Labas rytas,
vakar namus kuopiau, tai siandien susukta. Nieko neiseis nuvelt... nors.... Jauciuosi pikta kalieka. Noriu, bet negaliu..... velt.
Nemegstu vaikistu tapkiu daryt, oi nemegstu. Visada prasau, kad apvestu kojyte. Jei su auliukais, tai ikisimas turi but platus, kad per kelti pralystu. As vis paziurau i tokius, kur be prakirpimo ir kuriu auliukas siauresnis net uz pedutes ploti ir nesuprantu, kaip ten kojyte galima ikist.
Kazi kur Raganele mano vaikiskus tepukus mate??? Taaaip vaikiski tepukai su gumytem pas man. Vengiu fotografuot ir reklamuotis, kad vaikiskus darau. Tik saviem veliu ir tai "guma temdama" Nedekingi nesiotojai tie vaikiukai. Ta prasme, kad sugeba labai greit sunesiot, tai imuosi visokiu gudrybiu. Tai silka i visa take kloju, tai lina... Darbo su vaikiskom man daug daugiau. Ir dar esu labai "rimta" nekabinu nei ausyciu nei nosyciu ant slepeciu.
Nu gal vistik koki mazmozi reiks siandien nuvelt.... Noooooooriu negaliu.
QUOTE(Trakst @ 2011 03 17, 09:57)
Nu gal vistik koki mazmozi reiks siandien nuvelt.... Noooooooriu negaliu.
dvejas poras slepeciu
QUOTE(kadabra @ 2011 03 17, 11:09)
dvejas poras slepeciu
lailiukiskas pacias mylimiausias
Labas rytas, veliu vyriškas tipo... gerai kad spalva nemoteriška, nes ne vyriškos būt turėjo
Gražumynas Čia jau ir į puotą su tokiom negėda
nu klausyyykites, tu ir nagla ! mano Muza persiviliojo, kol as darbe plusu
Juokauju... labai romantiskos...labai... nesu tokiu ryskiu nuvelus...kaip tokia raudona veliasi??
Juokauju... labai romantiskos...labai... nesu tokiu ryskiu nuvelus...kaip tokia raudona veliasi??
O jei kojas ar kojines nudažys kas tada
QUOTE(kadabra @ 2011 03 17, 12:55)
ei, mergai, prie mano namo gandras vaiksto, galkam reik? atsiusciau
p.s. Katinyti, taip tai gali buti . Bet po visu soku gal neleis daugiau spalvos. Beje, cia jau is kitos operos, bet man atrodo, kad veltinio slepetes reiketu nesioti be kojiniu (cia ne del nudazymo, jei ka).
p.s. Katinyti, taip tai gali buti . Bet po visu soku gal neleis daugiau spalvos. Beje, cia jau is kitos operos, bet man atrodo, kad veltinio slepetes reiketu nesioti be kojiniu (cia ne del nudazymo, jei ka).
Aha, kojinyčių gaila, kojyčių -ne
Tapukai labai gražūs, man visai gražu ryškios spalvos
O dekorą , kiek supratau, privėlei? O kad prisiveltų pvz. tik kraštelis dekoro, ką reikia daryt? Nu kad viso neprivelt
Kadabra, o gandrai šiaip sau nesisukioja, žiūrėk, gal ką parneš
Einasau siandien jau ketvirtadienis!!!!! Kazkur mano savaite dingo... Jum taip nebuna? Ech ryt vel i kaima dumsim. Nu zodziu visas savaite be velimo, jau lomkes prasideda. O siandien popietinis koldunu darymas pas man. Kokios dvi poros ir dar vaikisku?? Beja turiu dvejas vaikiskas ir padaryt. Prisizadejau jau pries du men. Bet kadangi be progos ir be uzmokescio, tai leidziu sau simuliuot. Siandien tik turiu brolienei kilimuka kokytai zydra nuvelt, broskes pagrindui ir psio. Jau kita savaite laukia raudona/juoda rozes. Irgi be progos ir uzmokescio. Altruiste as, o ka?
kadabra elegantiskos, neperkrautos, subtilios... laaaaabai grazios. Mane raudona veza siandien. Pavasaris..liubof- markof...
Ai pamirsau visai. Woole labai geros raudonos 18 mikronu. Ir nedazo ir veliasi tiesiog puikiai. Cia as nereklamuoju, cia taip istikruju yra.
kadabra elegantiskos, neperkrautos, subtilios... laaaaabai grazios. Mane raudona veza siandien. Pavasaris..liubof- markof...
Ai pamirsau visai. Woole labai geros raudonos 18 mikronu. Ir nedazo ir veliasi tiesiog puikiai. Cia as nereklamuoju, cia taip istikruju yra.