visada mielai uz ... susimatymus:) mielai kvieciu i sveciukus ... mielai leisiu pasimegauti mano vasaros pomegiu - bitemis:) mielai ne tik tave bet ir norincius i sveciukus:) i pirtele smile.gif paplepejimui ir pasisedejimui...
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 03 17, 21:37)
Trakst  as visada mielai uz ... susimatymus:)  mielai kvieciu i sveciukus ... mielai leisiu pasimegauti mano vasaros pomegiu - bitemis:)  mielai ne tik tave bet ir norincius i sveciukus:) i pirtele smile.gif paplepejimui ir pasisedejimui...

O tai aciu, tai bitem, sakai, mane rodysi. bijau.gif Kanda jos mane nuo vaikystes. Pas teta ir dede vasarom viesedavau, tai dede su tom bitelem dialogus vesdavo, o aviliai palei kelia i lauko wc budavo. Tai gal, kad dialogo nevesdavau, jos mane ir geldavo. Ai ai, kaip "saldu" budavo. Ir kai dede geluoni man is minkstos vietos trauke jau kokiai desimtmetei, vai vai, kaip geda buvo. Taip, kad geriau be biciu gerai. ax.gif Cia tai aisku juokais as. Zaviuosi bitininkais, jeigu ka. 4u.gif O tu tikriausiai ne paciuos Moletuos? E, o "Vilny" ne tavo skelbimas, kad tapkes ir anklodes veli??? biggrin.gif Nes nuo Moletu tik Inga zinau, bet ji antklodziu tai nedaro. biggrin.gif Butinai reiks susibegt. Nu jau kaip faina. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kadabra
man visai patinka karsini su sluoksna maisyt. Idomus efektas gaunasi. Viskas ten gerai tarpusavy man sukimba.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 03 17, 22:37)
Trakst  as visada mielai uz ... susimatymus:)  mielai kvieciu i sveciukus ... mielai leisiu pasimegauti mano vasaros pomegiu - bitemis:)  mielai ne tik tave bet ir norincius i sveciukus:) i pirtele smile.gif paplepejimui ir pasisedejimui...

Vieta vasaros meetui biggrin.gif clap.gif
Taiap lengavi nesisiūlykit
Atsakyti
Labas rytas,

o vistik vakar riesines nuveliau. ax.gif Mamai bus.

Siandien nuo pietu i kaima siausiu, tai nebusiu iki pirmadienio. Visom graziu iseiginiu, jei tokias turesit, jei darbuosites - graziu darbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 03 17, 21:37)

smile.gif tai, kai busiu pas trakst vasara (gal, jeigu viskas bus gerai) irgi prasysiuos pas bites i svecius biggrin.gif pora savaiciu poilsiauju ir neveliu, labai norisi, bet laukiu bulgariskos vilnos smile.gif beje, ta vilna, atseit australietiska, kur per kaziuka pirkau is prienu (atrodo) karsyklos irgi mazokai traukiasi, merginos spejo dar lietuviskos gaut is ten, ale man tik "australietiska" atiteko jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 03 18, 10:43)
smile.gif tai, kai busiu pas trakst vasara (gal, jeigu viskas bus gerai) irgi prasysiuos pas bites i svecius biggrin.gif pora savaiciu poilsiauju ir neveliu, labai norisi, bet laukiu bulgariskos vilnos smile.gif beje, ta vilna, atseit australietiska, kur per kaziuka pirkau is prienu (atrodo) karsyklos irgi mazokai traukiasi, merginos spejo dar lietuviskos gaut is ten, ale man tik "australietiska" atiteko jau smile.gif

Man ta australietiška iš Prienų lygiai po 2 savaičių dvejos poros tapkių suplyšo. Atsargiai su ja...
Atsakyti