Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Molė @ 2011 03 17, 14:04)
Aha, kojinyčių gaila, kojyčių -ne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tapukai labai gražūs, man visai gražu ryškios spalvos thumbup.gif
O dekorą , kiek supratau, privėlei? O kad prisiveltų pvz. tik kraštelis dekoro, ką reikia daryt? Nu kad viso neprivelt g.gif

Kadabra, o gandrai šiaip sau nesisukioja, žiūrėk, gal ką parneš lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man ir to, ir to gaila, Mole. Bet as skliausteliuose ir parasiau, kad cia ne del dazymo. Man siaip patinka nuogomos pedomis jausti vilna. As nesuprantu kojinetu koju kisimo i veltinio slepetes smile.gif - turi buti kontaktas tongue.gif .

Trakst, dekavoju 4u.gif dienos lekia kaip minutes ir kuo toliau, tuo greiciau. Dar dabar pamenu kaip vaikysteje vasaros atostogos atrode BEGALINES bigsmile.gif , o dabar cool.gif

p.s. idomumo delei - ar esate susidure su tokia intensyvia, bet nedazancia spalva karsinio? Idomu kokiame dazymo procese padaryta klaida, kad leidzia spalva?
Atsakyti
Man be kojiniu neina niekas, sušalčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet kadangi be progos ir be uzmokescio

Tai gal bent už maista lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man atrodo neužfiksuotas dažas arba neišplauta kaip reikiant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 17 kovo 2011 - 13:17
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 17, 14:10)

Tai gal bent už maista  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Uz gera sirdy, grazias akis, draugyste ir panasius dalykus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 17, 14:09)
Dar dabar pamenu kaip vaikysteje vasaros atostogos atrode BEGALINES  bigsmile.gif , o dabar  cool.gif

drinks_cheers.gif as irgi visiem taip sakau... tie 3-ys men mokykloj, ypac pradinese klasese- amzinyyyybe... o dabar vasaros viso labo 12 savaitgaliu doh.gif ir visi jau dabar beveik suplanuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 17, 14:20)
drinks_cheers.gif  as irgi visiem taip sakau... tie 3-ys men mokykloj, ypac pradinese klasese- amzinyyyybe... o dabar vasaros viso labo 12 savaitgaliu doh.gif ir visi jau dabar beveik suplanuoti doh.gif

tai tu pas mus cia kokia tai virsininke su tokia dienotvarke biggrin.gif
Atsakyti
Kol vasara neateina, tai galvoji ir ta ir ana nuveiksiu.... O ji ima ir baigiasi taaaaip greit. verysad.gif Siemet labai su dazymais ketinu daug bandyt veikinet. Dar siurksciavilne reiks kaime velt, nes namie nuo jos vamzdynai kemsas. Nu ir aisku darzai, vistos... Kiek gi cia tos vasaros. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 17, 14:24)
tai tu pas mus cia kokia tai virsininke su tokia dienotvarke  biggrin.gif

o tai ne??? !! bigsmile.gif sam siebie rezisior lotuliukas.gif
Atsakyti
Raudonos liuksiškos smile.gif man, kaip visiškai namų šeimininkei neišlendančiai toliau savo kiemo, žiauriai patiko "puoštis" kasdien bent tapkėm - tokios irgi į garderobą įsipaišytų biggrin.gif

QUOTE(Trakst @ 2011 03 17, 08:57)
Labas rytas,
vakar namus kuopiau, tai siandien susukta. Nieko neiseis nuvelt... nors....  rolleyes.gif  Jauciuosi pikta kalieka. Noriu, bet negaliu..... velt.  doh.gif
Nemegstu vaikistu tapkiu daryt, oi nemegstu. Visada prasau, kad apvestu kojyte. Jei su auliukais, tai ikisimas turi but platus, kad per kelti pralystu. As vis paziurau i tokius, kur be prakirpimo ir kuriu auliukas siauresnis net uz pedutes ploti ir nesuprantu, kaip ten kojyte galima ikist.  g.gif
Kazi kur Raganele mano vaikiskus tepukus mate???  g.gif Taaaip vaikiski tepukai su gumytem pas man.  g.gif  Vengiu fotografuot ir reklamuotis, kad vaikiskus darau. Tik saviem veliu ir tai "guma temdama"  blush2.gif  Nedekingi nesiotojai tie vaikiukai.  biggrin.gif  Ta prasme, kad sugeba labai greit sunesiot, tai imuosi visokiu gudrybiu. Tai silka i visa take kloju, tai lina... Darbo su vaikiskom man daug daugiau. Ir dar esu labai "rimta" nekabinu nei ausyciu nei nosyciu ant slepeciu.  biggrin.gif
Nu gal vistik koki mazmozi reiks siandien nuvelt.... Noooooooriu negaliu.  biggrin.gif

nemačiau vaikiškų, ale suaugėliškas rodeisi - pamaniau kad puikiausia idėja mažėms biggrin.gif
Atsakyti
18 mic. pas woolą visos labai neblogos. Ir dažų beveik neleidžia..., bet jau tapkių savikaina tada viršija Kaziukinių kuodelių kainą... Man puskė, kuri prieš Kalėdas iš manės nupirko 8 poras tapkių, su tokiu apmaudu pasakė, kad Kaziuky jos 20, 40 Lt kainavo. Įdomiausia, kad negali net sakyt, kad jos nekokybiškos, nu nemačiau aš jų, nečiupinėjau...

Kadabra, net nežinau ar sakyt blush2.gif O jos neperdaug iškirptos? Labai koja pavargsta kai tapkės tik ant pirštukų laikos. Ilgainiui veltinio tapkės vis tiek vos vos prasistampo nuo kojos šilumos, drėgmės, ir pasidaro laisvesnės, ir ta visa konstrukcija ant pirštų galiukų man truputį įtarimų kelia. Tik nepyk, ką wub.gif . Šiaip labai gražios, labai gražiai suveltos...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 17, 15:21)
Kadabra, net nežinau ar sakyt blush2.gif O jos neperdaug iškirptos? Labai koja pavargsta kai tapkės tik ant pirštukų laikos. Ilgainiui veltinio tapkės vis tiek vos vos prasistampo nuo kojos šilumos, drėgmės, ir pasidaro laisvesnės, ir ta visa konstrukcija ant pirštų galiukų man truputį įtarimų kelia. Tik nepyk, ką wub.gif . Šiaip labai gražios, labai gražiai suveltos...

zinok, ne, as pati nesioju ir galiu pasakyti, kad jei tinkamas ilgis, gerai suformuotas uzkulnis, koja tiesiog pati jose laikosi. kartais as net pagalvoju, kad gal namie butu ir patogiau is vis bekulnes slepetes, nes tenka ir pasilypeti kur, tai nusiauk-apsiauk, kaip kokias kojines tada buna, o siaip tai tik iskistum koja ir viskas.
man patinka tokios, nesakau, kad negrazu ir ukiskos, ale matyt as labiau prie tu kudesniu linkus.
pykt tai tikrai nera ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 17, 15:21)
18 mic. pas woolą visos labai neblogos. Ir dažų beveik neleidžia..., bet jau tapkių savikaina tada viršija Kaziukinių kuodelių kainą... Man puskė, kuri prieš Kalėdas iš manės nupirko 8 poras tapkių, su tokiu apmaudu pasakė, kad Kaziuky jos 20, 40 Lt kainavo. Įdomiausia, kad negali net sakyt, kad jos nekokybiškos, nu nemačiau aš jų, nečiupinėjau...

irnesakyk.gif as tai va dalinu slepetes uz dyka ir galvos nesuku. Valgyt vyras nuperka. hihihi.gif Aisku juokas juokais, betgi koznas skaiciuoja, aisku ir as. Bet geriau brangiau, kokybiska, nei pigiau ir blogai besiveliancia ir dazancia. O del kainu, tai ir man nesmagu, kai po sitiek tapkiu yra. Bet as sakau gi per Kazi savo broko dezes ispardavima galejau padaryt. Turejau ka zmonem pasiulyt uz 20 ar 30 Lt. lotuliukas.gif

Po asmenines temukes dairiausi, gal ir man reiktu... Ale kaip ta asmenine atsidaryt ir nesupratau. Uztat pamaciau Karatyste su saldainiais. Ale taip ir nebuciau suzinojus, kad tavo pasonej visa vasara gyvenu. mirksiukas.gif Tai gal sakau kadu susibegsim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi apie asmeninę galvoju. Ale darbų laisvų beveik neturiu... Net flickrą tuo tikslu atsidariau, asmeniniai atseit reikia darbų foto galeriją turėt, blogai netinka, o kad ją pasidaryt ir darbus įsikelt tai aibę laiko atima doh.gif .
Atsakyti