Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2011 03 17, 17:03)
jeigu reikia, supranta- pirks...ir visad turesi ta savo klienta...o jeigu nereikia daikto, tai as jo irgi neperku...net uz simbolinius 2 Lt...

drinks_cheers.gif Va sitaip ir as manau.

Vilniuj nu gal ne salonai, bet prekiauja veltom slepetem po 120 Lt.

Besijuokianti
as manau nera skirtumo kiek dienu kas velia. Svarbu, kad kokybiskai ir graziai. Aisku patirtis yra svarbu, bet ne pagrindas. 10 Lt manau esmes nekeicia jei daiktas tikrai patinka. O jei man patiks zmogus ir as 10 galiu nubraugt.
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 17, 15:07)
As daviau uzklausa savo temai. Ai lai buna, gi valgyt nepraso. Vasara gal i skraistes, salikus mesiuos, nes kaime vietos daugiau.  g.gif .

Su tuo asmeninių temų patvirtinimu tai doh.gif . Aš jau antra savaitė nesulaukiu patvirtinimo. Iš naujo užsiprašiau ir vėl laukiu. O kas netinka neparašo. Pati ieškau klaidų ir nesuprantu kame problema. Nu bet gal jau sulauksiu...
Atsakyti
Gaila ,bet mes tokioje valstybeje gyvenam.kur zmonem ne iki tapkiu. taip ir bus.cia Lietuva cia lietus lija.
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 17, 18:25)
Besijuokianti[/b] as manau nera skirtumo kiek dienu kas velia. Svarbu, kad kokybiskai ir graziai. Aisku patirtis yra svarbu, bet ne pagrindas. 10 Lt manau esmes nekeicia jei daiktas tikrai patinka. O jei man patiks zmogus ir as 10 galiu nubraugt.

Mačiau pas Sedoną 70 Lt (jei tik gerai pamenu) moteriškos tapkutės, tai aš pvz. jei galiu už 70 nusipirkt, pas Kadabrą (čia tik pavizdys, bet jaučiu lygiai taip pat galvoja eilinis rankdarbių temų lankytojas) už 90 nepirksiu... tapkių. Kokius naktinius ar apatinius tai pirkčiau už bet kiek jei tik patiktų, o tapkių vat ne biggrin.gif ...
Nereikia lygintis su tapkėm už 20-40 Lt, bet už 70-80 Lt galima tikrai labai gerai suveltas tapkes nupirkt. Bent jau aš tai taip skaičiuoju, kai reikia savo tapkes įvertint... O norėt tai ir aš noriu daug biggrin.gif

Ir dar: salone visada gali pasimatuot, apžiūrėt, tuo tarpu daugelis iš mūsų parduoda internetu, o tai beje irgi šioks toks skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 17 kovo 2011 - 17:42
Butina daikta galiu rinktis pagal kainos ir kokybes santyki, bet kitu atveju rinkciausi labiau patinkanti kokybiska daikta ir mielai sutikciau moketi 10Lt daugiau 4u.gif .

Atsakyti
Tai taip ir gaunąs, Kadabra. Prieš Kalėdas pas daugelį iš mūsų visas tapkes išpirko, nes dažniausiai pirko dovanoms, o sau kažkaip ir gaila. Nors ir nenuostabu, kai pasižiūrai kiek viskas kainuoja, turbūt daug kam kyla noras geriau basam vaiškčiot doh.gif
Atsakyti
Nagi kaip kam tie daiktai ir pinigai, aš nepirkčiau labai gražių tapkių už 70 Lt, nes norėčiau pati nusivelt lotuliukas.gif turiu kol kas tam laiko.
Ne visi gali sau leisti mūsuose pirkti gražius su dūšia daiktus, bet - pasaulis platus mirksiukas.gif internetas greitas, paštas, kurjeriai - viskas puikiai veikia, kam burnoti ant lietuvių, dauguma net jei ir supranta daiktų vertę juk dažniausiai gali tik pirmo būtinumo prekes kokybiškesnes pirkti... Nebūtinai pabambėjimas, kad brangu reiškia kad neįvertina, tiesiog negali sau leisti.
Atsakyti
Sidona puikus zmogus ir puiki veleja ir mes puikiai draugaujam. Jei, kas manes klaustu, pasakyciau pirkt is jos. biggrin.gif Bet as vyliuosi, kad musu darbai skiriasi savo isvaizda ir taip gali gi nutikt, kad kazkas uzsimanys butent mano slepeciu . biggrin.gif

Atsakyti
Pabandziau velti is bulgariskos vilnos. Merino sluoksna 28 mik. ir melanzo karsinys. Kadangi nesu patyrusi velime, tai bijau ir vertinti. Traukesi labai sunkiai, net ir su B pagalba nepavyko 40 dydzio padaryti. Gavosi 45 dydis. Sekanti karta darysiu zymiai mazesnius sablonus ir ypatingai is sonu reikia maziau. Labai idomu, kaip velsis patyrusiom velejom g.gif

Slepetes dar slapios.
user posted image
Atsakyti
Dago, gavosi tai gražiai ir nepasipūtusios, ir įdomios. O kad traukiasi mažai, tai jie visur rašo, kad jų vilna mažai traukias. Žollia man rodo, kad bulgarų temoj buvo įdėjus Katios atsakymą aapie tai kiek traukias. Be to karšinys į plotį lyginant su sluoksna mažiau traukias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 17 kovo 2011 - 18:51
QUOTE(Dago @ 2011 03 17, 19:37)
Pabandziau velti is bulgariskos vilnos. Merino sluoksna 28 mik. ir melanzo karsinys.

Oho, kokia greita 4u.gif 4u.gif
Dago, visai simpatiskos ir tie pakarpymai tinka.
Kokio ilgio sablona darei?
Kuris sluoksnis tau geriau kibo: vidus ar isore?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 17, 16:46)
Su tuo asmeninių temų patvirtinimu tai  doh.gif . Aš jau antra savaitė nesulaukiu patvirtinimo. Iš naujo užsiprašiau ir vėl laukiu. O kas netinka neparašo. Pati  ieškau klaidų ir nesuprantu kame problema. Nu bet gal jau sulauksiu...

Mes laukėm daugiau nei 3 mėn., o jų atsakymai visi panašūs:problemos pas mus.
Po to jau piktai parašiau, nes atsibodo skaityti nekompetentingus atsakymus ir vengimą kažką spręsti, tai sutvarkė pas save techninę dalį per dieną.
Mielosios, kurkite savo temas ir vaikščiosime viena pas kitą į svečius lotuliukas.gif
Atsakyti