Sveikutės,
na štai, pagaliau užsipirkau šiek tiek vilnos vėl, bandysiu vėl tapkutes velt (kol kas žaidžiau su mažais darbeliais). Bet turiu vėl klausimuką:
jūs visus sluoksnius ir dekorą iškart sudedat? Ar iš pradžių tik keletą sluoksnių paveliat ir tik tada dedat dekorą?...
va dabar aš pasimečiau, dariau 2 metų mergaitei tapukus-ilgis 14 cm, plotį padariau 7. pasakė, kad tapkės per siauros, net pirštų neįkiša(nors prakirpimas padarytas). pasakė padaryt dvigubai platesnes(gautųsi jau 14 cm plotis, mano kojos-12cm). net nesiryžtu daryt, paprašiau, kad apvestų vaiko koją ant popieriaus, norėčiau pažiūrėt kaip atrodo 14*14 cm
QUOTE(bulaukiux @ 2011 03 16, 15:53)
va dabar aš pasimečiau, dariau 2 metų mergaitei tapukus-ilgis 14 cm, plotį padariau 7. pasakė, kad tapkės per siauros, net pirštų neįkiša(nors prakirpimas padarytas). pasakė padaryt dvigubai platesnes(gautųsi jau 14 cm plotis, mano kojos-12cm). net nesiryžtu daryt, paprašiau, kad apvestų vaiko koją ant popieriaus, norėčiau pažiūrėt kaip atrodo 14*14 cm
aš bandžiau savo dukryei daryti tapukus, bet sugadinau tris ir atssakiau tos minties. Vaikučių kojos forma kitokia, ir priekis labai platus lyginant su kulnu buna.
QUOTE(♥Lagūna♥ @ 2011 03 16, 15:05)
jūs visus sluoksnius ir dekorą iškart sudedat? Ar iš pradžių tik keletą sluoksnių paveliat ir tik tada dedat dekorą?...
Aš, kai apglostau suklotus tapukus, tada dekorą dedu, priglostau ir veliu viską kartu.
va dabar aš pasimečiau, dariau 2 metų mergaitei tapukus-ilgis 14 cm, plotį padariau 7. pasakė, kad tapkės per siauros, net pirštų neįkiša(
Ko gero, trūko aukščio ir netilpo kojytė .
vAIAKS UŽMIGO, IŠSITRAUKIAU PRŪGUSIAS TAPKS, GAL PAVYKS PABAIGT, KOL NEUSPŪDŽIAU... Uoj atsiprašau už tą tektą padidintą
QUOTE(žollia @ 2011 03 16, 17:19)
nepasakyčiau, tikrai nebuvo lepioškos, sakė netilpo pro prakirpimą. šiaip norėč pamatyt apvestą koją ant popieriaus, sportinio intereso dėlei
Idedu savo mažiausios dabar nešiojamas tapukes - panašūs išmatavimai. Matyt kelties vietą smarkiau ištempt reikėjo, jei neįkiša, bet ir šiaip, tokia tapukų forma jau tik turint kojytę ant kurios veli matyt padaroma... Kitu atveju daryčiau didesnį iškirpimą ir kombinuočiau kokį užsegimą ar gumytę - pvz kaip vienose Trkšt tapukėse violetinėse buvo
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 16, 17:23)
vAIAKS UŽMIGO, IŠSITRAUKIAU PRŪGUSIAS TAPKS, GAL PAVYKS PABAIGT, KOL NEUSPŪDŽIAU... Uoj atsiprašau už tą tektą padidintą
taip ir nesupratau nieko...ar DIDZIOSIOMIS, ar mazosiomis
o jau mano nuotaika tik malkom skaldyti tinkama...o apie velima nenoriu ne pagalvot
QUOTE(Juperi @ 2011 03 16, 16:32)
taip ir nesupratau nieko...ar DIDZIOSIOMIS, ar mazosiomis
o jau mano nuotaika tik malkom skaldyti tinkama...o apie velima nenoriu ne pagalvot
man atrofavosi smegenys, noriu kur nors prie jūros, bet žinau kad to ilgai nebus. DAr perskaičiau kažkį kretinišką traipsnį apie odos senėjimą... ryškiai reik užimt smegenis. Atleiskit, aš čia ne į temą -bet tai įtakoja TAPKIŲ vėlimą, tai tipo leistina
raganele gražios abejos tapkutės
QUOTE(bulaukiux @ 2011 03 16, 16:23)
nepasakyčiau, tikrai nebuvo lepioškos, sakė netilpo pro prakirpimą.
Prakirpimas man ir yrair kelties aukštis. Jei į aukštį prakirpimas neiškeltas, kišant kojytę tapukas plokštenasi ir koja nebetelpa. Aš vienas dariau siaurutes 3 metų mergytei, bet laisva keltis leido normaliai įkišti. Na nemoku paaiškint
QUOTE(žollia @ 2011 03 16, 18:14)
Prakirpimas man ir yrair kelties aukštis. Jei į aukštį prakirpimas neiškeltas, kišant kojytę tapukas plokštenasi ir koja nebetelpa. Aš vienas dariau siaurutes 3 metų mergytei, bet laisva keltis leido normaliai įkišti. Na nemoku paaiškint
na lyg ir iškeltas, prakirpimas(čia su auliuku buvo) per visą keltį beveik. ryškiai kažkas ne taip padaryta, perdarysim...