Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Labas rytas,

vakar namus kuopiau, tai siandien susukta. Nieko neiseis nuvelt... nors.... rolleyes.gif Jauciuosi pikta kalieka. Noriu, bet negaliu..... velt. doh.gif

Nemegstu vaikistu tapkiu daryt, oi nemegstu. Visada prasau, kad apvestu kojyte. Jei su auliukais, tai ikisimas turi but platus, kad per kelti pralystu. As vis paziurau i tokius, kur be prakirpimo ir kuriu auliukas siauresnis net uz pedutes ploti ir nesuprantu, kaip ten kojyte galima ikist. g.gif

Kazi kur Raganele mano vaikiskus tepukus mate??? g.gif Taaaip vaikiski tepukai su gumytem pas man. g.gif Vengiu fotografuot ir reklamuotis, kad vaikiskus darau. Tik saviem veliu ir tai "guma temdama" blush2.gif Nedekingi nesiotojai tie vaikiukai. biggrin.gif Ta prasme, kad sugeba labai greit sunesiot, tai imuosi visokiu gudrybiu. Tai silka i visa take kloju, tai lina... Darbo su vaikiskom man daug daugiau. Ir dar esu labai "rimta" nekabinu nei ausyciu nei nosyciu ant slepeciu. biggrin.gif

Nu gal vistik koki mazmozi reiks siandien nuvelt.... Noooooooriu negaliu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 17, 09:57)
Nu gal vistik koki mazmozi reiks siandien nuvelt.... Noooooooriu negaliu.  biggrin.gif

dvejas poras slepeciu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 17, 11:09)
dvejas poras slepeciu  hihihi.gif

lailiukiskas hihihi.gif hihihi.gif pacias mylimiausias
Atsakyti
Labas rytas, veliu vyriškas tipo... gerai kad spalva nemoteriška, nes ne vyriškos būt turėjo smile.gif
Atsakyti
Juperi muzos lydima biggrin.gif :

user posted image

Atsakyti
Gražumynas smile.gif Čia jau ir į puotą su tokiom negėda
Atsakyti
nu klausyyykites, tu ir nagla ! doh.gif mano Muza persiviliojo, kol as darbe plusu doh.gif

Juokauju... lotuliukas.gif labai romantiskos...labai... nesu tokiu ryskiu nuvelus...kaip tokia raudona veliasi?? g.gif
Atsakyti
dekui, mergickos
Cia tokia burgundiska spalvyte - surizikavau, ale visai nieko. Daza leido, todel dekora rinkau is ribotu medziagu, siaip jau buvau sumascius baltu neriniu ir kvarbatkom vilnonem puost, ale gi negaliu - nudazys zmogui g.gif .
Atsakyti
O jei kojas ar kojines nudažys kas tada ax.gif
Atsakyti
ei, mergai, prie mano namo gandras vaiksto, galkam reik? atsiusciau biggrin.gif

p.s. Katinyti, taip tai gali buti cool.gif . Bet po visu soku gal neleis daugiau spalvos. Beje, cia jau is kitos operos, bet man atrodo, kad veltinio slepetes reiketu nesioti be kojiniu (cia ne del nudazymo, jei ka).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 17 kovo 2011 - 11:56
QUOTE(kadabra @ 2011 03 17, 12:55)
ei, mergai, prie mano namo gandras vaiksto, galkam reik? atsiusciau  biggrin.gif

p.s. Katinyti, taip tai gali buti  cool.gif . Bet po visu soku gal neleis daugiau spalvos. Beje, cia jau is kitos operos, bet man atrodo, kad veltinio slepetes reiketu nesioti be kojiniu (cia ne del nudazymo, jei ka).

Aha, kojinyčių gaila, kojyčių -ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tapukai labai gražūs, man visai gražu ryškios spalvos thumbup.gif
O dekorą , kiek supratau, privėlei? O kad prisiveltų pvz. tik kraštelis dekoro, ką reikia daryt? Nu kad viso neprivelt g.gif

Kadabra, o gandrai šiaip sau nesisukioja, žiūrėk, gal ką parneš lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 17 kovo 2011 - 13:06
Einasau siandien jau ketvirtadienis!!!!! Kazkur mano savaite dingo... g.gif Jum taip nebuna? Ech ryt vel i kaima dumsim. Nu zodziu visas savaite be velimo, jau lomkes prasideda. O siandien popietinis koldunu darymas pas man. doh.gif Kokios dvi poros ir dar vaikisku?? blink.gif Beja turiu dvejas vaikiskas ir padaryt. Prisizadejau jau pries du men. doh.gif Bet kadangi be progos ir be uzmokescio, tai leidziu sau simuliuot. blush2.gif Siandien tik turiu brolienei kilimuka kokytai zydra nuvelt, broskes pagrindui ir psio. Jau kita savaite laukia raudona/juoda rozes. smile.gif Irgi be progos ir uzmokescio. Altruiste as, o ka?

kadabra elegantiskos, neperkrautos, subtilios... laaaaabai grazios. thumbup.gif wub.gif Mane raudona veza siandien. Pavasaris..liubof- markof... biggrin.gif

Ai pamirsau visai. Woole labai geros raudonos 18 mikronu. Ir nedazo ir veliasi tiesiog puikiai. Cia as nereklamuoju, cia taip istikruju yra. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 17 kovo 2011 - 13:06