Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Karalystės panosė, tai berods Molėtai - ten mano tėviškė tongue.gif beje, Trakšt, o prie vištų ūkio kokios ožkelės planuose nėra? Mano sesuo prie Molėtų sodyboje gyvena ir turi "ožkų viešbutį" lotuliukas.gif Žiemai priima miestiečių vasarotojų ožkeles, arba saviškių porelę gali išnuomot.

Vat tas tapkių lyginimas su 20-40 tai erzina, arba - vilna tai kainuoja 12 Lt, kodėl tapkės 80? Man vis dabar kirba mintis - kodėl advokatams niekas nepapriekaištauja, kad popierius ir rašalas tai 40 ct, kodėl už šitą sutartį tiek reikia paklot? g.gif keistenybės ant svieto ir ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 17 kovo 2011 - 14:52
as turiu asmenine.
bet kiekviena pavasari atejus, skelbiu atostogas, nes tiesiog norisi ir siltnami, ir darza tureti, o dar ir su vaikais kuo daugiau laiko lauke praleisti, tad man vasara - lauko, atostogu metas.
tema turiu jau nuo 2006m berods, bet ji susijusi su siuvimu, tik visai neseniai atradus veltiniavima sumasciau ir slepetes pasiulyti, bet nei vienu per sm nepardaviau, nors klausimu apie kaina, pagyrimu buvo n. gal forume reikia daugiau ukisku slepeciu, gal siek tiek pigesniu, nes as prasau puse salonines kainos biggrin.gif .
o siuviniai eina gerai, tik spek suktis, bet su jais daugiau darbo ir kainos mazesnes, o tokiu daiktu kaip uzuolaidos, lovatiesas - audiniu gabaritai dideli, tiesiog pavargau keliais namie ant plyteliu ropoti jau - veltiniauti smagiau wub.gif .
Tikiausiai vasarai vel uzsidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 17, 16:26)
man patinka tokios, nesakau, kad negrazu ir ukiskos, ale matyt as labiau prie tu kudesniu linkus.
pykt tai tikrai nera ko  4u.gif

Žinok man irgi patinka tokios, ale kelis mėn. su daugiau iškirptom pavaikščiojau ir pradėjo kojas skaudėt. Pradžioj nesupratau kame reikalas, paskui "dašilo", ypatingai kai vos vos prasitampė ir net nepastebėjau kaip tapkėm išlaikyt pradėjau kojų pirštus riest. Dabar pakeičiau, atrodo, kad kojelėm iš karto geriau... Aišku gal ir asmeninės kojos kaltos, kas ten žino smile.gif
Viskas, pailsėjau, einu toliau su bulgarais šlaužiot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 17 kovo 2011 - 15:01
Visi keliai veda i Moletus biggrin.gif . MB save Moletiskiu laiko, nors nuo 10 met Vilniuj gyvena. Ziurek, dar ir giminyste kokia atrasim? lotuliukas.gif

Mes turim sodyba link Labanoro. Svajoju aveles laikyt... Nu gal kada nors ax.gif . B svajoja danielius arba elnius aptvaruose augint. Pernai dar zemes salia prisidurem, dabar jau beveik 9 ha turim. Tai jau B mintyse aptvarus stato. Nu, bet tai tik svajones. Kolkas su vistom jos ir baigiasi. Ozkos pieno seimyna negeria, tai tik man vienai sau paciai butu gal nelabai tikslinga.

As daviau uzklausa savo temai. Ai lai buna, gi valgyt nepraso. Vasara gal i skraistes, salikus mesiuos, nes kaime vietos daugiau. g.gif .
Niekada negaleciau daryt prasciau, kad pigiau. Man atvirksciai traukia ilgesnis krapstymasis prie vienu slepeciu. Bet zmones turi teise rinktis. As siulau savo preke, savo kaina, jei mano darbas patinka - pirks, jei ne nepirks. Ir tikrai zinau, kad pigiau ir daugiau, nereiskia sekmingiau. Geriau parduot 1 slepetes brangiau, nei tris uz vienu kaina. Juk laikas, medziagos irgi kainuoja. Bet kiekvienas yra laisvas savo apsisprendime. As parduodu uz panasia kaina, kaip salone. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 17, 16:07)
Niekada negaleciau daryt prasciau, kad pigiau. Man atvirksciai traukia ilgesnis krapstymasis prie vienu slepeciu.  Bet zmones turi teise rinktis. As siulau savo preke, savo kaina, jei mano darbas patinka - pirks, jei ne nepirks. Ir tikrai zinau, kad pigiau ir daugiau, nereiskia sekmingiau. Geriau parduot 1 slepetes brangiau, nei tris uz vienu kaina. Juk laikas, medziagos irgi kainuoja. Bet kiekvienas yra laisvas savo apsisprendime. As parduodu uz panasia kaina, kaip salone.  biggrin.gif

pilnai sutinku.
Kai neapibreziam kainos skaiciais, tai nelabai aisku. As prasiau 80/90Lt uz pora. Kai sulaukiau atsakymu, kad laaabai grazios, bet brangios - nusviro rankos ir daugiau net fotkiu nekeliu smile.gif .
Manoji tema irgi kabos, vis kas nors paraso, ale as specialiai jos nekelsiu.

Trakst, o ka su tais danieliais ir elniais daryt? Atleisk man neismanelei doh.gif - siaip labai grazus vaizdas butu wub.gif .

Gal po poros metu as kelias aveles, visteles susistorosiu, dabar dar atostogaut vasarom norisi, o kaip tokia ferma ir kam paliksi.
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 17, 16:07)
Geriau parduot 1 slepetes brangiau, nei tris uz vienu kaina.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi lygiai taip sakau...
vienas mano klientas norejo kepuriu pirciai...daug... nu daugiau nei 5 vnt...pasakiau kaina, oho sako-tai, kad uz tokia kaina sako, ir Senukuose galiu nusipirkt doh.gif doh.gif taip ir pribloske doh.gif ot kur palyginimas ar ne?? kur stovi prie stalo 2-3 val, kocioji , vargsti ir kur fabricnos filcines su sintetika susiutos... nu galvoju-geras tavo pasirinkimas, o kaina sakau mano, todel, kad tai ne masine gamyba, o vienetiniai darbai... tik kokiam fabrike masine gamyba atsiperka su mazesniais kastais...jau kai ijungi stakles-tai gal nera daug skirtumo ar 5 ar 8 vienetus sustampuot... tai ir palinkejau ziuret Senuku kryptim... mirksiukas.gif
Atsakyti
Trakšt, jeigu tu savo gražuoles ir po 40 litų prekiautum , vis tiek atsirastų tokių , kurie sakytų, kad jei taip pigiai prekiauja, tai gal vilna bloga ar dar kažkas. Nereikia imti į galvą. Beje, tos kurios parduoda už 20-40 litų, gal ir pačios supranta, kad daugiau jų darbai neverti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 03 17, 16:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as irgi lygiai taip sakau...
vienas mano klientas norejo kepuriu pirciai...daug... nu daugiau nei 5 vnt...pasakiau kaina, oho sako-tai, kad uz tokia kaina sako, ir Senukuose galiu nusipirkt doh.gif  doh.gif taip ir pribloske doh.gif ot kur palyginimas ar ne?? kur stovi prie stalo 2-3 val, kocioji , vargsti ir kur fabricnos  filcines su sintetika susiutos... nu galvoju-geras tavo pasirinkimas, o kaina sakau mano, todel, kad tai ne masine gamyba, o vienetiniai darbai... tik kokiam fabrike masine gamyba atsiperka su mazesniais kastais...jau kai ijungi stakles-tai gal nera daug skirtumo ar 5 ar 8 vienetus sustampuot... tai ir palinkejau ziuret Senuku kryptim... mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kadabra kaip ir kiekviena gyvuli, taip ir danieli. Gal daugiau groziui, veisimui vistik nei mesai, bet ir sitam taippat.

As labai panasiai. Kazi pradzioj po 100, sekmadieni, po 90 prasiau.

Mole
, tai, kad Kazi buvo ismieros prisektos prie mano slepeciu. Viena moteriske paziurejo ir sako draugei: - "39 Lt oho, kaip brangu, einam is cia" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Juperi
tegu eina tokie klientai i "senukus" kepuriu pirkt ir kudy padalse su tom kepurem. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 17 kovo 2011 - 15:38
QUOTE(kadabra @ 2011 03 17, 12:10)
Juperi muzos lydima  biggrin.gif :

ispaniškas rūšinis bordeaux hihihi.gif
Atsakyti
SM asmeninėse temose moteriškos veltos tapkės 70-80 Lt kainuoja. Ir tikrai ne vieną dieną veliančių moterų.
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 17, 16:37)
kadabra kaip ir kiekviena gyvuli, taip ir danieli. Gal daugiau groziui, veisimui vistik nei mesai, bet ir sitam taippat.
As labai panasiai. Kazi pradzioj po 100, sekmadieni, po 90 prasiau.

Mole
, tai, kad Kazi buvo ismieros prisektos prie mano slepeciu. Viena moteriske paziurejo ir sako draugei: - "39 Lt oho, kaip brangu, einam is cia"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Juperi
tegu eina tokie klientai i "senukus" kepuriu pirkt ir kudy padalse su tom kepurem.  lotuliukas.gif

Nu tai ką aš ir sakau, kai supratimo neturi žmonės doh.gif
90-100 litų, tai čia visai ne salono kainos g.gif Pas mus salonuose brangiau
Atsakyti
Is tikruju , merginos, nera reikalo diskutuot apie tas kainas... bet kokiu atveju , jeigu reikia, supranta- pirks...ir visad turesi ta savo klienta...o jeigu nereikia daikto, tai as jo irgi neperku...net uz simbolinius 2 Lt...
Atsakyti